Προς το περιεχόμενο

New macbook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος ο νέος macbook. Retina οθόνη με σχεδόν 1440p ανάλυση, χωρίς κανένα κινούμενο μέρος (επιτέλους!) αλλά, κατάλαβα καλά? δεν έχει USB???

Δηλαδή, θέλω να πώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ USB???

Ok ξέρω τα ίδια είπαν όταν τα air εγκατέλειψαν το DVD η πιο παλιά όταν εγκαταλείφθηκε το floppy, αλλά νομίζω το βήμα αυτή τη φορά είναι πολύ πολύ πιο γεναίο (ή εγώ γέρασα...)

Δημοσ.

Θα υπάρχει ειδικός αντάπτορας που θα πωλείται χωριστά και θα βγάζει έξοδο usb και hdmi. Σωστά κατάλαβες πάντως, δεν έχει usb :) Από επιλογή προφανώς!

Δημοσ.

Ωραίος ο νέος macbook. Retina οθόνη με σχεδόν 1440p ανάλυση, χωρίς κανένα κινούμενο μέρος (επιτέλους!) αλλά, κατάλαβα καλά? δεν έχει USB???

Δηλαδή, θέλω να πώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ USB???

Ok ξέρω τα ίδια είπαν όταν τα air εγκατέλειψαν το DVD η πιο παλιά όταν εγκαταλείφθηκε το floppy, αλλά νομίζω το βήμα αυτή τη φορά είναι πολύ πολύ πιο γεναίο (ή εγώ γέρασα...)

έχει μόνο usb...MONO  USB. 

• Like 3
Δημοσ.

Θα υπάρχει ειδικός αντάπτορας που θα πωλείται χωριστά και θα βγάζει έξοδο usb και hdmi. Σωστά κατάλαβες πάντως, δεν έχει usb :) Από επιλογή προφανώς!

Kαλά το USB C σημαίνει οτι δεν έχει USB? :blink:  :wacko:  :o

ε τέτοιο που είναι όμως, σαν να μην έχει :P

Eντάξει ...κατάλαβα δεν έχει usb. To USB C δεν είναι USB...

:whistle:  :whistle:  :whistle: Πάμε παρακάτω...

• Like 3
Δημοσ.

Kαλά το USB C σημαίνει οτι δεν έχει USB? :blink:  :wacko:  :o

Eντάξει ...κατάλαβα δεν έχει usb. To USB C δεν είναι USB...

:whistle:  :whistle:  :whistle: Πάμε παρακάτω...

Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί usb θύρα για να συνδέσει το στικάκι του ή τον εξωτερικό του δίσκο...τέτοιο usb δεν έχει. Αν κατάλαβα λάθος σόρυ. Οκ για να είμαστε ακριβείς έχει usb c και ό,τι μπορεί ας συνδέσει ο καθένας...:)

Δημοσ.

Καλώς τα τα νεα retina 13.3 με το νέο CPU και το νέο trackpad. Η ερώτηση τώρα, σε σας που ξέρετε: Τι πρόκειται να γίνει με τις τιμές των υπαρχόντων τώρα που βγήκαν τα νέα?

Θα πέφτει η τιμή τους σιγά σιγά μέχρι να εξαφανιστούν τα stock από την αγορά?

Μήπως γνωρίζετε τι παιζει με τις τιμές σε τέτοιες περιπτώσεις? Τι να αναμένουμε από πλαίσιο, public, και τους παράλληλους εισαγωγείς?

Δημοσ.

Καλώς τα τα νεα retina 13.3 με το νέο CPU και το νέο trackpad. Η ερώτηση τώρα, σε σας που ξέρετε: Τι πρόκειται να γίνει με τις τιμές των υπαρχόντων τώρα που βγήκαν τα νέα?

Μήπως γνωρίζετε τι παιζει με τις τιμές σε τέτοιες περιπτώσεις? Τι να αναμένουμε από πλαίσιο, public, και τους παράλληλους εισαγωγείς?

Δεν νομίζω εδώ ειναι Ελλάδα. Κάποιο κορόιδο θα βρουν να τα πουλήσουν στις ίδιες τιμές.....
Δημοσ.

Εχε υποψην σου οτι τα νεα μοντελα θα ειναι ακριβοτερα απο την αρχικη τιμη των παλιων, ποσο μαλλον απο την τωρινη τιμη των παλιων..

• Like 1
Δημοσ.

Aμα δεν γνωριζεις να μην πεταγεσαι……. :P  :-)

O ανθρωπος ειναι επιστημων….. εχει σοβαρα επιχειρηματα…… πχ…… ανδρικο ασημι χρωμα…… :-(

το χρυσαφι δεν το εθιξε καν... ολοι φανταζομαστε γατι.

on topic, ειναι εντυπωσιακο μεν, αλλα δεν ξερω αν η τελικα αξιζει. ειναι πολυ σχετικο με τα ζητουμενα του καθενος.

παραθετω ενα αρθρο κι 2βιντεakia

http://milaraki.com/blog/2015/03/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-macbook-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...