giorgosmp Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Λοιπόν έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση και χτες την συνδεσα με τον υπολογιστή μέσω HDMI που έχω από την οθόνη του υπολογιστή.. Το θέμα μου είναι ότι στην τηλεόραση pixel-ιαζει όταν την συνδέω με τον υπολογιστή και νομίζω το τονίζω νομίζω ότι θέμα καλωδίου.. Γιατι όταν βάζω μια ταινία με στικακι φαίνονται πεντακάθαρα ενώ από το υπολογιστή μέσω HDMI την ίδια ταινία pixel-ιαζει.. Τι έχετε να προτείνετε είναι κάποια ρύθμιση από την κάρτα γραφικών (ASUS GT240 DDR3 NVIDIA) η να μου πείτε κάποιο δοκιμασμένο καλώδιο που να μην συμβαίνει αυτό; Ευχαριστω εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Κατέβασε την ευκρίνεια από την τηλεόραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Κατέβασε την ευκρίνεια από την τηλεόραση Αυτό εννοείς;; Να το πάω στο 0;; https://www.dropbox.com/s/vndvqwjgs7lyy7i/20150311_145459.jpg?dl=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ναι αυτό. Εγώ το έχω στο 10. Μεταξύ 10-20 όπου σου καθίσει καλύτερα στο μάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ναι αυτό. Εγώ το έχω στο 10. Μεταξύ 10-20 όπου σου καθίσει καλύτερα στο μάτι Σε ευχαριστω πολυ φίλε να σαι καλά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα