nickolas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ωραίος ο νέος macbook. Retina οθόνη με σχεδόν 1440p ανάλυση, χωρίς κανένα κινούμενο μέρος (επιτέλους!) αλλά, κατάλαβα καλά? δεν έχει USB??? Δηλαδή, θέλω να πώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ USB??? Ok ξέρω τα ίδια είπαν όταν τα air εγκατέλειψαν το DVD η πιο παλιά όταν εγκαταλείφθηκε το floppy, αλλά νομίζω το βήμα αυτή τη φορά είναι πολύ πολύ πιο γεναίο (ή εγώ γέρασα...)
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Θα υπάρχει ειδικός αντάπτορας που θα πωλείται χωριστά και θα βγάζει έξοδο usb και hdmi. Σωστά κατάλαβες πάντως, δεν έχει usb Από επιλογή προφανώς!
atheatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ωραίος ο νέος macbook. Retina οθόνη με σχεδόν 1440p ανάλυση, χωρίς κανένα κινούμενο μέρος (επιτέλους!) αλλά, κατάλαβα καλά? δεν έχει USB??? Δηλαδή, θέλω να πώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ USB??? Ok ξέρω τα ίδια είπαν όταν τα air εγκατέλειψαν το DVD η πιο παλιά όταν εγκαταλείφθηκε το floppy, αλλά νομίζω το βήμα αυτή τη φορά είναι πολύ πολύ πιο γεναίο (ή εγώ γέρασα...) έχει μόνο usb...MONO USB. 3
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 έχει μόνο usb...MONO USB. ε τέτοιο που είναι όμως, σαν να μην έχει 1
atheatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Θα υπάρχει ειδικός αντάπτορας που θα πωλείται χωριστά και θα βγάζει έξοδο usb και hdmi. Σωστά κατάλαβες πάντως, δεν έχει usb Από επιλογή προφανώς! Kαλά το USB C σημαίνει οτι δεν έχει USB? ε τέτοιο που είναι όμως, σαν να μην έχει Eντάξει ...κατάλαβα δεν έχει usb. To USB C δεν είναι USB... Πάμε παρακάτω... 3
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Kαλά το USB C σημαίνει οτι δεν έχει USB? Eντάξει ...κατάλαβα δεν έχει usb. To USB C δεν είναι USB... Πάμε παρακάτω... Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί usb θύρα για να συνδέσει το στικάκι του ή τον εξωτερικό του δίσκο...τέτοιο usb δεν έχει. Αν κατάλαβα λάθος σόρυ. Οκ για να είμαστε ακριβείς έχει usb c και ό,τι μπορεί ας συνδέσει ο καθένας...
Unabomber Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/562229-νέο-macbook-ανακοίνωσε-η-apple-με-οθόνη-12-ιντσών-και-επεξεργ/ Kαι θα σου λυθουν οι αποριες…..
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/562229-νέο-macbook-ανακοίνωσε-η-apple-με-οθόνη-12-ιντσών-και-επεξεργ/ Kαι θα σου λυθουν οι αποριες….. Γιατί να κάτσει να διαβάσει τόσες σελίδες; Του απαντήσαμε 2
fouskmech Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλώς τα τα νεα retina 13.3 με το νέο CPU και το νέο trackpad. Η ερώτηση τώρα, σε σας που ξέρετε: Τι πρόκειται να γίνει με τις τιμές των υπαρχόντων τώρα που βγήκαν τα νέα? Θα πέφτει η τιμή τους σιγά σιγά μέχρι να εξαφανιστούν τα stock από την αγορά? Μήπως γνωρίζετε τι παιζει με τις τιμές σε τέτοιες περιπτώσεις? Τι να αναμένουμε από πλαίσιο, public, και τους παράλληλους εισαγωγείς?
atheatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλώς τα τα νεα retina 13.3 με το νέο CPU και το νέο trackpad. Η ερώτηση τώρα, σε σας που ξέρετε: Τι πρόκειται να γίνει με τις τιμές των υπαρχόντων τώρα που βγήκαν τα νέα? Θα πέφτει η τιμή τους σιγά σιγά μέχρι να εξαφανιστούν τα stock από την αγορά? Μήπως γνωρίζετε τι παιζει με τις τιμές σε τέτοιες περιπτώσεις? Τι να αναμένουμε από πλαίσιο, public, και τους παράλληλους εισαγωγείς? Δεν νομίζω εδώ ειναι Ελλάδα. Κάποιο κορόιδο θα βρουν να τα πουλήσουν στις ίδιες τιμές.....
Unabomber Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γιατί να κάτσει να διαβάσει τόσες σελίδες; Του απαντήσαμε Ξερεις εσυ….. 1
haHa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Καλώς τα τα νεα retina 13.3 με το νέο CPU και το νέο trackpad. Η ερώτηση τώρα, σε σας που ξέρετε: Τι πρόκειται να γίνει με τις τιμές των υπαρχόντων τώρα που βγήκαν τα νέα? Θα πέφτει η τιμή τους σιγά σιγά μέχρι να εξαφανιστούν τα stock από την αγορά? Μήπως γνωρίζετε τι παιζει με τις τιμές σε τέτοιες περιπτώσεις? Τι να αναμένουμε από πλαίσιο, public, και τους παράλληλους εισαγωγείς? Εχε υποψην σου οτι τα νεα μοντελα θα ειναι ακριβοτερα απο την αρχικη τιμη των παλιων, ποσο μαλλον απο την τωρινη τιμη των παλιων.. 1
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πάνω που λέγαμε για χρώματα είδα αυτό! http://www.insomnia.gr/topic/562453-και-σε-ροζ-χρώμα-τα-iphone-6s-και-iphone-6s-plus-που-θα-υποστηρίζουν-force/#entry53860801 1
basilis5 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Aμα δεν γνωριζεις να μην πεταγεσαι……. O ανθρωπος ειναι επιστημων….. εχει σοβαρα επιχειρηματα…… πχ…… ανδρικο ασημι χρωμα…… το χρυσαφι δεν το εθιξε καν... ολοι φανταζομαστε γατι. on topic, ειναι εντυπωσιακο μεν, αλλα δεν ξερω αν η τελικα αξιζει. ειναι πολυ σχετικο με τα ζητουμενα του καθενος. παραθετω ενα αρθρο κι 2βιντεakia http://milaraki.com/blog/2015/03/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-macbook-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα