Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Huawei Ascend Y330, 4'' - 35€@public.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει από τις 11 το πρωί της Τετάρτης. Θα φάνε γερό κράξιμο αν απλά με ξεχάσανε. B)

Αν δεν έχω κάνει λάθος έχει παραλάβει κόσμος που έβαλε παραγγελία το μεσημέρι εκείνης της μέρας.

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα το μέιλ περί εξάντλησης. Γιατί οι παπαρες; Αφού ήρθε μέιλ προχθες οτι θα παραλαβω. Το συστημα τους δεν έβλεπε οτι δεν έχουν όταν το παρηγγειλα; να περιμένω τώρα τις εβδομαδες; να κάνω καταγγελία; τι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλτε και το imei σας εδω να δειτε για ποια χωρα προοριζοταν το κινητο και ποτε κατασκευαστηκε. Θα πρεπει να ειναι απο χωρα Ε.Ε.

Edit: Σε λαθος thread εκανα το post :lol:

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.

Επειδή κάποιοι λένε για rom. Ο mtk επεξεργαστής περιορίζει σε αυτο λενε. Στο g510 και το y300 γίνεται χαμός λόγω qualcom. Στο y330 δε θα παίξει μαλλον

Δημοσ.

Υπάρχουν πόσα κινέζικα με 6572 με καθαρό android. Δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να γίνει port κάποια από αυτές, απλά δεν έχει πουλήσει πολύ το y330 οπότε δεν ασχολείται και κανείς με αυτό.

Στο θέμα root, ως 6572 με jellybean πιθανότατα θα γίνεται εύκολα με framaroot -> barahir αλλά και με όλα τα vroot, kingoroot etc. Το θέμα είναι να βρεθεί καμιά καθαρή rom, και ίσως και κανά cwm, αλλά καλό είναι και το sp flash tools στην ανάγκη.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, πολύ καθαρή ROM έχει, γιατί να ψάχνουμε άλλη?

(Λέω εγώ τώρα, αλλά το ίδιο είναι με το overclocking σε haswell ι5/ι7 :P )

Δημοσ.

Για να δουλέψει σωστά xposed. Κάποια πράγματα θα δουλέψουν, αλλά γενικά θέλει καθαρό android για να είσαι σίγουρος πως μπορούν να δουλέψουν όλα.

Δημοσ.

ακόμα να παραλάβω από public....σε κατάσταση διαλογής ακόμα

και εμενα απο τα multirama ακόμα 

Προς διεκπεραίωση

λεει...

χαλαρα.....

retir.jpg

γιατι οι ανθρωποι....διαλογιζονται

cache_1242627404.jpg?w=210

• Like 3
Δημοσ.

και σε μενα το ιδιο γραφει, πρωτη φορα κολλαει τοσο σε παραγγελια, και για να ειναι τοσες μερες  σε κατασταση συλλογης προφανως δεν υπαρχει τιποτα στις αποθηκες τους

λογικα περιμενουν καινουργια παρτιδα, εκτος αν δεν τα βρουν με τον προμηθευτη και φαμε ολοι ακυρο.

καποιο email για ενημερωση ως προς το λογο  καθυστερησης δεν εχω λαβει ακομα.

ας ελπισουμε  να φωτογραφισουμε το σουβλισμα το αρνιου με αυτο, και οχι τον αγιο βασιλη  B)

Δημοσ.

Είναι γνωστή απάτη το συγκεκριμένο site. Κάντε απλά σαν να μην υπάρχει.

Ετσι φαινεται δεν το γνωριζα και εγω παιδια και δεν υπαρχει τροπος να κατεβει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...