d@mi@NOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδες! Παρακαλω την συμβουλη σας για αγορα ψυξης για τον επεξεργαστη μου θα ηθελα. corsair H105 ή noctua nh-d15 o cpu ειναι o fx 8350 μαμα στα 4ghz και θελω να τον ανεβασω λιγο. μονο αυτο. ειδα στο νετ διαφορες αποψεις και κατεληξα ή στην υδροψυξη αυτη (γνωριζω οτι οι custom ειναι πιο αποδοτικες και καλυτερες αλλα πολλα τα φραγκα) ή στην αεροψυξη αυτη η οποια για μενα ειναι η καλυτερη. Θα πηγαινα κατευθιαν στην υδροψυξη αλλα καποιοι λενε οτι με την noctua θα εχω καλυτερη αποδοση-χαμηλοτερες θερμοκρασιες και αποφασισα να παρω μερικες γνωμες γιατι κολησα λιγο σε αυτο το θεμα. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Αεροψυξη, λιγοτερος θορυβος, ιδιες/καλυτερες επιδοσεις. Εκτως και αν το θελεις για design οπου η υδροψυξη νικαει ανετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d@mi@NOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Αεροψυξη, λιγοτερος θορυβος, ιδιες/καλυτερες επιδοσεις. Εκτως και αν το θελεις για design οπου η υδροψυξη νικαει ανετα. Thanks φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Αεροψυξη, λιγοτερος θορυβος, ιδιες/καλυτερες επιδοσεις. Εκτως και αν το θελεις για design οπου η υδροψυξη νικαει ανετα. +1 Μιας και τα εκατό ευρώ δεν είναι λίγα για ψύξη τσέκαρε πρώτα πόσο ρεύμα τραβάει το τσιπάκι σου stock για να έχεις μια αόριστη ιδέα για το που μπορείς να φτάσεις. Αν δεις κάτω από 1.38 έχεις πιθανότητες καλές για να πιάσεις συχνότητα της προκοπής και ενδεχομένως να ''αξίζει'' (oc-vfm, pick one) Αν δεις πάνω από 1.41 πιθανότατα δεν θα πας μακρυά, επομένως ίσως να συμφέρει περισσότερο να κοιτάξεις μια λύση γύρω στα 25-40 ευρώ για να έχεις ησυχία + ότι λίγο πάρεις από το oc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d@mi@NOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 +1 Μιας και τα εκατό ευρώ δεν είναι λίγα για ψύξη τσέκαρε πρώτα πόσο ρεύμα τραβάει το τσιπάκι σου stock για να έχεις μια αόριστη ιδέα για το που μπορείς να φτάσεις. Αν δεις κάτω από 1.38 έχεις πιθανότητες καλές για να πιάσεις συχνότητα της προκοπής και ενδεχομένως να ''αξίζει'' (oc-vfm, pick one) Αν δεις πάνω από 1.41 πιθανότατα δεν θα πας μακρυά, επομένως ίσως να συμφέρει περισσότερο να κοιτάξεις μια λύση γύρω στα 25-40 ευρώ για να έχεις ησυχία + ότι λίγο πάρεις από το oc. Ενταξει πανω κατω εχω μια ιδεα.. Βλεπω οτι ο συγκεκριμενος επεξεργαστης παει και 5ghz εγω αητην την στιγμη εχω την thermaltake spinQ VT και ειχα ανεβασει στα. 4.5 και ξεφευγε στα full load πανω απο 80.. Καπου εκει θελω να παω με φυσιολογικα temps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Πηγαινε στην Raijintek Triton.Υδροψυξη ειναι! Θα τον φτασεις ανετα στα 4,8ghz που τον εχω εγω τωρα . Εγω εχω 61 βαθμους cpu και socket 70-71. Εχει 75 ευρω απο e-shop. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2015 από papajohnnnn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Σε τόσο μεγάλο κουτί θα πήγαινα σε d15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Σε τόσο μεγάλο κουτί θα πήγαινα σε d15. +1 Αποστολή από το LG-P990 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αεροψυξη, λιγοτερος θορυβος, ιδιες/καλυτερες επιδοσεις. Εκτως και αν το θελεις για design οπου η υδροψυξη νικαει ανετα. Πολύ γενική απάντηση. Να πεις ανάμεσά στιε δύο ναι αλλά νερό vs αέρα; Άστο καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αν χωραει η d15 στο κουτι σου τσιμπα την.Θα εχεις καλυτερες θερμοκρασιες και εντελως αθορυβα.Μπορει τα 100 ευρω να φαινονται πολλα για αεροψυκτρα αλλα η ψυκτρα ειναι πολυ ποιοτικη και στο πακετο περιλαμβανει 2 αριστους ανεμιστηρες.Με την h105 αν αρχισεις να ψαχνεις για καλυτερους ανεμιστηρες,push-pull κτλ το κοστος ξεφευγει και παλι δεν θα πιασεις επιδοσεις και ησυχια noctua. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πολύ γενική απάντηση. Να πεις ανάμεσά στιε δύο ναι αλλά νερό vs αέρα; Άστο καλύτερα για αυτες τις δυο μιλουσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα