Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να βρεθει καπου στην ελληνικη αγορα πιο φτηνα παιδια ?? http://www.dts-kastaniotis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=66 Μια μεμβρανουλα ειναι ολη κι ολη επειδη την εχω δει με καποια βεβαια ηλεκτρονικα πανω της !!!
AMD Expert Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά σε ενα βρετανικό show το wheeler dealers τους κόστισε 100 λίρες (παραπανω σε ευρώ) οπότε δυστυχώς δεν νομιζω να τη βρεις φτηνοτερα καινούργια 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ετσι φαινεται και ειναι πανακριβες...Για επισκευη μπορει να παιζει κατι ???
AMD Expert Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ετσι φαινεται και ειναι πανακριβες...Για επισκευη μπορει να παιζει κατι ??? Δυστυχώς δεν νομιζω :/ 1
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Που χρησιμεύει; Ένδειξη για το χειρόφρενο ή κάτι άλλο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Που χρησιμεύει; Ένδειξη για το χειρόφρενο ή κάτι άλλο; Εχει και καποια αλλα διαγνωστικα αλλα δεν θυμαμαι ποια . Το αμαξι είναι του γιου μου και εχει το ιδιο και η κορη μου για αυτό ξερω ότι εχει κι αλλα διαγνωστικα . Στα πιο πολλα Audi πανω από 10ετια είναι καμμενες .
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δείχνει αχνά (όπως στην φωτογραφία που είχες χθες νομίζω) ή καθόλου; Αν δείχνει έστω και λίγο δεν την αφήνεις έτσι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δυστυχως δειχνει κομματια από ενδειξη και δεν βγαζω συμπερασμα τι εννοει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Βγαζει στηην αρχη και μετα σβηνει ενα μισοσβησμενο ΟΚ και μετα απο λιγο ενα μπιπ και το αλλο μισοσβησμενο που μενει αναμενο συνεχεια . Τι μπορει να ειναι ??
Invader Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γιάννη αυτό μόνο στο συνεργείο να διαβάσει τα σφάλματα.Δε θα σε χρεώσει αν το φτιάχνεις εκεί.Για την ένδειξη που δε φαίνεται θέλει αλλαγή η οθόνη.Οι τιμές είναι ταρίφα όπως καταλαβαίνεις. Δες εδώ http://www.audi-sport.net/xf/threads/dis-lcd-replacement-guide.117453/
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γιάννη αυτό μόνο στο συνεργείο να διαβάσει τα σφάλματα.Δε θα σε χρεώσει αν το φτιάχνεις εκεί.Για την ένδειξη που δε φαίνεται θέλει αλλαγή η οθόνη.Οι τιμές είναι ταρίφα όπως καταλαβαίνεις. Δες εδώ http://www.audi-sport.net/xf/threads/dis-lcd-replacement-guide.117453/ Ευχαριστω πολυ.
paylidis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ειναι περιεργη σαν οθονη; ενας καλός ηλεκτρονικός ισως μπορει να κανει μια πατεντα... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Θεωρω παντως υπερβολικα τα 120 ευρω για ενα "σκατουλακι" ...
Invader Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Και γω όταν έκανα παράπονο στο μάστορα μου είπε Audi έχεις τι περιμένεις;Και Επειδή έχω Audi πρεπει να το πληρώσω σε σένα; του είπα...Βέβαια γνωστός είναι και πλάκα κάναμε,αλλά το υλικό είναι ακριβό και πρέπει να πάρει και εργασία αυτός που θα το φτιάξει. Πάντως στα ΤΤ από 10ετίας και πάνω πολλά έχουν θέμα με την οθόνη.Μην το κουράζεις πολύ και φτιάχτο γιατί τιμή πολύ φτηνότερη δε θα βρεις και δεν αξίζει τον κόπο να τραβιέσαι για 10-20 euro.Αν θες άλλον μάστορα να ρωτήσεις μπορώ να σου στείλω ΡΜ. Πάντως υπάρχουν συσκευές που συνδέονται στη θύρα που κουμπώνεις το διαγνωστικό για να βλέπεις τα πάντα στο tablet,κινητό η laptop.Οπότε δε χρειάζεται η οθόνη.Απλά για ενημέρωση αυτό. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Και γω όταν έκανα παράπονο στο μάστορα μου είπε Audi έχεις τι περιμένεις;Και Επειδή έχω Audi πρεπει να το πληρώσω σε σένα; του είπα...Βέβαια γνωστός είναι και πλάκα κάναμε,αλλά το υλικό είναι ακριβό και πρέπει να πάρει και εργασία αυτός που θα το φτιάξει. Πάντως στα ΤΤ από 10ετίας και πάνω πολλά έχουν θέμα με την οθόνη.Μην το κουράζεις πολύ και φτιάχτο γιατί τιμή πολύ φτηνότερη δε θα βρεις και δεν αξίζει τον κόπο να τραβιέσαι για 10-20 euro.Αν θες άλλον μάστορα να ρωτήσεις μπορώ να σου στείλω ΡΜ. Πάντως υπάρχουν συσκευές που συνδέονται στη θύρα που κουμπώνεις το διαγνωστικό για να βλέπεις τα πάντα στο tablet,κινητό η laptop.Οπότε δε χρειάζεται η οθόνη.Απλά για ενημέρωση αυτό. Σε ευχαριστω.Αν θελεις στειλε μου pm .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα