dchatz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δεν καταλαβαίνω, πρώτα παίρνουν τις παραγγελίες, τις δέχονται με επισήμανση ότι θα παραλάβεις σε 2-3- ημέρες, και μετά ψάχνουν να δουν αν θα τα βρουν με τον προμηθευτή; Η έχεις στοκ και επιβεβαιώνεις την παραγγελία ή δεν έχεις και στο καπάκι λες sorry out of stock.
Missionary Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Εγώ αν και αρχικά πήρα email ότι θα παραλάβω μεταξύ 13 και 16 Μαρτίου, πήρα αυτό το email πριν 2 ημέρες Γεια σας ! Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν ΚΙΝ ΤΗΛ HUAWEI ASCEND Y330 ΜΑΥΡΟ της παραγγελίας o338966521 εξαντλήθηκε λόγο μεγάλης ζήτησης και η εκτίμηση χρόνου που μας δόθηκε από τον προμηθευτή μας είναι σε 2-3 εβδομάδες . Δεσμευόμαστε πάραυτα να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για γρηγορότερη παράδοσή. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε σε επαφή μαζί σας. Με εκτίμηση,Public Customer Passion Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα γιατί το πήρα μπας και μάθω λίγο τους γονείς μου τι είναι το android αλλά πως γίνεται να τους παίρνει 2 μέρες για να καταλάβουν ότι δεν έχουν στοκ?
Inler Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Εγω ειχα κανει παραγγελια αμεσα μετα το θεμα και μου εστειλαν Πεμπτη μεσημερι οτι ειναι ετοιμο να παω να παραλαβω....Ακομα δεν εχω παει βεβαια σημερα ελπιζω να προλαβω να παω....Αν τελικα κρατηθει θα γραψω εντυπωσεις...
john_dr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μου έσκασε και μένα το Mail περί 2-3 βδομάδων. Ε να φανεί ότι το παλεύουμε και λίγο πριν ρίξουμε το άκυρο.
p14767 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 ηρθε και σε μενα το περιβοητο ιμειλ καθυστερησης. η παραγγελια εγινε 11/3 16:04 το ιμειλ ηρθε 16/3 14:11 μπραβο ταχυτητα τα παμπλικ!!!!! σε χρονο που σου ερχεται παραγγελια απο αγγλια εδω μολις ειδαν οτι τους τελειωσε το προιον απο την αποθηκη τους. αλλαξε και η κατασταση " Σε εκτεταμένη αναζήτηση" (αχ τους λυπαμαι τους υπαλληλους, τους εχουν βαλει ολους να ψαχνουν "εκτεταμμενα" για το κινητο μου) Υ.Γ.αυτα τα κρατικα βραβεια εξυπηρετησης πελατων που κερδιζουν η μενεγακη και η σκορδα τα μαγειρευουν???
dchatz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 ηρθε και σε μενα το περιβοητο ιμειλ καθυστερησης. η παραγγελια εγινε 11/3 16:04 το ιμειλ ηρθε 16/3 14:11 μπραβο ταχυτητα τα παμπλικ!!!!! σε χρονο που σου ερχεται παραγγελια απο αγγλια εδω μολις ειδαν οτι τους τελειωσε το προιον απο την αποθηκη τους. αλλαξε και η κατασταση " Σε εκτεταμένη αναζήτηση" (αχ τους λυπαμαι τους υπαλληλους, τους εχουν βαλει ολους να ψαχνουν "εκτεταμμενα" για το κινητο μου) Υ.Γ.αυτα τα κρατικα βραβεια εξυπηρετησης πελατων που κερδιζουν η μενεγακη και η σκορδα τα μαγειρευουν??? το θέμα δεν είναι στο πόσο χρόνο χρειάζονται ώστε να δουν οτι τους τελείωσε το κινητό. Έπρεπε το σύστημά τους να είναι ενημερωμένο ως προς τη διαθεσιμότητα και μόλις γίνονταν οι αντίστοιχες παραγγελίες ή πωλήσεις να έβγαινε άμεσα "out of stock". το να σου λένε οτι όλα ΟΚ και θα παραλάβεις σε 2-3 ημέρες και μετά να το αλλάζουν, αυτό είναι το εκνευριστικό.
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Update: Με πέντε+ μέρες χρήσης. λίγα τηλέφωνα, παραμετροποίηση του μενού, κατέβασμα 3-4 εφαρμογών κτλ, η μπαταρία ακόμα στο 64% Μιλάμε για πολύ optimization! 1
Inler Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Λοιπον μετα απο καθυστερηση δικη μου θα παω να το παρω σημερα αλλα δεν θα το κρατησω..Οποιος το θελει και ειναι απο Αθηνα ας στειλει μηνυμα να ερθει να το παρει... 1
dchatz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 έχω παραγγελία "σε εκτεταμένη αναζήτηση". Λες μια στο 1.000.000 να μας βρουν;
isaias1983 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Παραγγειλα 2 Το βραδυ που ανεβηκε η προσφορα και το επομενο πρωι παρελαβα στο καταστημα χανιων. Για τα λεφτα του ειναι αρκετα καλο! 1
xristoforos89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Άγγελο,papas108, για το κινητό που μου παραχώρησε! 1
harisman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν κάποιος δεν σκοπεύει να το παραλάβει, ή το μετάνιωσε κλπ, ας στείλει pm. Με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ
Deathy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Αν κάποιος δεν σκοπεύει να το παραλάβει, ή το μετάνιωσε κλπ, ας στείλει pm. Με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ
dchatz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Παραμένουμε "σε εκτεταμένη αναζήτηση" όσοι χαρήκαμε αρχικά και φάγαμε άκυρο μετά ε; Εγώ πάντως ναι, ακόμα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα