Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι πολυ κοντα στο να κανω μια παραγγελια απο το skroutz και να επενδισω 350 ευρω για το sony xperia z3 comapact.Σε μια αλλη ερωτηση που εκανα με συμβουλεψαν να κοιταξω για τα καταστηματα με τισ καλυτερες κριτικες .Κοιταξα λοιπον και ενω το 95% περιπου των κριτικων ηταν καλες υπηρξε και ενα 5% που βαθμολογουσαν με 1 αστερακι στα 5 διοτι ελεγαν οτι ελαβαν ελλατωματικο προιον και μετα το καταστημα δεν σηκωνε το τηλεφωνο , και βασικα ολες οι περιπτωσεις ειχαν το ιδιο παραπονο.Για αυτο και γω αναρωτιεμαι τι πιθανοτητες εχω να λαβω ελλατωματικο προιον και να μην μπορω να το αντικαταστησω;Μου δινεται η δυνατοτητα να τσεκαρω το προιον εαν λειτουργει οταν θα μου το φερει το κουριερ;(δεν αναφερεται πουθενα στις ιστοσελιδες των καταστηματων).Θα ειναι η πρωτη μου αγορα μεσω διαδικτυου και δεν θελω να ''με πιασουν κοροϊδο''.Τι πρεπει να κανω για να ειμαι 100% σιγουρος πως η ολη διαδικασια θα κυλησει ομαλα; Ευχαριστω πραγματικα για τον χρονο σας  :-)

Δημοσ.

5% πιθανότητα να σου τυχει ελαττωματικό

και εαν ειναι ελαττωματικο και δεν στο δεχτουν καντους την μουρη κρεας

γενικα κοιτα και τις ημερομηνίες απο τις κρητικές, μπορει να τα κανανε αυτα πριν 3-4 χρονια ξερω εγω

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα κι αν έρθει ελαττωματικό και το κατάστημα δεν απαντάει θα είσαι καλυμμένος από την εγγύηση και την αντιπροσωπεία

Δημοσ.

το βασικότερο. Υποστηρίζει paypal; Και τελικώς, ποιο είναι αυτό το κατάστημα.

Ο φίλος μας λέει για skroutz, όχι κινεζομάγαζο.....

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον,γνωμη μου,να αποφυγεις το phonegallery.

προτιμησε kaizer.ενα απο ολα.εχει 2 αν θυμαμαι καλα.

και τελος,παντα υπαρχει το ρισκο απο οπου κι αν παρεις το οποιοδηποτε προιον.

Δημοσ.

έχω αγοράσει δύο φορές(δύο κινητά) απο mytel αλλα παραλαβή απο το κατάστημα, όλα τέλεια
και απο birdphone πριν 3 χρόνια ένα κινητό το οποίο βρισκόμουν αθήνα και μου το φέραν μετα απο 5 εργάσιμες μέρες !!!
btw, την πρώτη φορά που αγόρασα απο το mytel (πριν 5 μήνες ) δεν ήξερα τι είναι το DOA (αν σου έρθει ελλατωματική συσκευή μεσα σε 7 μέρες στην αντικαθιστούν ) όταν το έμαθα,την δεύτερη φορά που αγόρασα κινητό πριν 3 μήνες, ήμουν ανάμεσα στο kaizer και στο mytel(επειδή είχα ξανα αγοράσει,και δεν έχει doa)

ε τελικά εμπιστεύτηκα το mytel και θα ξανααγόραζα και θα το συνιστούσα μόνο για παραλαβή απο το κατάστημα. οπότε κοίτα για kaizer που έχει και doa

Δημοσ.

Απο kaizershop.gr αγορασα το σεπτεμβρη το moto g(2013 μοντελο) το κινητο ηρθε πληρως λειτουργικο και η εξυπηρετηση απο το μαγαζι ηταν αψογη. Με ενημερωσαν κατευθειαν τηλεφονικως για την επιβεβαιωση της παραγγελειας και παρελαβα το κινητο την τελευταια μερα απο τις προβλεπομενες. Προτεινα και σε εναν φιλο το ιδιο μαγαζι ο οποιος παραγγειλε το samsung galaxy s3 το οποιο αργησαν να του το φερουν 3 μερες παραπανω απο οτι τον ειδοποιησαν. Παρολαυτα το συνιστω το μαγαζι

Δημοσ.

Ειμαι πολυ κοντα στο να κανω μια παραγγελια απο το skroutz και να επενδισω 350 ευρω για το sony xperia z3 comapact.Σε μια αλλη ερωτηση που εκανα με συμβουλεψαν να κοιταξω για τα καταστηματα με τισ καλυτερες κριτικες .Κοιταξα λοιπον και ενω το 95% περιπου των κριτικων ηταν καλες υπηρξε και ενα 5% που βαθμολογουσαν με 1 αστερακι στα 5 διοτι ελεγαν οτι ελαβαν ελλατωματικο προιον και μετα το καταστημα δεν σηκωνε το τηλεφωνο , και βασικα ολες οι περιπτωσεις ειχαν το ιδιο παραπονο.Για αυτο και γω αναρωτιεμαι τι πιθανοτητες εχω να λαβω ελλατωματικο προιον και να μην μπορω να το αντικαταστησω;Μου δινεται η δυνατοτητα να τσεκαρω το προιον εαν λειτουργει οταν θα μου το φερει το κουριερ;(δεν αναφερεται πουθενα στις ιστοσελιδες των καταστηματων).Θα ειναι η πρωτη μου αγορα μεσω διαδικτυου και δεν θελω να ''με πιασουν κοροϊδο''.Τι πρεπει να κανω για να ειμαι 100% σιγουρος πως η ολη διαδικασια θα κυλησει ομαλα; Ευχαριστω πραγματικα για τον χρονο σας  :-)

Αν μενεις αθηνα και θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο μπορεις να ανοίξεις την συσκευη στο μαγαζι μπροστα τους,που είναι πολύ καλο ειδικα σε περιπτώσεις που εχουμε δει ατομα να παραλαμβανουν συσκευες που δεν είναι σφραγισμένες.Ειναι βεβαια λιγο ταλαιπωρια να πας στο κατάστημα αν είναι μακρυα από το σπιτι σου σιγουρα αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Για παραλαβη αυτό που είναι να προσεχεις όπως φανταζομαι θα πουν και τα αλλα παιδια είναι σιγουρα να είναι το προιον σφραγισμενο και να βεβαιωθείς ότι οντως το κουτι που θα παραλαβεις αντιστοιχει στο κινητο που παρελαβες.

Μπορεις να δεις και ένα Unboxing στο youtube για να εχεις μια ιδεα του τι να περιμενεις. Σιγουρα παντως μην παραλαβεις συσκευη που να μην είναι σφραγισμενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...