vaggelis7172 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια!!Εχω windows 7 home premium.Το προβλημα ειναι οτι τις τελευταιες μερες χωρις να κανω τιποτα η ωρα κατω δεξια παει 2 ωρες πισω.Καμια βοηθεια?
Sakisss!!! Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δες αν η ζώνη ώρας στον υπολογιστή σου αν είναι σωστά ρυθμισμένη. (UTC+02:00) Αθήνα, Βουκουρέστι
smoke0man2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ΜΠΟΡΕΙ να αρχιζει να τα παιζει η bios battery
CMD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 μπα, αν ήταν η μπαταρία θα μηδένιζε και η ημερομηνία , λογικά δεν έχεις βάλει το GMT +2 και έχεις επιλέξει να ρυθμίζεται αυτόματα η ώρα από το internet. Οπότε ή θα βάλεις +2 ή θα απενεργοποιήσεις να ενημερώνεται αυτόματα από το internet,
vaggelis7172 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δες αν η ζώνη ώρας στον υπολογιστή σου αν είναι σωστά ρυθμισμένη. (UTC+02:00) Αθήνα, Βουκουρέστι Ναι ετσι δειχνει. Εχεις και λινουξ επανω εχω σε dual boot linux mint μπα, αν ήταν η μπαταρία θα μηδένιζε και η ημερομηνία , λογικά δεν έχεις βάλει το GMT +2 και έχεις επιλέξει να ρυθμίζεται αυτόματα η ώρα από το internet. Οπότε ή θα βάλεις +2 ή θα απενεργοποιήσεις να ενημερώνεται αυτόματα από το internet, Απενεργοποιησα μια δυνατοτητα που ελεγε για συγχρονισμο με εναν διακομιστη(κατι τετοιο).Ελπιζω να ειμαι σωστος.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 To προβλημα προερχεται απο τα δυο λειτουργικά που εχεις και θα εμφανίζεται οταν ανοίγεις τα win μετα απο το linux, αυτο συμβαινει γιατι το linux συγχρονίζει αμεσα το ρολοι ενω τα win όποτε το θυμηθουν Περισσότερα εδω http://www.webupd8.org/2014/09/dual-boot-fix-time-differences-between.html 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα