madas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια αξιζει αυτη την εποχη για αγορα pro 2014 η λετε να πεσουν κι' αλλο οι τιμες?
bratsos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αμα το αγορασεις μεσω ebay ή απο καποιο μαγαζι του εξωτερικου, ναι. Απο Ελλαδα και χωρες της ευρωπαικης ενωσης, οχι. Η ισοτιμια δολαριου και ευρω ειναι σχεδων ιδια με οτι μπορει να συναπαγετε το επιπλεον κοστος που βαζουν οι μεταπωλητες...
skiabox Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μόλις κυκλοφόρησε και έχουμε ένα πρώτο αναλυτικό review από το Anandtech. http://anandtech.com/show/9136/the-2015-macbook-review Αυτό που κρατάω από το review είναι το καινούριο port USB-C από το οποίο επιτέλους μπορούν τα mac να δεχθούν φόρτιση και το καινούριο πληκτρολόγιο (θέλω να το δοκιμάσω ζωντανά βέβαια).
nickolas Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εγώ δεν κατάλαβα πόση διαφορά έχει τελικά σε επιδόσεις από τους κλασσικούς Air. Πού είναι οι "σημαντικές" διαφορές που βλέπουνε? Διαφορές 10% έως 30% δεν είναι λόγος να το απορίψεις για κλασσικό laptop με ανεμιστήρα, τις περίμενα πολύ μεγαλύτερες αν σκεφτείς τα TDP. Στα μάτια μου τα μόνα μείον είναι η χαμηλή ανάλυση της κάμερας και ίσως η μπαταρία (συγκριτικά με τα air που σε κακομαθαίνουν). Άντε και το ότι δεν έχει φουλ 1440p ανάλυση.
iMarilina Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εγώ δεν κατάλαβα πόση διαφορά έχει τελικά σε επιδόσεις από τους κλασσικούς Air. Πού είναι οι "σημαντικές" διαφορές που βλέπουνε? Διαφορές 10% έως 30% δεν είναι λόγος να το απορίψεις για κλασσικό laptop με ανεμιστήρα, τις περίμενα πολύ μεγαλύτερες αν σκεφτείς τα TDP. Στα μάτια μου τα μόνα μείον είναι η χαμηλή ανάλυση της κάμερας και ίσως η μπαταρία (συγκριτικά με τα air που σε κακομαθαίνουν). Άντε και το ότι δεν έχει φουλ 1440p ανάλυση. Από διάβασμα και specs και ψάξιμο τελικά δεν έχεις κάποιο λόγο να στραφείς προς αυτό.
haHa Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εγώ δεν κατάλαβα πόση διαφορά έχει τελικά σε επιδόσεις από τους κλασσικούς Air. Πού είναι οι "σημαντικές" διαφορές που βλέπουνε? Διαφορές 10% έως 30% δεν είναι λόγος να το απορίψεις για κλασσικό laptop με ανεμιστήρα, τις περίμενα πολύ μεγαλύτερες αν σκεφτείς τα TDP. Στα μάτια μου τα μόνα μείον είναι η χαμηλή ανάλυση της κάμερας και ίσως η μπαταρία (συγκριτικά με τα air που σε κακομαθαίνουν). Άντε και το ότι δεν έχει φουλ 1440p ανάλυση. Δεν θα το απορριψεις λογω επιδοσεων τοσο, αλλα λογω χρηστικοτητας. Χειροτερο πληκτρολογιο, touchpad, μικροτερη αυτονομια, αδυναμια να συνδεσεις ενα usb στικακι στο δρομο κλπ. Το βασικο του πλεονεκτημα εναντι στο air ειναι η οθονη κ μετεπειτα οτι ειναι λιγο λεπτοτερο. ΑΑν δεν θελεις να κανεις συμβιβασμους, τοτε υπαρχουν αλλες προτασεις που ειναι λεπτοτερες κ με καλυτερη οθονη απο το air χωρις να εχουν τα μειονεκτηματα του new macbook. 1
iMarilina Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δεν θα το απορριψεις λογω επιδοσεων τοσο, αλλα λογω χρηστικοτητας. Χειροτερο πληκτρολογιο, touchpad, μικροτερη αυτονομια, αδυναμια να συνδεσεις ενα usb στικακι στο δρομο κλπ. Το βασικο του πλεονεκτημα εναντι στο air ειναι η οθονη κ μετεπειτα οτι ειναι λιγο λεπτοτερο. ΑΑν δεν θελεις να κανεις συμβιβασμους, τοτε υπαρχουν αλλες προτασεις που ειναι λεπτοτερες κ με καλυτερη οθονη απο το air χωρις να εχουν τα μειονεκτηματα του new macbook. Απορία (δεν το έχω δει από κοντά ακόμη). Το πληκτρολόγιο γιατί είναι χειρότερο?
haHa Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Απορία (δεν το έχω δει από κοντά ακόμη). Το πληκτρολόγιο γιατί είναι χειρότερο? Ειναι λεπτοτερο , τα πληκτρα εχουν μικροτερο βυθισμα και δεν εχει την ιδια αισθηση.
iMarilina Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ειναι λεπτοτερο , τα πληκτρα εχουν μικροτερο βυθισμα και δεν εχει την ιδια αισθηση Ναι αυτά τα διάβασα, και διαβασα επίσης για το butterfly mechanism, και ότι είναι μεγαλύτερα κλπ. Αλλά δεν κατάλαβα γιατί θα το πεις χειρότερο.
haHa Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ναι αυτά τα διάβασα, και διαβασα επίσης για το butterfly mechanism, και ότι είναι μεγαλύτερα κλπ. Αλλά δεν κατάλαβα γιατί θα το πεις χειρότερο. Γιατι το δοκιμασα, γιατι αυτες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις σε πολλα review, για τον λογο οτι η apple αν ηταν καλυτερο θα το εβαζε κ στα αλλα λαπτοπ της...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ειναι λεπτοτερο , τα πληκτρα εχουν μικροτερο βυθισμα και δεν εχει την ιδια αισθηση. Το πληκτρολόγιο δεν το λες κακό. Η αίσθηση του νέου trackpad πάλι, μου άφησε μάλλον αρνητική πρώτη εντύπωση...
haHa Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το πληκτρολόγιο δεν το λες κακό. Η αίσθηση του νέου trackpad πάλι, μου άφησε μάλλον αρνητική πρώτη εντύπωση... Δεν ειναι κακο, ειναι απλα χειροτερο απο του air ή απο αλλα ultrabooks.
Drop_Dead Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εγώ λάτρεψα τον σχεδιασμό του! Δεν το βλέπω βέβαια σαν λάπτοπ αλλά σαν ένα "πείραμα" υψηλής αισθητικής-επιδόσεων. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το πόσο μικρό είναι όλο το logic board προσφέροντας επιδόσεις i5 '11 (όπως αναφέρεται), σε σημείο που σκέφτεσαι ότι θα μπορούσε να χωρέσει στα κινητά μεγάλων ιντσών. Η εποχή που θα γίνει αυτό δεν αργεί πιστεύω. 1
nickolas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ρε παίδες για πείτε όσοι το έχετε εντυπώσεις. Τελικά νιώθετε να σας περιορίζει (ο μικρός επεξεργαστής, η μια μόνο θύρα κλπ.) και που?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα