Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Huawei Ascend Y330, 4'' - 35€@public.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω, πρώτα παίρνουν τις παραγγελίες, τις δέχονται με επισήμανση ότι θα παραλάβεις σε 2-3- ημέρες, και μετά ψάχνουν να δουν αν θα τα βρουν με τον προμηθευτή;

Η έχεις στοκ και επιβεβαιώνεις την παραγγελία ή δεν έχεις και στο καπάκι λες sorry out of stock.

Δημοσ.

Εγώ αν και αρχικά πήρα email ότι θα παραλάβω μεταξύ 13 και 16 Μαρτίου, πήρα αυτό το email πριν 2 ημέρες

Γεια σας !

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  ότι το προϊόν  ΚΙΝ ΤΗΛ HUAWEI ASCEND Y330 ΜΑΥΡΟ  της παραγγελίας  o338966521   εξαντλήθηκε  λόγο μεγάλης ζήτησης  και η  εκτίμηση χρόνου που μας δόθηκε από τον προμηθευτή μας είναι σε 2-3 εβδομάδες . Δεσμευόμαστε πάραυτα να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για γρηγορότερη παράδοσή.

Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε σε επαφή μαζί σας.

Με εκτίμηση,
Public Customer Passion

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα γιατί το πήρα μπας και μάθω λίγο τους γονείς μου τι είναι το android αλλά πως γίνεται να τους παίρνει 2 μέρες για να καταλάβουν ότι δεν έχουν στοκ? 

Δημοσ.

Εγω ειχα κανει παραγγελια αμεσα μετα το θεμα και μου εστειλαν Πεμπτη μεσημερι οτι ειναι ετοιμο να παω να παραλαβω....Ακομα δεν εχω παει βεβαια σημερα ελπιζω να προλαβω να παω....Αν τελικα κρατηθει θα γραψω εντυπωσεις...

Δημοσ.

ηρθε και σε μενα το περιβοητο ιμειλ καθυστερησης.

η παραγγελια εγινε 11/3 16:04 το ιμειλ ηρθε 16/3 14:11 μπραβο ταχυτητα τα παμπλικ!!!!!

σε χρονο που σου ερχεται παραγγελια απο αγγλια εδω μολις ειδαν οτι τους τελειωσε το προιον απο την αποθηκη τους. 

αλλαξε και η κατασταση " Σε εκτεταμένη αναζήτηση" 

(αχ τους λυπαμαι τους υπαλληλους, τους εχουν βαλει ολους να ψαχνουν "εκτεταμμενα" για το κινητο μου)

Υ.Γ.αυτα τα κρατικα βραβεια εξυπηρετησης πελατων που κερδιζουν η μενεγακη και η σκορδα τα μαγειρευουν???

Δημοσ.

ηρθε και σε μενα το περιβοητο ιμειλ καθυστερησης.

η παραγγελια εγινε 11/3 16:04 το ιμειλ ηρθε 16/3 14:11 μπραβο ταχυτητα τα παμπλικ!!!!!

σε χρονο που σου ερχεται παραγγελια απο αγγλια εδω μολις ειδαν οτι τους τελειωσε το προιον απο την αποθηκη τους. 

αλλαξε και η κατασταση " Σε εκτεταμένη αναζήτηση" 

(αχ τους λυπαμαι τους υπαλληλους, τους εχουν βαλει ολους να ψαχνουν "εκτεταμμενα" για το κινητο μου)

Υ.Γ.αυτα τα κρατικα βραβεια εξυπηρετησης πελατων που κερδιζουν η μενεγακη και η σκορδα τα μαγειρευουν???

το θέμα δεν είναι στο πόσο χρόνο χρειάζονται ώστε να δουν οτι τους τελείωσε το κινητό. Έπρεπε το σύστημά τους να είναι ενημερωμένο ως προς τη διαθεσιμότητα και μόλις γίνονταν οι αντίστοιχες παραγγελίες ή πωλήσεις να έβγαινε άμεσα "out of stock". το να σου λένε οτι όλα ΟΚ και θα παραλάβεις σε 2-3 ημέρες και μετά να το αλλάζουν, αυτό είναι το εκνευριστικό.

Δημοσ.

Update:

Με πέντε+ μέρες χρήσης. λίγα τηλέφωνα, παραμετροποίηση του μενού, κατέβασμα 3-4 εφαρμογών κτλ, η μπαταρία ακόμα στο 64% :confused:  Μιλάμε για πολύ optimization!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον μετα απο καθυστερηση δικη μου θα παω να το παρω σημερα αλλα δεν θα το κρατησω..Οποιος το θελει και ειναι απο Αθηνα ας στειλει μηνυμα να ερθει να το παρει...

• Like 1
Δημοσ.

Παραγγειλα 2 Το βραδυ που ανεβηκε η προσφορα και το επομενο πρωι παρελαβα στο καταστημα χανιων.

Για τα λεφτα του ειναι αρκετα καλο!

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιος δεν σκοπεύει να το παραλάβει, ή το μετάνιωσε κλπ, ας στείλει pm. Με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν κάποιος δεν σκοπεύει να το παραλάβει, ή το μετάνιωσε κλπ, ας στείλει pm. Με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παραμένουμε "σε εκτεταμένη αναζήτηση" όσοι χαρήκαμε αρχικά και φάγαμε άκυρο μετά ε;

Εγώ πάντως ναι,   ακόμα ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...