Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Παιδια θελω τους φακελους του λειτουργικού windows 8.1, να τους αλλαξω θεση και να τους παω στον αλλον εσωτερικο σκληρο δισκο που εχω,ωστε να μεινει στον ssd μονο το λειτουργικό.

Δημοσ.

δεν κατάλαβα θες να διώξεις τους φακέλους του λειτουργικού , αλλά να μείνουν κιόλας;

Αν θες να έχεις γρήγορο λειτουργικό θα πρέπει να μείνουν στον ssd

Δημοσ.

Καλημερα.Παιδια θελω τους φακελους του λειτουργικού windows 8.1, να τους αλλαξω θεση και να τους παω στον αλλον εσωτερικο σκληρο δισκο που εχω,ωστε να μεινει στον ssd μονο το λειτουργικό.

Θέση των φακέλλων του λειτουργικού δεν μπορείς ν' αλλάξεις.

Τις θέσεις των φακέλλων των δεδομένων (My Documents, My Music, My Pictures, κ.λ.π) όμως μπορείς να τις αλλάξεις.

Απλά κάνεις cut και paste από την θέση που βρίσκονται (C:\Users\MyUserName\....) στην θέση που θέλεις.

Κάνεις restart, και τα Windows ενημερώνουν αυτόματα τα paths.

• Like 1
Δημοσ.

Θέση των φακέλλων του λειτουργικού δεν μπορείς ν' αλλάξεις.

Τις θέσεις των φακέλλων των δεδομένων (My Documents, My Music, My Pictures, κ.λ.π) όμως μπορείς να τις αλλάξεις.

Απλά κάνεις cut και paste από την θέση που βρίσκονται (C:\Users\MyUserName\....) στην θέση που θέλεις.

Κάνεις restart, και τα Windows ενημερώνουν αυτόματα τα paths.

Ναι για τους συγκεκριμενους φακελους λεω.Επειδη εκει βαζω βιντεο φωτο κτλ δεν θελω να επιβαρεινεται ο ssd.Eτσι οπως λες μετα το restart θα βλεπω 2 φακελους με το ιδιο ονομα;Η θα ειναι στον D/........(στον αλλο σκληρο).

δεν κατάλαβα θες να διώξεις τους φακέλους του λειτουργικού , αλλά να μείνουν κιόλας;

Αν θες να έχεις γρήγορο λειτουργικό θα πρέπει να μείνουν στον ssd

Οχι να τους διαγραψω αλλα να τους μεταφερω σε αλλο δισκο.

Δημοσ.

Μετά το restart θα είναι στο D:

Τα εκανα αντιγραφη επικοληση στον αλλο δισκο αλλα σαν φακελοι μετα το restart φαινονται παλι.Δηλαδη τωρα εχω και στους 2 σκληρους τους φακελους.

Δημοσ.

Τα εκανα αντιγραφη επικοληση στον αλλο δισκο αλλα σαν φακελοι μετα το restart φαινονται παλι.Δηλαδη τωρα εχω και στους 2 σκληρους τους φακελους.

Δεν σου είπα να κάνεις αντιγραφή.

Cut και paste σου είπα να κάνεις.

Αποκοπή και επικόλληση νομίζω στα Ελληνικά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σου είπα να κάνεις αντιγραφή.

Cut και paste σου είπα να κάνεις.

Αποκοπή και επικόλληση νομίζω στα Ελληνικά.

Φιλε μου τιποτα δεν γινεται ετσι οπως το λες.Εχω τα windiws 8.1Μηπως υπαρχει αλλος τροπος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...