Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!Εχω windows 7 home premium.Το προβλημα ειναι οτι τις τελευταιες μερες χωρις να κανω τιποτα η ωρα κατω δεξια παει 2 ωρες πισω.Καμια βοηθεια?

Δημοσ.

μπα, αν ήταν η μπαταρία θα μηδένιζε και η ημερομηνία , λογικά δεν έχεις βάλει το GMT +2 και έχεις επιλέξει να ρυθμίζεται αυτόματα η ώρα από το internet. Οπότε ή θα βάλεις +2 ή θα απενεργοποιήσεις να ενημερώνεται αυτόματα από το internet,

Δημοσ.

Δες αν η ζώνη ώρας στον υπολογιστή σου αν είναι σωστά ρυθμισμένη. (UTC+02:00) Αθήνα, Βουκουρέστι

Ναι ετσι δειχνει.

Εχεις και λινουξ επανω

εχω σε dual boot linux mint

μπα, αν ήταν η μπαταρία θα μηδένιζε και η ημερομηνία , λογικά δεν έχεις βάλει το GMT +2 και έχεις επιλέξει να ρυθμίζεται αυτόματα η ώρα από το internet. Οπότε ή θα βάλεις +2 ή θα απενεργοποιήσεις να ενημερώνεται αυτόματα από το internet,

Απενεργοποιησα μια δυνατοτητα που ελεγε για συγχρονισμο με εναν διακομιστη(κατι τετοιο).Ελπιζω να ειμαι σωστος.

Δημοσ.

To προβλημα προερχεται απο τα δυο λειτουργικά που εχεις και θα εμφανίζεται οταν ανοίγεις τα win μετα απο το linux,  αυτο συμβαινει γιατι το linux συγχρονίζει αμεσα το ρολοι ενω τα win όποτε το θυμηθουν

Περισσότερα εδω

http://www.webupd8.org/2014/09/dual-boot-fix-time-differences-between.html

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...