Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Professional

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 500αρι σκληρο.

Μολις εκανα φορματ και εχω μονο 192GB ελευθερο χωρο απο τα 465. Τι παιζεται? πιο πολυ δεν θα επρεπε να εχω?

Οι φακελοι μου στο σκληρο © ειναι:

PerfLogs

Programs Files

Programs Files (x86)

Temp

Tmp

Users

Windows

help plx!

Δημοσ.

Πήγαινε στην διαχείρηση δίσκων στο control panel και δές ο δίσκος σου εκει μηπως εκει αλλα partition που ειναι ο υπόλοιπος χώρος , αν εχει τα σβήνεις και θα προστεθούν στο υπάρχων partition , επίσης έκανες format σε ntfs ?

Δημοσ.

Αν πηγα στο σωστο μερος..... εκει εχω μονο τον σκληρο μου με το ονομα μου.

Πρωτη φορα εκανα φορματ μονος. Δεν εχω ιδεα τι ειναι το ntfs :///

Δημοσ.

Οι φακελοι μου στο σκληρο © ειναι:

PerfLogs

Programs Files

Programs Files (x86)

Temp

Tmp

Users

Windows

Σε κάθε ένα από τους φακέλους αυτούς, πάτα δεξί κλικ και properties, και πες μας το μέγεθός τους σε Gb.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια. Σας ευχαριστω ολους για την προθυμια να βοηθησετε αλλα επειδη με τα σχολια σας παλι δεν εβρισκα ακρη, ειπα να μην σας κουρασω με την ασχετιλα μου. Οποτε εκανα διαφορα πειραματα και ελυσα το προβλημα  :-D .

Απο ενα σημειο και μετα στο C: μου εμφανισε εναν φακελο με το ονομα: found.001. Εκει μεσα ηταν ολα τα παλια αρχεια που ειχα πριν το φορματ. Εφαγαν δελετ ολα και αδιασε ο δισκος.

Αυτα. Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια. Σας ευχαριστω ολους για την προθυμια να βοηθησετε αλλα επειδη με τα σχολια σας παλι δεν εβρισκα ακρη, ειπα να μην σας κουρασω με την ασχετιλα μου. Οποτε εκανα διαφορα πειραματα και ελυσα το προβλημα  :-D .

Απο ενα σημειο και μετα στο C: μου εμφανισε εναν φακελο με το ονομα: found.001. Εκει μεσα ηταν ολα τα παλια αρχεια που ειχα πριν το φορματ. Εφαγαν δελετ ολα και αδιασε ο δισκος.

Αυτα. Ευχαριστω και παλι.

Αυτο εγινε γιατι δεν εκανες καθαρη εγκατασταση ωστε να σβηστουν ολα τα παλια αρχεια .Παντα κανουμε προσαρμοσμενη εγκατασταση και οχι αναβαθμιση( αν τα θυμαμαι οτι ετσι τα λεει στην αρχη της εγκαταστασης ).

Μηπως ειχες και φακελο με ονομα καπως σαν windows old ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...