Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να βρεθει καπου στην ελληνικη αγορα πιο φτηνα παιδια ??

http://www.dts-kastaniotis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=66

Μια μεμβρανουλα ειναι ολη κι ολη επειδη την εχω δει με καποια βεβαια ηλεκτρονικα πανω της  !!!

post-40980-0-70229000-1426008254_thumb.png

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά σε ενα βρετανικό show το wheeler dealers τους κόστισε 100 λίρες (παραπανω σε ευρώ) οπότε δυστυχώς δεν νομιζω να τη βρεις φτηνοτερα καινούργια

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι φαινεται και ειναι πανακριβες...Για επισκευη μπορει να παιζει κατι ???

Δυστυχώς δεν νομιζω :/

• Like 1
Δημοσ.

Που χρησιμεύει; Ένδειξη για το χειρόφρενο ή κάτι άλλο;

Εχει και καποια αλλα διαγνωστικα αλλα δεν θυμαμαι ποια . Το αμαξι είναι του γιου μου και εχει το ιδιο και η κορη μου για αυτό ξερω ότι εχει κι αλλα διαγνωστικα . Στα πιο πολλα Audi πανω από 10ετια είναι καμμενες .

Δημοσ.

Δείχνει αχνά (όπως στην φωτογραφία που είχες χθες νομίζω) ή καθόλου; Αν δείχνει έστω και λίγο δεν την αφήνεις έτσι;

Δημοσ.

Βγαζει στηην αρχη και μετα σβηνει ενα μισοσβησμενο ΟΚ και μετα απο λιγο ενα μπιπ και το αλλο μισοσβησμενο που μενει αναμενο συνεχεια . Τι μπορει να ειναι ??

post-40980-0-89036500-1426085044_thumb.jpg

post-40980-0-46463300-1426085052_thumb.jpg

Δημοσ.

Γιάννη αυτό μόνο στο συνεργείο να διαβάσει τα σφάλματα.Δε θα σε χρεώσει αν το φτιάχνεις εκεί.Για την ένδειξη που δε φαίνεται θέλει αλλαγή η οθόνη.Οι τιμές είναι ταρίφα όπως καταλαβαίνεις.

Δες εδώ http://www.audi-sport.net/xf/threads/dis-lcd-replacement-guide.117453/

Δημοσ.

Γιάννη αυτό μόνο στο συνεργείο να διαβάσει τα σφάλματα.Δε θα σε χρεώσει αν το φτιάχνεις εκεί.Για την ένδειξη που δε φαίνεται θέλει αλλαγή η οθόνη.Οι τιμές είναι ταρίφα όπως καταλαβαίνεις.

Δες εδώ http://www.audi-sport.net/xf/threads/dis-lcd-replacement-guide.117453/

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Και γω όταν έκανα παράπονο στο μάστορα μου είπε Audi έχεις τι περιμένεις;Και Επειδή έχω Audi πρεπει να το πληρώσω σε σένα; του είπα...Βέβαια γνωστός είναι και πλάκα κάναμε,αλλά το υλικό είναι ακριβό και πρέπει να πάρει και εργασία αυτός που θα το φτιάξει.

Πάντως στα ΤΤ από 10ετίας και πάνω πολλά έχουν θέμα με την οθόνη.Μην το κουράζεις πολύ και φτιάχτο γιατί τιμή πολύ φτηνότερη δε θα βρεις και δεν αξίζει τον κόπο να τραβιέσαι για 10-20 euro.Αν θες άλλον μάστορα να ρωτήσεις μπορώ να σου στείλω ΡΜ.

Πάντως υπάρχουν συσκευές που συνδέονται στη θύρα που κουμπώνεις το διαγνωστικό για να βλέπεις τα πάντα στο tablet,κινητό η laptop.Οπότε δε χρειάζεται η οθόνη.Απλά για ενημέρωση αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Και γω όταν έκανα παράπονο στο μάστορα μου είπε Audi έχεις τι περιμένεις;Και Επειδή έχω Audi πρεπει να το πληρώσω σε σένα; του είπα...Βέβαια γνωστός είναι και πλάκα κάναμε,αλλά το υλικό είναι ακριβό και πρέπει να πάρει και εργασία αυτός που θα το φτιάξει.

Πάντως στα ΤΤ από 10ετίας και πάνω πολλά έχουν θέμα με την οθόνη.Μην το κουράζεις πολύ και φτιάχτο γιατί τιμή πολύ φτηνότερη δε θα βρεις και δεν αξίζει τον κόπο να τραβιέσαι για 10-20 euro.Αν θες άλλον μάστορα να ρωτήσεις μπορώ να σου στείλω ΡΜ.

Πάντως υπάρχουν συσκευές που συνδέονται στη θύρα που κουμπώνεις το διαγνωστικό για να βλέπεις τα πάντα στο tablet,κινητό η laptop.Οπότε δε χρειάζεται η οθόνη.Απλά για ενημέρωση αυτό.

Σε ευχαριστω.Αν θελεις στειλε μου pm .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...