Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Huawei Ascend Y330, 4'' - 35€@public.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακουσα ότι χάνεις την εγγύηση οπότε δεν το δοκίμασα, αν και τώρα με "μπρίζωσες" :P

Αλλά για τον πατέρα μου το πήρα οπότε, μάλλον θα το βάλει κάποιος άλλος απο εδώ...

Δημοσ.

αν υπήρχε lollipop στο υ330 θα υπήρχε και κάπου αλλού. Συνήθως xda και modaco παίζουν.

Τωρα αν είναι να φαω 100 διαφημίσεις ...

Δημοσ.

"Γεια σας !

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  ότι το προϊόν  ΚΙΝ ΤΗΛ HUAWEI ASCEND Y330 ΜΑΥΡΟ  της παραγγελίας  εξαντλήθηκε  λόγο μεγάλης ζήτησης  και η  εκτίμηση χρόνου που μας δόθηκε από τον προμηθευτή μας είναι σε 2-3 εβδομάδες . Δεσμευόμαστε πάραυτα να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για γρηγορότερη παράδοσή.

Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε σε επαφή μαζί σας.

Με εκτίμηση,

Public Customer Passion"

Είχα κάνει παραγγελία προχτες 13:30, οποτε βλεπω να ερχονται πολλα τετοια...

• Like 1
Δημοσ.

Χμ....κλασικα πραγματα!Τη βλεπω την συνεχεια......10% κουπονακι

giphy.gif

:-D

α......εχω πιο φθηνο κινητο , χωρις προμηθευτες

giphy.gif

:-D :-D :-D

:P

• Like 4
Δημοσ.

Pros

~Ελαφριά Rom

~γρήγορη απόκριση

~μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (μία μέρα λιώσιμο, έπεσε απο το 100 στο 80 περίπου)

~δεν έχει τόνους bloatware

~έχει χαλαρά μονίμως περίπου 200mb ελεύθερα RAM. Τα 512 δεν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγεται.

Cons

~fixed focus camera

~απλή TFT με ψιλοχάλια αντίθεση, αλλά gets the job done!

~ολο πλαστική κατασκευή, ψιλοχοντρούλι

~δεν έχει dedicated ηχεία αλλά παίζει την μουσική απο το ακουστικό (πάνω απο την οθόνη)

Μα σε τέτοια τιμή, λογικά είναι, δεν δίνεις δα και 120 ευρώ για να έχεις παράλογες απαιτήσεις ;)

Για 70 ευρώ που έκανε πριν λογικά δεν θα το έπαιρνα, για τα 35, δυστυχώς δεν πήρα και δεύτερο! :P

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου!

Ας προσθέσω  κι εγώ μερικά πράγματα:

1. ο ήχος στο ακουστικό κατά τις κλήσεις είναι καθαρός και η ένταση της ανοιχτής ακρόασης αποδεκτή
  2. τα μπροστινά πλήκτρα δεν είναι φωτιζόμενα.
  3. η κατασκευή είναι μεν πλαστική, αλλά δείχνει ότι μάλλον θα κρατήσει στο χρόνο και στην κακομεταχείριση
  4. η κάμερα είμαι πολύ μέτρια, αλλά αυτό το κινητό δεν το αγοράζει ο φανατικός της φωτογραφίας
  5. με 4-5 εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα, το κινητό δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είναι όσο γρήγορο χρειάζεται ένας απλός χρήστης
  6. αναγνώρισε άμεσα και χωρίς προβλήματα μια microsdhc 8gb class 4 που του έβαλα
  7. πολύ καλός δέκτης wifi (σήμα 4/4 εντός σπιτιού) και σήματος κινητής τηλεφωνίας

Συνοπτικά:

Το καλύτερο vfm της αγοράς (35€), τέλεια αφαιρούμενη μπαταρία (μπορεί να βγάλει και εβδομάδα), πολύ καλός ήχος ακουστικού, ελαφρύ λειτουργικό, μεγάλη οθόνη, ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής, καλό σήμα κινητής και wifi.

Αν το ξαναφέρουν στα public/multirama, θα ενημερώσω το παρόν θέμα άμεσα.

• Like 4
Δημοσ.

Κι εγώ παρέλαβα και γενικά για τα λεφτά του είναι τρελό vfm. Ωραίο interface, αν και θα πρέπει να βρεθεί καμία aosp rom, να βάλω κι ένα nova κι ένα xposed να πάρει τα πάνω του. Για κινητό για μάνα κι έτσι μια χαρά είναι. Καλύτερο vfm πιστεύω από το jiayu f1 που της είχα πάρει πριν κάνα εξάμηνο στο 50αρι με μόνο σοβαρό μειονέκτημα την μπαταρία.

Γέλασα πάντως όταν η κοπελίτσα στο ταμείο πήγε να μου πουλήσει κάποια extra εγγύηση με +19€.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...