spyros- Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδια! προσπαθω να κανω μια αγορα μεσο paypal από reportspam ολλα καλα ολλα ωραια τελικο ποσο μου λεει ο reportspam 187.60e όμως η τραπεζα μου λεει ότι προσπαθει να χρεωση 198,30e ΓΙΑΤΙ 10 ΕΥΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩΩΩ........ Κ ΧΩΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδια! προσπαθω να κανω μια αγορα μεσο paypal από reportspam ολλα καλα ολλα ωραια τελικο ποσο μου λεει ο reportspam 187.60e όμως η τραπεζα μου λεει ότι προσπαθει να χρεωση 198,30e ΓΙΑΤΙ 10 ΕΥΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩΩΩ........ Κ ΧΩΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Τα περισσότερα κινέζικα μαγαζιά έχουν λάθος ισοτιμίες σε ευρώ. Να υπολογίζεις σε δολάρια και να ρυθμίσεις το paypal να μην κάνει την μετατροπή το ίδιο γιατί χρεώνεσαι ακόμα παραπάνω
spyros- Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Σ ευχαριστω πολύ για τιν απαντηση. και πως το κανω αφτο από το paypal???????????? Ειμαι λιγο ασχετος με το αθλημα
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Σ ευχαριστω πολύ για τιν απαντηση. και πως το κανω αφτο από το paypal???????????? Ειμαι λιγο ασχετος με το αθλημα Από το paypal το ρυθμίζεις: My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit Αυτό είναι άσχετο από την λάθος ισοτιμία που έχουν τα κινεζομάγαζα αλλά καλό είναι να το κάνεις έτσι κι αλλιώς
Rage_unseen Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Από το paypal το ρυθμίζεις: My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit Αυτό είναι άσχετο από την λάθος ισοτιμία που έχουν τα κινεζομάγαζα αλλά καλό είναι να το κάνεις έτσι κι αλλιώς Οχι οτι οι κλεφτες του paypal για καποιο λογο κανουν reset τις επιλογες μετατροπης ισοτιμιας χωρις να σε ενημερωσουν
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Οχι οτι οι κλεφτες του paypal για καποιο λογο κανουν reset τις επιλογες μετατροπης ισοτιμιας χωρις να σε ενημερωσουν Δεν το έχω προσέξει αυτό που λες! (Έχω και πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το paypal όμως)
Rage_unseen Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 το ειχα φτιαξει πριν καποια χρονια οταν το ειχα δει εδω στο τοπικ αυτες τις μερες εκανα μαζικα αγορες κ εβλεπα τσιμπημενες τιμες μεχρι που θυμηθηκα κ εψαξα ξανα στο θρεντ ειχαν αλλαξει παλι την ρυθμιση ωστε να κανουν αυτοι στο paypal την μετατροπη κερδιζοντας φυσικα σε καθε μετατροπη υπολογιζω συνολο κανα εικοσαρικο εχω χασει αυτες τις μερες
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 το ειχα φτιαξει πριν καποια χρονια οταν το ειχα δει εδω στο τοπικ αυτες τις μερες εκανα μαζικα αγορες κ εβλεπα τσιμπημενες τιμες μεχρι που θυμηθηκα κ εψαξα ξανα στο θρεντ ειχαν αλλαξει παλι την ρυθμιση ωστε να κανουν αυτοι στο paypal την μετατροπη κερδιζοντας φυσικα σε καθε μετατροπη υπολογιζω συνολο κανα εικοσαρικο εχω χασει αυτες τις μερες Έλα ρε συ! Δεν περίμενα να κάνουν τέτοια!
igetis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα: Όταν ψωνίζω από ebay με paypal, δεν μου επιτρέπει το paypal να διαλέξω Ισοτιμία μέσω της δικιάς μου κάρτας. Εννοείται ότι στο Paypal έχω δηλώσει: "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" και αυτό ισχύει. Έκανα μια αγορά σε άλλο κατάστημα (συγκεκριμένα απο tomtop) και όταν δήλωνα στο κατάστημα να πληρώσω σε λίρες πλήρωσα σε λίρες. Η αλλαγή της ισοτιμίας -αν και εκεί δεν με ρωτούσε το paypal- γινόταν στην κάρτα μου (όπως είχα δηλώσει). Στο ebay όμως όχι. Πάντα η ισοτιμία γίνεται στο paypal με επιπλέον fee. Αυτό έχει ξεκινήσει να γίνεται το τελευταίο τρίμηνο με κάποιες φορές να μην έχω πρόβλημα, αλλά την τελευταίο μήνα έχει παγιοθεί (είτε κάνω τη συναλλαγή από το σπίτι είτε από τη δουλειά είτε από άλλο υπολογιστή...) Ξέρει κανείς κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα