john_dr Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 35 ευρώ έδωσες. χάρισέ το σε ένα παιδί και πάρε ένα καλύτερο Χαλάρωσε. Σχολίασα την ατυχή επιλογή της Lenovo στον τομέα της οθόνης εν έτη 2013(τότε βγήκε). Το πόσο αγοράστηκε το εν λόγω κινητό ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τον σχολιασμό. Σε περίπτωση που σου διαφεύγει, το insomnia είναι forum, οπότε ο σχολιασμός πάνω σε αυτά που αγοράζουμε, είναι το λιγότερο χρήσιμος. Και στην τελική δεν ζήτησα την συμβουλή σου για το τι θα κάνω το Lenovo. off topic οσοι αρχισετε ξανα τις συγκρισεις με ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ συσκευες παρακαλω διαβαστε ενα παλιο μου ποστ για να γινετε περισσοτερο ΧΡΗΣΙΜΟΙ http://www.insomnia.gr/topic/523885-lenovo-ideatab-s6000-10-ips-32gb-3g-189€-kotsovolos-τελοσ/?p=53100452 Μεσαίας κατηγορίας κινητό του 2010, δεν είναι ακριβώς ανώτερη τεχνολογία. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Η οθόνη είναι χάλια για οποιαδήποτε χρήση πέραν τυπικής χρήσης, όπως browsing και αυτό σε portrait όχι landscape. Δεν σχολίασα στο στυλ "βγάζει 1000 πόντους χαμηλότερο σκορ στο Antutu".
gr234567 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εσύ χαλάρωσε. Όταν παίρνεις ένα απο τα φτηνότερα τηλέφωνα της αγοράς δε μπορείς να έχεις απαιτήσεις.
NICK1982 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Και εγώ νομιζω οτι για 35€ που έδωσα εκανα ενα καλο δωρακι στο μικρο ξαδερφακι μου, που του φάνηκε πολύ ωραίο κινητο για αρχή! 1
john_dr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εσύ χαλάρωσε. Όταν παίρνεις ένα απο τα φτηνότερα τηλέφωνα της αγοράς δε μπορείς να έχεις απαιτήσεις.Όταν αγοράζουμε κάτι είναι καλό να γράφουμε τις εμπειρίες μας από αυτό. Ακόμα και αν αυτό κοστίζει 60€, που είναι η τιμή του εν λόγω κινητού. Και τόσο χάλια οθόνη έχω να δω μισή δεκαετία σε smartphone ή tablet ακόμα και noname Κινεζιά.
Silenzio Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 χωρίς να έχω δοκιμάσει ταινία στο συγκεκριμένο lenovo με απλή περιήγηση στο ιντερνετ και στο μενού του τηλεφώνου μια χαρά τη βρίσκω την οθόνη του και για 35 ευρώ δε το συζητάω καν, βέβαια είναι και τι απαιτήσεις έχει ο καθένας μπορεί για κάποιον ακόμα και τα 35 ευρώ να είναι πέταμα χρημάτων. 1
john_dr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αν σκρολάρεις σελίδα με κείμενο θα δεις ghosting(portrait ή landscape), αν και αυτό δεν το θεωρώ και τόσο πρόβλημα. Αν γυρίσεις στα πλάγια το τηλέφωνο σε landscape και δοκιμάσεις π.χ. να δεις κάποιο βιντεάκι ενδεχομένως να μην σου φανεί και τόσο ξεκούραστη η οθόνη του όσο παρακολουθείς το βιντεάκι αυτό. Εμένα πάντως μου φάνηκε κάπως κουραστική σε σχέση με άλλες οθόνες σε mobile συσκευές αντίστοιχου, υψηλότερου ή και χαμηλότερου κόστους. Αν πάλι αλλάξεις γωνία θέασης θα δεις την οθόνη να χάνει τα χρώματά της και να μαυρίζει/ασπρίζει ανάλογα το από πια μεριά κοιτάς. Αυτό σε landscape. Στα 35 ευρώ κανείς δεν το συζητάει. Αύριο όμως κάποιος θα ψάχνεται για κινητό στα 60€, θα κάνει μια αναζήτηση, καλό θα ήταν να μην διαβάζει μόνο διθυραμβικά σχόλια για το πόσο καλό τηλέφωνο είναι με βάση την τιμή του, η οποία μπορεί στα εν λόγω ποστ να μην αναφέρεται ότι ήταν 35€. Για αυτό έκανα τον κόπο και έγραψα σχετικά με την οθόνη, κάποιοι ενοχλήθηκαν. 1
power_ran Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Την παραγγελία για το Lenovo πως την κάνατε; Απαντήσατε στο mail ή πήρατε τηλέφωνο;
dchatz Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Και στο email απάντησα και τηλέφωνο πήρα καμμια ώρα μετά να επιβεβαιώσω ότι το έλαβαν και ότι έκλεισε η δουλειά.
power_ran Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Οκ, μολις μου ήρθε επιβεβαίωση της παραγγελίας. Thank's
dchatz Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω αν είναι offtopic, το θέμα ξεκίνησε για το Huawei και κατέληξε στο Lenovo. Για όσους πήραν το Lenovo και θέλουν να παίξουν με rom και άλλα δείτε αυτό το λινκ. Έχει και 4.4 δείτε εδώ. Δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα αλλά θα αρχίσω να παίζω λίαν συντόμως μου φαίνεται. Ξεκινάμε με backup όπως λέει στην αρχή. Μετά εγκαθιστούμε twrp recovery όπως λέει εδώ. Και μετά όποια από τις ρομ έχει παρακάτω. Μη με ρωτάτε τι και πως, ακόμα δεν έχω κάνει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα