Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Huawei Ascend Y330, 4'' - 35€@public.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένει να δούμε αν έχουν αρκετά Lenovo για να καλύψουν την ζήτηση ή αν θα δώσουν 10 Lenovo και μετά θα πουν "Sorry, μόνο Alcatel" το οποίο ειλικρινά δεν θέλω να ξέρω την λογική με την οποία το έβαλαν στις εναλλακτικές. Ίσως δεν πουλιέται με τίποτα;

Δημοσ.

Ξέρει κανείς να μου πει με σιγουριά αν στο λενοβο μπορείς να έχεις 2 σιμ ενεργές για 3g?βασικα να έχω το κανονικό μου νούμερο και να πάρω και ένα δεύτερο της προσφοράς της q για ίντερνετ. Cheers

Δημοσ.

Ξέρει κανείς να μου πει με σιγουριά αν στο λενοβο μπορείς να έχεις 2 σιμ ενεργές για 3g?βασικα να έχω το κανονικό μου νούμερο και να πάρω και ένα δεύτερο της προσφοράς της q για ίντερνετ. Cheers

μάλλον ναι

http://gadgets.ndtv.com/lenovo-a369i-1054

κάνε για σιγουριά ένα τηλ στην αντιπροσωπεία

http://www.e-lenovo.gr/pages/164097.Epikoinonia.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε και σε μένα η αντιπρόταση, πήρα το LENOVO κι εγώ, άντε να δούμε.

Πράγματι το gsmarena λέει για το LENOVO, A-GPS only. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια αλλά δε βαριέσαι.

Η κραυγαλέα διαφορά με το ALCATEL είναι το μέγεθος της οθόνης (3,5 αντί 4).

Αναμένουμε πάλι τώρα.

Απ ότι είδα δεν υπάρχει κοινότητα που κάνει μαϊμουδιές για αυτό το lenovo, έτσι για να παίζαμε και λίγο. Κρίμα, βέβαια ούτε το Huawei είχε, ε και είχα μια ελπίδα ότι θα είχε αυτό. Κανα Cyanogen 11 ρε αδελφέ. Μπαααα, τίποτα.

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ.

Η κραυγαλέα διαφορά του Alcatel είναι η ανάλυση της οθόνης. Δεν αποκλείεται να θέλανε να αντιπροτείνουν το C3, και κάπου κάπως κάποιος κατάλαβε λάθος και πέταξε στο mail το C1. Εκτός και αν παίζει κάτι άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Απ ότι είδα δεν υπάρχει κοινότητα που κάνει μαϊμουδιές για αυτό το lenovo, έτσι για να παίζαμε και λίγο. Κρίμα, βέβαια ούτε το Huawei είχε, ε και είχα μια ελπίδα ότι θα είχε αυτό. Κανα Cyanogen 11 ρε αδελφέ. Μπαααα, τίποτα.

πάρε moto e ή g

εκεί να δεις πειράγματα

Δημοσ.

Πάντως ρώτησα αν μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο άλλο προϊόν με αντίστοιχη έκπτωση των 24 ευρώ και μου είπαν πως δεν γίνεται. Διότι και εγώ σκεφτόμουν το μαύρο Moto E που το έχουν στα 79.

Δημοσ.

Το πήρατε το Lenovo? Το πήρα και διαπίστωσα ότι έπρεπε να πωλείται 35€ χωρίς έκπτωση. ΟΚ, υπερβάλω ολίγον, αλλά η ποιότητα της οθόνης είναι τραγική, με πολύ χάλια γωνίες θέασης και αν το γυρίσεις σε landscape σε βαράει κατακούτελα μιας και ψιλό καθρεπτίζει ή όπως αλλιώς λέγεται το εφέ που σου δημιουργεί αυτή την αίσθηση. Το Blade που αντικατέστησα, του 2010 μοντέλο που μου είχε κοστίσει 80€ καινούριο και άρα δεν είναι και σε πολύ διαφορετική κατηγορία τιμής, έχει πολύ πιο ποιοτική οθόνη με καλύτερες γωνίες θέασης, αρκετά ξεκούραστη να δεις ακόμα και ταινία. Σε αυτό εδώ, αν και είναι μισή ίντσα μεγαλύτερο, ακόμα και ολιγόλεπτο Youtube video είναι κουραστικό.

Δημοσ.

Και εγω ρώτησα για άλλη επιλογή αλλα όχι μόνο δεν μου πρότειναν κατι άλλο αλλα ακύρωσαν κιόλας μονομερής την παραγγελία μιας και δε με κάλυπτε η αντιπρόταση. Ίσως τους ρίξω μια αρνητική αν κ δε βρίσκω νόημα...

Δημοσ.

και εγω το παρελαβα για την κοπελα μου,για να αλλαξει ενα αρχαιο sony ericson που ειχε

η οθονη ειναι πολυ σαπια (το μπλε στον ηλιο γινεται φωσφοριζε!!!λολ) ,και η καμερα ακομα περισσοτερο,δεν ειναι Pure android ,παρα μια ''απομιμηση''

ΟΜΩΣ αν βγαλεις οτι περιτη σαβουροεφαρμογη εχει ηδη εγκατεστημενη ,ειναι πολυ καλο για απλο fb messanger ,σερφαρισμα ενα ραδιακι ,email .ειναι dual sim και τελευταιο και βασικοτερο κοστισε 35ε με 2 χρονια εγγυηση απο public που εχουν φυσικα μαγαζια και καλουτσικο σερβις

Δημοσ.

παρελαβα το λενοβο (δεν εχω πολυασχοληθει ακομα) αλλα γενικα ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ (εγω το πηρα 31,5 ευρω)  ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ (τελειως βασικες) ειμαι ικανοποιημενος. 

off topic

οσοι αρχισετε ξανα τις συγκρισεις με   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ  ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ συσκευες παρακαλω διαβαστε ενα παλιο μου ποστ για να γινετε περισσοτερο ΧΡΗΣΙΜΟΙ

http://www.insomnia.gr/topic/523885-lenovo-ideatab-s6000-10-ips-32gb-3g-189€-kotsovolos-τελοσ/?p=53100452

Δημοσ.

και εγω το παρελαβα για την κοπελα μου,για να αλλαξει ενα αρχαιο sony ericson που ειχε

η οθονη ειναι πολυ σαπια (το μπλε στον ηλιο γινεται φωσφοριζε!!!λολ) ,και η καμερα ακομα περισσοτερο,δεν ειναι Pure android ,παρα μια ''απομιμηση''

ΟΜΩΣ αν βγαλεις οτι περιτη σαβουροεφαρμογη εχει ηδη εγκατεστημενη ,ειναι πολυ καλο για απλο fb messanger ,σερφαρισμα ενα ραδιακι ,email .ειναι dual sim και τελευταιο και βασικοτερο κοστισε 35ε με 2 χρονια εγγυηση απο public που εχουν φυσικα μαγαζια και καλουτσικο σερβις

Παρενθεση, το σερβις δεν στο προσφερει το public αλλα η εταιρια που παιζει το ρολο της αντιπροσωπειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...