jumaru99 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δεν έκανα σύγκριση των τίτλων, απλά απαντησα στο τι φάση είναι το SLR. Δηλαδή τι? Ότι το όνομά του παιχνιδιού προέρχεται από τον Sebastien Loeb? Όπως το Colin McRae, Tony Hawk κτλ? Αν εννοείς αυτό, τότε οκ. Αλλιώς αν ήθελες να το προσδιορήσεις για το είδος, είναι σαν το WRC 5/4... DiRT κτλ... Δεν "στη λέω", ούτε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση.. αλλά τέτοιου είδους αναφορές, παραπλανούν όλους τους υπολοίπους και δημιουργούν λάθος εντυπώσεις και για το περιεχόμενο.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εννοείται οτι αυτό ήθελα να προσδιορίσω. Το RBR δύσκολα να το φτάσουν σε αυτό που προσφέρει, ακόμη και σήμερα.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δηλαδή τι? Ότι το όνομά του παιχνιδιού προέρχεται από τον Sebastien Loeb? Όπως το Colin McRae, Tony Hawk κτλ? Αν εννοείς αυτό, τότε οκ. Αλλιώς αν ήθελες να το προσδιορήσεις για το είδος, είναι σαν το WRC 5/4... DiRT κτλ... Δεν "στη λέω", ούτε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση.. αλλά τέτοιου είδους αναφορές, παραπλανούν όλους τους υπολοίπους και δημιουργούν λάθος εντυπώσεις και για το περιεχόμενο. νομίζω μόνος σου χάθηκες στις προτάσεις. Καθαρό νόημα έβγαινε
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Sebastien Loeb Rally EVO Delayed Until 2016
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 /care για παιχνιδι που δεν ειχαν δειξει καν gameplay video ενω ηταν να κυκλοφορησει σε λιγους μηνες,κοινως εκανε απο μακρια μπαμ οτι ειτε θα ετρωγε delay ή θα ηταν πατατα ή και τα δυο.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 /care για παιχνιδι που δεν ειχαν δειξει καν gameplay video ενω ηταν να κυκλοφορησει σε λιγους μηνες,κοινως εκανε απο μακρια μπαμ οτι ειτε θα ετρωγε delay ή θα ηταν πατατα ή και τα δυο. ή η γιαγιά μου έχει καρούλια και είναι πατίνι 1
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 ή η γιαγιά μου έχει καρούλια και είναι πατίνι Οπως και να το δεις το ιδιο αποτελεσμα ειναι 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Sebastien Loeb Rally Evo – New Screenshots Released
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα