voltmod Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Η Microsoft φέρνει επιτέλους με ωραίο και ουσιαστικό τρόπο την υπηρεσία Xbox Live σε υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα με Windows 10, και μαζί με αυτή από ότι φαίνεται έρχεται και το online multiplayer gaming. Αν και η Microsoft χρεώνει την υπηρεσία στους χρήστες του Xbox One, δεν πρόκειται να επεκτείνει αυτή την πολιτική της και στους προσωπικούς υπολογιστές ή τα κινητά τηλέφωνα με Windows 10. Ο Larry Hryb της Microsoft, γνωστός και ως Major Nelson επιβεβαίωσε τα σχέδια της εταιρείας στο Twitter απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις και ανησυχίες σχετικά με το Xbox Live στα Windows 10. "Χωρίς χρέωση" είπε ο Hryb και συμπλήρωσε πως η συνδρομή "Xbox Live Gold δεν θα απαιτείται για το online multiplayer gaming χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μας σε Windows 10 PCs και Phones". Αυτά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά νέα και από ότι φαίνεται και η σωστή πολιτική που έπρεπε να ακολουθήσει η Microsoft. Εξάλλου έχει να αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό από υπηρεσίες όπως είναι οι Steam, Origin, GOG και άλλες, που εκμεταλλεύτηκαν την ανοιχτή φύση της πλατφόρμας PC για την δημιουργία των δικών τους καταστημάτων και υπηρεσιών gaming. https://twitter.com/majornelson/status/573285677149888514 Site: The Verge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 δώστε τσάμπα και μια ετήσια συνδρομή Office 365 και κλείσαμε... 12
Anorymous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 δώστε τσάμπα και μια ετήσια συνδρομή Office 365 και κλείσαμε... κατι πρεπει να κανει και για τους κατοχους κονσολων νομιζω. 3
gon1332 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εγώ που θέλω αντικατάσταση της πασιέντζας με Midtown Madness τι παίρνω; 2
Cosbuster Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εγώ που θέλω αντικατάσταση της πασιέντζας με Midtown Madness τι παίρνω; Τώρα μην με βάζεις σε πειρασμό να σου πω... δεν κάνει. 4
nzeppos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μπράβο. Πολύ καλή είδηση. Βγάλτε τώρα και κανα παιχνίδι της προκοπής για το Χ1, γιατί το έχω 3 μήνες στην ντουλάπα και είναι ντροπή. (ναι, ξέρω το έχω γράψει ίσαμε 250 χιλιάδες φορές) 3
alexhs gk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ξέρουμε πότε θα έρθει στα χέρια μας το 10άρι? ? Και γενικά με steam και origin πως θα δουλευει?
jimmy213 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Και γιατί είπαμε το "θέλουμε" αυτό στα PC μας; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Και γιατί είπαμε το "θέλουμε" αυτό στα PC μας; το Live? δεν νομίζω ότι το γλυτώνει όποιος βάλει win10...
overpower Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ξέρουμε πότε θα έρθει στα χέρια μας το 10άρι? ? Και γενικά με steam και origin πως θα δουλευει? Κανενα θεμα με steam ή origin. Τα εχω περασμενα τα 10αρια σχεδον 1 μηνα και παιζω κανονικα.
GrandGamer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γενικά τα Win10 με έχουν απογοητεύσει πλήρως με το τελευταίο build. Ελπίζω να διορθώσουν αρκετά προβλήματα για το επόμενο build.
thessalonik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 20 μερες το περιμενουμε και ακομη να κυκλοφορησει...
KilliK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 γιαυτο ο χοντρος της Valve ξεκινησε το ολο Steam Machine project, την ειχε ψυλιαστει που πηγαινε η δουλεια. Την γλυτωσε προσωρινα χαρη στην αποτυχια του Win8, αλλα τωρα τα πραματα ειναι πιο δυσκολα.
torm23 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ποιό ακριβώς το νόημα του XBOX Live στο PC; Γιατί ακριβώς να θέλει κάποιος να το εγκαταστήσει; πόσο μάλλον να το πληρώσει κιόλας. Στην κονσόλα προσφέρει multiplayer + κάποιες άλλες υπηρεσίες (ελάχιστες εκ των οποίων διαθέσιμες στη χώρα μας) οπότε είναι ξεκάθαρη η υπηρεσία που προσφέρει και το αντίτιμο που ζητάει. Στο PC τι θα προσφέρει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα