Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Huawei Ascend Y330, 4'' - 35€@public.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραμένουμε "σε εκτεταμένη αναζήτηση" όσοι χαρήκαμε αρχικά και φάγαμε άκυρο μετά ε;

Εγώ πάντως ναι, ακόμα ....

και εγώ επίσης, έχω λαβει το email που λέει σε 2-3 εβδομαδες... Εριξαν το κάρβουνο στους κινέζους για να αρχίσουν δουλεια!!!
  • Like 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όλοι όσοι είχατε πάρει ημερομηνία παράδοσης σε 2-3 ημέρες και μετά σας ανακοινώθηκε ότι και καλά μας τελείωσε το στοκ (και εγω σε αυτούς) και τώρα είμαστε "σε εκτεταμένη αναζήτηση" κάνατε κάτι;

Μας είπαν 2-3 εβδομάδες οι οποίες πέρασαν.

Μπορώ να ζητήσω να μου δώσουν κινητό αντίστοιχων προδιαγραφών με 35 ευρώ;

Να σημειώσω ότι μετά το τέλος της προσφοράς εμφανίστηκαν στις αγγελίες σφραγισμένα τέτοια με 50-70 ευρώ. Πήραν πολλοί δλδ με σκοπό το κέρδος, άκου τώρα να δεις ....

Δημοσ.

Όλοι όσοι είχατε πάρει ημερομηνία παράδοσης σε 2-3 ημέρες και μετά σας ανακοινώθηκε ότι και καλά μας τελείωσε το στοκ (και εγω σε αυτούς) και τώρα είμαστε "σε εκτεταμένη αναζήτηση" κάνατε κάτι;

Μας είπαν 2-3 εβδομάδες οι οποίες πέρασαν.

Μπορώ να ζητήσω να μου δώσουν κινητό αντίστοιχων προδιαγραφών με 35 ευρώ;

Να σημειώσω ότι μετά το τέλος της προσφοράς εμφανίστηκαν στις αγγελίες σφραγισμένα τέτοια με 50-70 ευρώ. Πήραν πολλοί δλδ με σκοπό το κέρδος, άκου τώρα να δεις ....

δύσκολο να σου δώσουν αντίστοιχη συσκευή τόσο χαμηλά

οι αγγελίες θα συνεχίσουν να μπαίνουν όσο υπάρχει ζήτηση, όταν σταματήσει η ζήτηση, θα πάψουν να υπάρχουν

• Like 1
Δημοσ.

Έστειλα και εγώ mail προχθές και σήμερα ήρθε απάντηση.

-----------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητέ κύριε *******************

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public.gr  για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχουμε μεταφέρει το αίτημά σας στο τμήμα παραγγελιών και σύντομα θα λάβετε νεότερη ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση ,

Public.gr Customer Passion

------------------------------------------------------------------------------------------

Προσωπικά τέτοιου είδους αντιμετώπιση μου θυμίζει εντελώς Ελλάδα. "Σύντομα", "άμεσα", "πολύ γρήγορα", "από τότε θα" και διάφορες άλλες τέτοιες εκφράσεις είναι για τα σκουπίδια. Εγώ στη δουλειά μου έχω μάθει "μέχρι τότε". Deadline φίλε, ξέρεις τι σημαίνει; όχι "από τότε" και όποτε μου καπνίσει εμένα.

Δημοσ.

Ήρθανε τα άκυρα...  ^_^

Αγαπητέ φίλε των Public,

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν 1020265 ΚΙΝ ΤΗΛ HUAWEI ASCEND Y330 ΜΑΥΡΟ της παραγγελίας σας δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο και ως εκ τούτου , θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας.

Αναγνωρίζοντας την καθυστέρηση, αλλά και τη δυσαρέσκεια που σας προκαλέσαμε , σας προτείνουμε τα ακόλουθα προϊόντα 0820858 MOB PHONE ALCATEL C1 DUAL SIM BLACK ή 0991958 ΚΙΝ ΤΗΛ LENOVO A369I DUAL SIM ΜΑΥΡΟ στην ίδια τιμή με την αρχική σας παραγγελία.

Παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε στο e-mail info[@]public.gr μέχρι και την Δευτέρα 6/4 αν θέλετε να καταχωρήσουμε νέα παραγγελία για εσάς.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Public Customer Passion

Δημοσ.

Ήρθανε τα άκυρα...  ^_^

Αγαπητέ φίλε των Public,

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν 1020265 ΚΙΝ ΤΗΛ HUAWEI ASCEND Y330 ΜΑΥΡΟ της παραγγελίας σας δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο και ως εκ τούτου , θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας.

Αναγνωρίζοντας την καθυστέρηση, αλλά και τη δυσαρέσκεια που σας προκαλέσαμε , σας προτείνουμε τα ακόλουθα προϊόντα 0820858 MOB PHONE ALCATEL C1 DUAL SIM BLACK ή 0991958 ΚΙΝ ΤΗΛ LENOVO A369I DUAL SIM ΜΑΥΡΟ στην ίδια τιμή με την αρχική σας παραγγελία.

Παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε στο e-mail info[@]public.gr μέχρι και την Δευτέρα 6/4 αν θέλετε να καταχωρήσουμε νέα παραγγελία για εσάς.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Public Customer Passion

και σε μενα το ιδιο...

Δημοσ.

Πολύ σωστό το Public από την στιγμή που πετάει το Lenovo στην πρότασή του μιας και είναι πολύ κοντά στα χαρακτηριστικά του Y330, αν και παλαιότερο.

• Moderators
Δημοσ.

Λιγο κατωτερο είναι βεβαια, αλλα κοντα. Καμερα 2 αντι για 3.15MP και ταχυτητα data 7.2 αντι για 21.1Mbps. Κατά τα αλλα μοιαζουν αρκετα. (στα υπερ το dual sim του lenovo.)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5850&idPhone2=6493

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...