pcos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 πολυ καλη κινηση αυτη! βεβαια το να τα δεις λιγες ωρες μετα οταν ξυπνησεις, δεν χαλασε κι ο κοσμος. αν και η σειρα ειναι να βλεπεται σουρουπο ή νυχτα, ετσι φτιαχνεις καταλληλη ατμοσφαιρα! η επιτυχια της σειρας εχει να κανει πιο πολυ με την κινηματογραφικη της ατμοσφαιρα. κα8ε επεισοδιο ειναι σχεδον σαν μια κανονικη ταινια! μακαρι ολες οι σειρες να ειχαν τετοιο Budget και να ηταν ετσι! 2
UncleKim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μα τα έβαζε το Nova, κάθε Τρίτη, νορμάλ ώρα. Το θέμα ειναι αν θα το κάνει και τώρα.
bilya Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ετσι κ αλλιως τα βλεπουμε χρονια τωρα αμεσως μετα αφου προβληθουν.....επισης για να μειωθει το κατεβασμα πρεπει να γινει κατι αλλο γιατι δεν θελω να βαλω νοβα να σκαω ενα 30 το μηνα για να βλεπω got κ τπτ αλλο αν βεβαια ειχα επιλογη να δω μνο το got κ μονο αυτο εδινα 5€ (k πολλα λεω) να το νοικιασω ηλεκτρονικα να το δω οσες φορες θελω οποτε θελω οπου θελω 1
RenKalan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 "...τον τίτλο της πιο πειρατικής σειράς..." Έχει πειρατές η σειρά; 2
GrandGamer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω Nova και είμαι και ξύπνιος εκείνη την ώρα για να το δω άμα θέλω, αλλά και πάλι θα το πάρω από το θείο. Το ίδιο είναι να το βλέπεις στο PC με μέγιστη ανάλυση, παύση όποτε θες και χωρίς διαφημίσεις, με ότι υπότιτλους θες(αν θες) και το ίδιο είναι στην ελληνική TV;
nzeppos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μπα όχι, σίγουρα είμαι κι εγώ. Διάβασα όλα τα βιβλία μέσα σε κανα τρίμηνο (τα βρήκα εξαιρετικά, αν και προφανώς όχι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο είδος) και όταν ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά, βαρέθηκα μετά τα πρώτα 2-3 επεισόδια. Όχι πως η σειρά δεν ήταν καλή (το αντίθετο), αλλά γιατί δεν έδειχνα μεγάλο ενδιαφέρον μιας και ήξερα τι θα γίνει σε πολύ μεγάλο βάθος χρόνου. Συν ότι ακόμα και οι διάλογοι ήταν συνήθως copy/paste απ' το βιβλίο, κάτι που είναι καλό για τους φανατικούς (μακάρι να έκαναν το ίδιο και στα LOTR/Hobbit που τα κατακρεούργησε το κτήνος ο Τζάκσον), βαρετό όμως για όσους έχουν φρέσκα τα βιβλία. Κάποια στιγμή θα το πιάσω από την αρχή (λογικά λίγο πριν βγει ο 6ος τόμος) και νομίζω θα το ευχαριστηθώ αρκετά περισσότερο. μετά το breaking bad το χάος..... Μετά το Breaking Bad το χάος. ps: ακόμα κι αν είχα Nova (που δεν έχω, αφού αρνούμαι να πληρώνω πάνω από 10-15 ευρώ/μήνα για να βλέπω TV), πολύ αμφιβάλλω αν θα έμπαινα στον κόπο να το δω εκεί. Χίλιες φορές το HD του τορεντάδικου ή του Popcorn Time.
redefeugo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αρχίζει το game of thrones ε; Καιρός να αρχίσω να αποφεύγω όλα τα άρθρα για το game of thrones...
Limerik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Όσοι θα το βλέπουν από νόβα θα έχει ελληνικούς υπότιτλους; έχει και υπότιτλους και αν θες μπορείς να το γράψεις στο novabox+ για να το δεις ότι ώρα θες αν δεν προλαβαίνεις την προβόλι που το έχι κάθε δευτέρα στις 10 το βράδυ
speedman_26 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 καπου διαβασα οτι το netflix θα ερθει ελλαδα περιπου σε δυο χρονια απο τωρα αρα ισως ετσι μειωθεί η πειρατεια
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) καπου διαβασα οτι το netflix θα ερθει ελλαδα περιπου σε δυο χρονια απο τωρα αρα ισως ετσι μειωθεί η πειρατεια Η πειρατεια στην Ελλαδα θα μειωθει μολις αρχισουν να ερχονταi τα προστιμα μεσω των ιsps ,ως τριτοκοσμικη χωρα αυτο θα αργησει να συμβει διοτι δεν αποτελουμε προτεραιοτητα λογω του μικρου μεγεθους μας .Eπισης με την ανανεωση των δεικτων και την ταχυτητα των συνδεσεων ωστε να ειναι ομαλο το streaming HD περιεχομενου. Προς το παρον η πλειοψηφια βλεπει σκουπιδια απο ποιοτητα εικονας για τυφλους σε lap top κτλπ ... Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2015 από Fotis13
atno Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 καπου διαβασα οτι το netflix θα ερθει ελλαδα περιπου σε δυο χρονια απο τωρα αρα ισως ετσι μειωθεί η πειρατεια Που το διάβασες αυτό;
speedman_26 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Που το διάβασες αυτό; στο εικονα και ηχος τευχος φεβρουαριου
sifi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ωραία η σειρά ρε παιδιά δεν υπάρχει αμφιβολία αλλά και αυτά τα πολύμηνα κενά για να ξανα δεις 45 λεπτά επεισόδιο και μετά άντε πάλι περίμενε μία εβδομάδα. Δεν ξέρω...χάνεις τον ειρμό και βγαίνεις από το κλίμα. Θα το ξανά δω όταν ξεκινήσει αλλά εγώ προσωπικά όχι με την ίδια όρεξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα