paokara123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Γεια σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει και αν γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα ώστε να δημιουργήσω εικόνες. Συγκεκριμένα θέλω να φτιάξω καρτελάκια προϊόντων..
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Gimp, paint.net, inkscape ... όλα δωρεάν και όλα σου κάνουν
fisikok32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 χρησιμοποίησε κάποιο από αυτά που σου προτεινει ο alexzzz αλλά να ξέρεις ότι όλα θέλουν πολύ δουλειά για να πετύχεις ενα σωστό αποτέλεσμα εκτός και αν θέλεις να σχεδιάσεις κάτι απλό... Οσο για το adobe photoshop που ανέφερε ο imni δεν νομίζω να σε βολέψει αφου είναι περισσότερο για επεξεργασία εικόνων.
paokara123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ παιδια!! Θα δοκιμασω αρχικα κατι απλο και στην συνεχεια θα προσπαθησω να τα αναπτυξω!
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Οσο για το adobe photoshop που ανέφερε ο imni δεν νομίζω να σε βολέψει αφου είναι περισσότερο για επεξεργασία εικόνων. Το photoshop και το gimp ανήκουν στην ίδια κατηγορία, μόνο που το gimp είναι δωρεάν. Το καλύτερο για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι κατά τη γνώμη μου το inkscape (το αντίστοιχο σε εμπορικό είναι το corel draw).
imni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ναι απο οτι ειδα και εγω το linkscape βολευει.....
imni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (Σορρυ που ρωταω εδω αλλα δεν υπαρχει λογος να ανοιξω νεο θεμα)Με πληρωμη εινια το illustrator της adobe???Μονο αυτο?(Απο την σουιτα της adobe)
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (Σορρυ που ρωταω εδω αλλα δεν υπαρχει λογος να ανοιξω νεο θεμα) Με πληρωμη εινια το illustrator της adobe??? Μονο αυτο?(Απο την σουιτα της adobe) Γιατί ρωτάς κάτι τέτοιο και για ποια σουίτα μιλάς; Όλα τα προγράμματα της adobe είναι με πληρωμή (εκτός flash player, air και reader). Επίσης η adobe έχει μεταφερθεί πλέον στο creative cloud όπου πληρώνεις ότι χρειάζεσαι και για όσο το χρειάζεσαι και έχει παρατήσει το σύστημα των suites.
imni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Θελω να ξερω μερικα προγραμματα επι πληρωμη...Μονο το illustrator ειναι απο την adobe?
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν σε πιάνω φίλε μου. Σου είπα ότι όλα τα προγράμματα creative cloud της adobe είναι με πληρωμή. Εσύ τι θελεις; Παρόμοια με το illustrator προγράμματα ή θέλεις να μάθεις γενικά, ποια είναι τα εμπορικά προγράμματα της adobe;
imni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Με ποια προγραμματα κανω παρομοια δουλεια με το illustrator....Μονο αυτο εχει η adobe για δημιουργια εικονας?
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Η adobe έχει ένα πρόγραμμα για την κάθε δουλειά. Το illustrator είναι πρόγραμμα Vector graphics and illustration. Αντίστοιχο εμπορικό πρόγραμμα είναι το corel draw. Το photoshop είναι για σύνθεση και επεξεργασία εικόνων, το Premiere για video editing, το after effects είναι post production effector, το audacity είναι audio editor κτλ. Όλα τα προγράμματα της συμπληρώνουν το ένα το άλλο και συνεργάζονται μεταξύ τους. Δεν έχει όμως δύο προγράμματα που να κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά, Ακόμα όμως δεν μπορώ να καταλάβω τον προβληματισμό σου και τα τηλεγραφικά σου μηνύματα δεν βοηθάνε. Πες μας τι θέλεις να κάνεις και τι χρειάζεσαι για να σε βοηθήσουμε. Στο λινκ του προηγούμενου μηνύματος είναι όλα τα προγράμματα της με μια σύντομη περιγραφή του καθενός.
imni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ΛοιπωνΕχοντας χρησιμοποιησει και το illustrator και το inkscape ποιο βολικο μου φανηκε το illustrator (ισως επηδη ειναι επι πληρωμη)Αυτο που θελω απο τα προγραμματα αυτα ειναι να φτιαχνω το background για ιστοσελιδες , να φτιαχνω κουμπια και τα σχετικα..Ακομα κατι που θελω απο αυτου του ειδους τα προγραμματα ειναι να σχεδιαζω...σαν γραφιστικη ενα πραγμα...να μπορω να σχεδιασω ο,τι ακριβως χρειαζομαι ασχετα απο τις ιστοσελιδες...Και ρωταω...Μερικ απρογραμματα της adobe ειναι παρομοια...οπως πχ το dreamweaver και το muse ...οπου εκει εχουν μια μικρη διαφορα...στο οτι στο ενα δεν γραφεις τον κωδικα...Λεω...μηπως υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα της adobe σαν το illustrator με παρομοια χαρακτηριστηκα?Κια ρωταω γιατι θελω να εχω ''ολοκληρωμενα'' προγραμματα στο Pc...Να κανω ολοκληρωμενα την δουλεια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα