Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Σχεδον ολλα τα Audi με αυτη την οθονη απο 10ετια και πανω την εχουν καμενη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Που να δεις τι θα γινεται με καποια καινουρια (ακριβα) που βαζουν οθονη αντι για οργανα και καποια καινουρια (φθηνα) που βαζουν οθονη multimedia με τους δευτερευοντες ελεγχους (πχ κλιματιστικο-αερας κτλ). Αυτα, δεν θα καιγονται;;; 1
kage Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 αυτος που παιρνει ακριβο δεν θα το κρατησει 10 χρονια...οποτε ολα τα προβληματα πανε στους επομενους...οπως και δεν νομιζω να ειναι lcd πια..το προβλημα δημιουργειτε απο ζεστη+υγρασια.αν το χεις προστατευμενο σε γκαραζ χλωμο να σου βγαλει Δεν γινεται να κυκλοφορει με ανοιχτη ενδειξη ή πηγαινε στον μηχανικος(δεν θα σε χρεωσει με τοσα αυτοκινητα)να διαβασει τις ενδειξεις απο την θυρα σου ειπα ας ψαξει πρωτα απο μονος του αν εχει χαλασμενη λαμπα,ας συμπληρωσει νερο-λαδι .αν σβησει οκ.αν ειναι προβλημα στα φρενα και το αφησει για καιρο και ξαφνικα δεν φρεναρει ... δεν θα ναι μεγαλο fail? υ.γ. με κουκουλα δεν εχεις θεμα ή δεν ειναι κανενα απο τα 2 καμπριο?!
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 αυτος που παιρνει ακριβο δεν θα το κρατησει 10 χρονια...οποτε ολα τα προβληματα πανε στους επομενους...οπως και δεν νομιζω να ειναι lcd πια..το προβλημα δημιουργειτε απο ζεστη+υγρασια.αν το χεις προστατευμενο σε γκαραζ χλωμο να σου βγαλει Δεν γινεται να κυκλοφορει με ανοιχτη ενδειξη ή πηγαινε στον μηχανικος(δεν θα σε χρεωσει με τοσα αυτοκινητα)να διαβασει τις ενδειξεις απο την θυρα σου ειπα ας ψαξει πρωτα απο μονος του αν εχει χαλασμενη λαμπα,ας συμπληρωσει νερο-λαδι .αν σβησει οκ.αν ειναι προβλημα στα φρενα και το αφησει για καιρο και ξαφνικα δεν φρεναρει ... δεν θα ναι μεγαλο fail? υ.γ. με κουκουλα δεν εχεις θεμα ή δεν ειναι κανενα απο τα 2 καμπριο?! Κανενα δεν ειναι cabrio .
liopyr Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Πάντως για τα errors του εγκεφάλου, αν δεν θες να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο σε συνεργείο να βρεις τι γράφει, μπορείς να κάνεις δουλειά και με κινέζικο vag com, (5€ υπόθεση). Τα errors στα δείχνει και σε unregistered version, δεν χρειάζεται να πληρώσεις το software, τουλάχιστον σε εμένα πριν από λίγο καιρό που άναψε λαμπάκι ABS μου βρήκε πως φταίει ο σένσορας στον μπροστά αριστερό τροχό, και μου έδωσε και την δυνατότητα να το σβήσω. Άλλη εναλλακτική είναι να πάρεις ένα κινέζικο bluetooth adapter για obd2 και να το δουλέψεις με το torque pro σε κάποιο tablet ή κινητό. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μετα απο 3+ χρονια σημερα αλλαχτηκε ο οθονη !!!! http://www.dts-kastaniotis.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=8&Itemid=28 1
meletis_m Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μετα απο 3+ χρονια σημερα αλλαχτηκε ο οθονη !!!! http://www.dts-kastaniotis.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=8&Itemid=28 Πώς το έφτιαξε , τοποθέτησε νέα οθόνη ή επιδιόρθωσε τη τωρινή; Απο τα χρόνια ξεκολλάνε οι κολλήσεις , εμενα στο Honda μου το έχει κάνει στο ηλεκτρονικό κομμάτι που δείχνει τα συνολικά χιλιόμετρα. Εάν το χτυπάς λίγο διορθώνει θέλει άνοιγμα το κοντέρ και πέρασμα οι κολλήσεις εκ νέου σε ηλεκτρονικό, μου είχε πεί ο μηχανικός
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πώς το έφτιαξε , τοποθέτησε νέα οθόνη ή επιδιόρθωσε τη τωρινή; Απο τα χρόνια ξεκολλάνε οι κολλήσεις , εμενα στο Honda μου το έχει κάνει στο ηλεκτρονικό κομμάτι που δείχνει τα συνολικά χιλιόμετρα. Εάν το χτυπάς λίγο διορθώνει θέλει άνοιγμα το κοντέρ και πέρασμα οι κολλήσεις εκ νέου σε ηλεκτρονικό, μου είχε πεί ο μηχανικός Δεν επισκευαζοντε...Αλλαγη εγινε .Κατι σαν μια μικρη ζελατινα με κατι ηλεκρονικα πανω σε στυλ γραμμης ειναι ολη κι ολη . Μου την εδωσε την παλια και την πεταξα .Φαινεται τιμιος και δεν βρηκα αλλον να το κανει . Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
bc00l Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Κλασσικα Γερμανικά αμαξια, Σε εμας τους Ιάπωνες σιγα μην χαλασει, αφου δεν έχουμε καν τέτοια (Πλακα κανω ε)
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Η πλάκα είναι ότι το ανταλλακτικό έχει μετά βίας 10€ ! 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Η πλάκα είναι ότι το ανταλλακτικό έχει μετά βίας 10€ ! Καπου εκει θα εχει αλλα ανθρωπος που το εχει ξανακανει χρειαστηκε 2 ωρες για να την βαλει . Βαλε αλλα εξοδα του μαγαζιου και κερδος ανεβαινει η τιμη .
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Καπου εκει θα εχει αλλα ανθρωπος που το εχει ξανακανει χρειαστηκε 2 ωρες για να την βαλει . Βαλε αλλα εξοδα του μαγαζιου και κερδος ανεβαινει η τιμη . Δεν έχεις άδικο. 1
bromiaris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, bc00l είπε Κλασσικα Γερμανικά αμαξια, Σε εμας τους Ιάπωνες σιγα μην χαλασει, αφου δεν έχουμε καν τέτοια (Πλακα κανω ε) Έχουμε... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, bromiaris είπε Έχουμε... Φυσικα και εχουμε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα