Insane21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλησπερα οπως λεει και ο τιτλος μου εχω προβλημα με διαφιμησεις. εδςωσα το τηλ μου σε ενα φιλο για 1 μερα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ξανα περασα τις εφαρμογες μου και απο τοτε σε ολα τα παιχνιδια που εχω κατεβασει μου πεταει διαφιμησεις να κατεβασω καποιο παιχνιδι η οτι το κινητο εχει ιο κλτ κτλ τι μπορω να κανω???
maddoctor Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Avast - AVG από το playstore. Βάλε ένα από τα δύο ή και τα δύο διαδοχικά, όχι ταυτόχρονα.
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Adblock ή adfree. Δεν θα τα βρεις στο store πρεπει εσυ να τα κατεβασεις απο την σελιδα τους
saruman123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αν εισαι root το adfree ειναι καλο. Τωρα οσο για ιο δεν νομιζω να εχει το κινητο γιατι πολυ απλα δεν πιανουν. Antivirus και τετοια σκουπιδια που σου λενε μην τα βαλεις καθολου. Ποιο πολυ χωρο και καταναλωση μπαταριας θα εχεις. Απλος να προσεχεις απο εκει που κατεβαζεις. Φιλικα και γνωμη μου παντα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα