Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Σύνολο 567€, πρέπει να έχουν κάνει κάποια έκπτωση απ' ότι κατάλαβα.Τι λέτε το κουμπώνω; Το Mobo έχω ρίξει πολύ σε τιμή. Σκεφτόμουν το ASUS A88XM-Plus αλλά μας βγάζει αρκετά off γιατί το οικονομικό limit του πελάτη ήταν εξ αρχής 500€.
VasKag Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Απο vision ειναι? Η μητρικη δειχνει στο site οτι δεν υπαρχει. 1
Teojesper Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Καλύτερα να βγάλεις τον SSD και να βάλεις πιο ποιοτικά part (mb,psu) off topic: Από ποιο κατάστημα είναι η εικόνα ? 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Vision αγόρια.Αν και αγαπάω MSystems, με το MSystems θα έπρεπε να διαπραγματευτώ πολλά.. και μιας και το Vision έρχεται δεύτερο στη καρδιά μου, και είχε και availability αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.. το επέλεξα.Ο SSD βγαίνει μωρέ συ Teo; Αδυναμία τους έχω.. PC χωρίς SSD για το OS = γάμος χωρίς κλαρίνα. Δε λέω όμως ότι δεν έχεις δίκιο.. γι' αυτό έστειλα.. αν είναι και θεωρείτε πως είναι λίγο το MOBO/PSU. Υ.Γ: Το Mobo υπάρχει απ' ότι μου είπαν.
VasKag Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Υ.Γ: Το Mobo υπάρχει απ' ότι μου είπαν. Θα ειναι ενα και μοναδικο.
VasKag Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Θεωρω πως οχι. Ειναι σοβαρο μαγαζι. Δεν ειναι τηλεοραση που μπορει να ειναι εκθεσιακη, και επαιζε ολη μερα. Σε καθε περιπτωση κοιτας τη συσκευασια οταν ερθει.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 U got it boss.Δε πρέπει να θυμάσαι την ιστορία μου με τον Φ. Νάκα και ένα δικάναλο DJ Mixer.Τους έκανα άνω κάτω και μου 'στείλαν άλλο από τζέρμανυ, γιατί το παρθενικό χάλασε μετά από έναν-δυο μήνες, και μου το αντικατέστησαν με ανοιγμένο.Έτσι έγιναν δυο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ε, σωστά φαντάζεσαι. Φαντάζομαι θα κοστίζει, και αυτό το βάρος το πληρώνω εγώ 10 έτη τώρα για τον κύκλο.
Teojesper Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Όσο και αδυναμία να τους έχες το θέμα είναι πόσο του χρειάζεται... Και για μένα είναι περιτός σε αυτό το budget. Εγώ θα άλλαζα το psu σε ένα ποιοτικό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27538&cat=17αφού έχεις πάνω και την 270 και την μητρική σε Α88 Chipset http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36137&cat=3η plus είναι περιτή αφού δεν πας σε apu
Besproject Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Η τιμή της 270 είναι όντως τόσο χαμηλή; Υπάρχει κάποια προσφορά που δεν βλέπω μήπως;
Teojesper Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ μάλλον ο πελάτης θα κόψει τιμολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα