coniste Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γεια χαρα Εχω παρατηρησει ενα θεμα που κανει το mouse3 οταν παω να ανοιξω μια καρτελα στο chrome, αντι να μου την ανοιξει μια φορα μου την ανοιγει 2-3 μπορει και 4. Εκανα μια προχειρη αναζητηση στο google, βρηκα μερικα post με το ιδιο θεμα αλλα ηταν ολα αναπαντητα. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 εχω και εγω ενα προβλημα καμια φορα και οταν κανω 1 αριστερο κλικ κανει 2 αυτοματα,κοιταξα τις ρυθμισεις ολα καλα.Μια το κανει μια οχι.τσεκαρε μηπως εχεις και εσυ το ιδιο προβλημα,δλδ οταν πατας να σ ανοιξει μια καρτελα παταει 2-3 φορες το + για αυτο σου ανοιγουν οι καρτελες.
jim_p Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με τον coniste, σε 5 browsers συνολικα (σε windows και λινουξ) και τελικα ειχε θεμα το ποντικι Το ανοιξα, το καθαρισα και τωρα δουλευει οπως πριν. Και μεχρι να το φτιαξεις: ctrl + αριστερο κλικ στο λινκ που θες = ανοιγμα σε νεα καρτελα.
coniste Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Α, καλη φαση με το ctrl δεν το ηξερα. Οποτε οταν βρω λιγο χρονο και ορεξη θα δοκιμασω ενα καθαρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα