Προς το περιεχόμενο

Sebastien Loeb Rally Evo [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έκανα σύγκριση των τίτλων, απλά απαντησα στο τι φάση είναι το SLR.

Δηλαδή τι? Ότι το όνομά του παιχνιδιού προέρχεται από τον Sebastien Loeb? Όπως το Colin McRae, Tony Hawk κτλ?

Αν εννοείς αυτό, τότε οκ. Αλλιώς αν ήθελες να το προσδιορήσεις για το είδος, είναι σαν το WRC 5/4... DiRT κτλ...

Δεν "στη λέω", ούτε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση.. αλλά τέτοιου είδους αναφορές, παραπλανούν όλους τους υπολοίπους και  δημιουργούν λάθος εντυπώσεις και για το περιεχόμενο.

Δημοσ.

Εννοείται οτι αυτό ήθελα να προσδιορίσω.

Το RBR δύσκολα να το φτάσουν σε αυτό που προσφέρει, ακόμη και σήμερα.

Δημοσ.

Δηλαδή τι? Ότι το όνομά του παιχνιδιού προέρχεται από τον Sebastien Loeb? Όπως το Colin McRae, Tony Hawk κτλ?

Αν εννοείς αυτό, τότε οκ. Αλλιώς αν ήθελες να το προσδιορήσεις για το είδος, είναι σαν το WRC 5/4... DiRT κτλ...

Δεν "στη λέω", ούτε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση.. αλλά τέτοιου είδους αναφορές, παραπλανούν όλους τους υπολοίπους και  δημιουργούν λάθος εντυπώσεις και για το περιεχόμενο.

νομίζω μόνος σου χάθηκες στις προτάσεις.

Καθαρό νόημα έβγαινε :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

/care για παιχνιδι που δεν ειχαν δειξει καν gameplay video ενω ηταν να κυκλοφορησει σε λιγους μηνες,κοινως εκανε απο μακρια μπαμ οτι ειτε θα ετρωγε delay ή θα ηταν πατατα ή και τα δυο.

Δημοσ.

/care για παιχνιδι που δεν ειχαν δειξει καν gameplay video ενω ηταν να κυκλοφορησει σε λιγους μηνες,κοινως εκανε απο μακρια μπαμ οτι ειτε θα ετρωγε delay ή θα ηταν πατατα ή και τα δυο.

ή η γιαγιά μου έχει καρούλια και είναι πατίνι

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...