prokemon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 καλησπέρα παιδιά το λαπτοπ μου ξεκίνησε να κάνει το έξης όταν έχω την μπαταριά και το φορτίζω το βύσμα της τροφοδοσίας καίει όταν λέμε καίει καίει όμως σε βαθμο που λιώνει το περίβλημα το πλαστικό κάνοντας πειράματα ανακάλυψα ότι αυτό γίνετε μονό όταν έχω την μπαταριά και φορτίζει δηλαδή είναι σαν να τραβάει πολύ ρεύμα και λόγο της Αντίστασης ανεβαίνει η θερμοκρασία. Άρα προφανώς είναι η μπαταριά που την έχω 4 + χρόνια η στην εσωτερική τροφοδοσία (ίσως έχει χαλάσει κανένας πυκνωτής δεν ξέρω τι και δεν γίνετε σωστή τροφοδοσία) Έχει κάνεις καμιά αντιστοιχεί εμπειρία ? (ντα πήρα καινούριο λάπτοπ γιατί δεν γινόταν )
Euclides Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πολύ φοβάμαι ότι ίσως έχει βραχυκυκλώσει η μπαταρία. Θα σου πρότεινα να μην την ξαναχρησιμοποιήσεις. Μπορεί μέχρι και έκρηξη να κάνει.
prokemon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 εκρηξη wtfffff χεστηκα πανω μου τωρα χαχααχχααχ κοιμομουν διπλα στο λαπτοπ δεν ξαναπερνω ουτε αναπτηρα turbo x
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Οι μπαταρίες (η)λιθίου είναι πολύ επικύνδινες όντως. Βεβαια στις μπαταριες των λαπτοπ υπαρχει πλακετα με κυκλωμα προστασιας οποτε λιγοστευουν οι πιθανοτητες για καμπουμ. Αλλά θεωρητικα τωρα αν τράβαγε τόσο περισσότερο ρεύμα που να φτάνει να ζεματάει το βύσμα, θα ζεμάταγε και το καλώδιο πρώτο από όλα καθώς και ο φορτιστής (που προφανώς θα είχε παραδώσει πνεύμα μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας σε αυτη τη κατάσταση) Οπότε πιθανολογω οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το βύσμα. Είτε του λαπτοπ είτε του φορτιστή. Δηλαδή μία πιθανή αιτια του προβληματος θα μπορουσε να ήταν να έχει κοπεί εσωτερικά το καλώδιο κοντά στο βύσμα (πολύ συνηθισμένο) ή ακόμα και σχεδόν μέσα στο βύσμα και να έχει πολύ λιγότερες τριχουλες που να κανουν επαφη αντι για ολες οποτε ειναι λογικό σε εκεινο το σημειο που εχει μικροτερη διατομη να μην αντεχει τα ρευματα που αντεχει το υπολοιπο καλωδιο.
prokemon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 έχω αλλάξει 2 φορτιστές δεν είναι θέμα φορτιστή και έλιωνε το το πλαστικό που είναι στο τέλος του βύσματος που μπαίνει μέσα στην υποδοχή νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα μπαταριάς η θέμα εσωτερικό στο κύκλωμα μπαταριάς με τροφοδοσίας γιατί χωρίς την μπαταριά είναι όλα ΟΚ θέμα επαφής δεν νομίζω να είναι γιατί αλλιώς να δουλεύει ρόλοι χωρίς την μπαταρια .
WalkerSW Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Βγαλε την μπαταρια και τρεξε occt psu test αν αρχισει να καει τοτε έχει θεμα βραχυκυκλώματα στην θυρα του βύσματος στο λαπτοπ!
johnadam Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ελπιζω να προλαβες να σωσεις την μητρικη του λαπτοπ σου φιλε μου (βγαζοντας την μπαταρια πριν κανει εκρηξη)
prokemon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ναι το δουλευω πλεον χωρις μπαταρια απλα πλεον το λεσ dekstop Βγαλε την μπαταρια και τρεξε occt psu test αν αρχισει να καει τοτε έχει θεμα βραχυκυκλώματα στην θυρα του βύσματος στο λαπτοπ! ε ζεσταταθηκε λιγο αλλα στα φυσιολογικα πλαισια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα