john_dr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Έχω παραγγείλει από τις 11 το πρωί της Τετάρτης. Θα φάνε γερό κράξιμο αν απλά με ξεχάσανε. Αν δεν έχω κάνει λάθος έχει παραλάβει κόσμος που έβαλε παραγγελία το μεσημέρι εκείνης της μέρας.
dchatz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μου ήρθε και μένα το μέιλ περί εξάντλησης. Γιατί οι παπαρες; Αφού ήρθε μέιλ προχθες οτι θα παραλαβω. Το συστημα τους δεν έβλεπε οτι δεν έχουν όταν το παρηγγειλα; να περιμένω τώρα τις εβδομαδες; να κάνω καταγγελία; τι;
runner69 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Βαλτε και το imei σας εδω να δειτε για ποια χωρα προοριζοταν το κινητο και ποτε κατασκευαστηκε. Θα πρεπει να ειναι απο χωρα Ε.Ε. Edit: Σε λαθος thread εκανα το post Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2015 από runner69
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εμένα στο certification λέει Σερβία, το πόσο καλό είναι αυτό δεν γνωρίζω...
dchatz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Επειδή κάποιοι λένε για rom. Ο mtk επεξεργαστής περιορίζει σε αυτο λενε. Στο g510 και το y300 γίνεται χαμός λόγω qualcom. Στο y330 δε θα παίξει μαλλον
BrocasHelm Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Υπάρχουν πόσα κινέζικα με 6572 με καθαρό android. Δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να γίνει port κάποια από αυτές, απλά δεν έχει πουλήσει πολύ το y330 οπότε δεν ασχολείται και κανείς με αυτό. Στο θέμα root, ως 6572 με jellybean πιθανότατα θα γίνεται εύκολα με framaroot -> barahir αλλά και με όλα τα vroot, kingoroot etc. Το θέμα είναι να βρεθεί καμιά καθαρή rom, και ίσως και κανά cwm, αλλά καλό είναι και το sp flash tools στην ανάγκη. 1
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά, πολύ καθαρή ROM έχει, γιατί να ψάχνουμε άλλη? (Λέω εγώ τώρα, αλλά το ίδιο είναι με το overclocking σε haswell ι5/ι7 )
BrocasHelm Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Για να δουλέψει σωστά xposed. Κάποια πράγματα θα δουλέψουν, αλλά γενικά θέλει καθαρό android για να είσαι σίγουρος πως μπορούν να δουλέψουν όλα.
GiannisWalker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 ακόμα να παραλάβω από public....σε κατάσταση διαλογής ακόμα
paylidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 και εμενα απο τα multirama ακόμα Προς διεκπεραίωση λεει...
dobro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 ακόμα να παραλάβω από public....σε κατάσταση διαλογής ακόμα και εμενα απο τα multirama ακόμα Προς διεκπεραίωσηλεει... χαλαρα..... γιατι οι ανθρωποι....διαλογιζονται 3
p14767 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 και σε μενα το ιδιο γραφει, πρωτη φορα κολλαει τοσο σε παραγγελια, και για να ειναι τοσες μερες σε κατασταση συλλογης προφανως δεν υπαρχει τιποτα στις αποθηκες τους λογικα περιμενουν καινουργια παρτιδα, εκτος αν δεν τα βρουν με τον προμηθευτη και φαμε ολοι ακυρο. καποιο email για ενημερωση ως προς το λογο καθυστερησης δεν εχω λαβει ακομα. ας ελπισουμε να φωτογραφισουμε το σουβλισμα το αρνιου με αυτο, και οχι τον αγιο βασιλη
athanaso77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δοκιμασες να του περασεις; http://www.lollipop-rom.org/mp3-0/huawei-ascend-y330-6493.html Είναι γνωστή απάτη το συγκεκριμένο site. Κάντε απλά σαν να μην υπάρχει.
Inler Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Είναι γνωστή απάτη το συγκεκριμένο site. Κάντε απλά σαν να μην υπάρχει. Ετσι φαινεται δεν το γνωριζα και εγω παιδια και δεν υπαρχει τροπος να κατεβει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα