Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω ακουσει πολλα για την εγγυηση του 5s.

Θελω καποιος αν ξερει να μου πει τι ισχυει..

ακουω απο αρκετους οτι υσχυει εναν χρονο ,,,,,απο αλλους δυο.....τελικα τι ισχυει???

συγκεκριμενα θα το παρω μεταχειρισμενο και αυτος το εχει χρησιμοποιησει εναν χρονο και το εχει παρει 

απο vodafone...

θελω να μου πει καποιος αν οντως ισχυει για δυο χρονια ή εναν....

και αν ισχυει για δυο πρεπει να παω κανενα αλλο χαρτι εκτος απο την αποδηξη αγορας του κινητου...?

Επεξ/σία από augeris21
Δημοσ.

υσχυει ομως για 2 χρονια κανονικα εεεε?

εμενα αυτο που ενδιαφερει ειναι να μου πει καποιος αν iσχυει για δυο χρονια η εγγυηση στη vodafone..

ασ μου πει καποιος....

!!

Δημοσ.

Σε ΟΛΑ τα ελληνικα μαγαζια η εγγυηση σε περιπτωση που αγοραζεις λιανικη ειναι 2 ετη..Απο κατσαρολα μεχρι κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω να σου πω τι ξερω απο την εμπειρία μου.. Ισχύει 2 χρονια η εγγύηση και πιο συγκεκριμένα ο ένας χρόνος για το κινητο και ολα του τα αξεσουάρ μπλα μπλα.. Ενώ ο δεύτερος μονο για την συσκευή αν και ακούγεται λιγο κουφό εμενα ετσι μου είπαν στο 5αρι μου και με εξυπηρέτησαν απο document μέσω imei..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλως παιδια ευχαριστωωω...ελπιζω να μην βγαλει προβλημα και να το χαρω..

(απλως ενημερωτικα ακουγα οτι ισχυει για δυο χρονια....αλλα ακουγα επεισης οτι δεν καλυπτει καποια πραγματα και ανησυχησα μηπως δεν με καλυπτε)

ελπιζω αμα γινει κατι να μην με ''κρεμασει'' η vodafone

Ευχαριστω παλι και τους δυο σας

Δημοσ.

Να σου πω το πιο απλο…… Γιατι δεν πας σε ενα καταστημα Voda να ρωτησεις για να εισαι 100% σιγουρος ?  :-(

• Like 1
Δημοσ.

Ή να πάρεις την arvato (service iphone απο ελληνες πωλητες) και αν δεν σου πουν άμεσα οτι εχει υγρασία, θα μάθεις το διάστημα της εγγύησης. 

• Like 1
Δημοσ.

Ή να πάρεις την arvato (service iphone απο ελληνες πωλητες) και αν δεν σου πουν άμεσα οτι εχει υγρασία, θα μάθεις το διάστημα της εγγύησης. 

αυτο ειναι κλασικη περιπτωση βλαβης γερμανου..οχι arvato

Δημοσ.

Να σου πω το πιο απλο…… Γιατι δεν πας σε ενα καταστημα Voda να ρωτησεις για να εισαι 100% σιγουρος :-(

Για τον ένα χρόνο :P

• Like 1
Δημοσ.

εγω απλως ηθελα να ειμαι 100% οτι ειναι δυο χρονια....

επειδη ακουγα διαφορα 

το κινητο απ' οσο μου ειπε αγοραστηκε 24-1-2014 υπολογιζω κανενα δεκαμηνο

Δημοσ.

Πήγαινε ρώτα, είναι λίγο πονεμένη ιστορία. Η πρώτη απάντηση των καταστημάτων είναι ένας χρόνος. Πρέπει να πιέσεις λίγο για τα δύο χρόνια και δεν είναι σίγουρο ότι θα τα πάρεις. Αν και τώρα τελευταία ακούω ότι ειδικά η infoquest έχει αλλάξει τακτική προς το καλύτερο

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε ρώτα, είναι λίγο πονεμένη ιστορία. Η πρώτη απάντηση των καταστημάτων είναι ένας χρόνος. Πρέπει να πιέσεις λίγο για τα δύο χρόνια και δεν είναι σίγουρο ότι θα τα πάρεις. Αν και τώρα τελευταία ακούω ότι ειδικά η infoquest έχει αλλάξει τακτική προς το καλύτερο

καλως ευχαριστω πολυ φιλαρακι....

αν παθει κατι θα τους φτιαξωω  B)

ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ! :-)

παιδια παντως ενημερωτικα βρηκα και αυτο που νομιζω με καλυπτει

http://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλως ευχαριστω πολυ φιλαρακι....

αν παθει κατι θα τους φτιαξωω  B)

ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ! :-)

παιδια παντως ενημερωτικα βρηκα και αυτο που νομιζω με καλυπτει

http://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/

Ναι το πρώτο που θα κάνεις αν σου πούνε μα μου είναι να τους δείξεις αυτό (παλιότερα ήταν χειρότερα τα πράγματα γιατί ο κόσμος άκουγε ένα χρόνο και δεν επέμενε, τώρα είναι αρκετά καλύτερα)

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

Ναι το πρώτο που θα κάνεις αν σου πούνε μα μου είναι να τους δείξεις αυτό (παλιότερα ήταν χειρότερα τα πράγματα γιατί ο κόσμος άκουγε ένα χρόνο και δεν επέμενη, τώρα είναι αρκετά καλύτερα)

το εβγαλα και φοτωτυπια και πιστεω ειμαι καλυμμενος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...