nickvas19 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδες εχω ενα sony z2 εχω ενεργοποιησει τις επιλογες που λενε...αναγκαστικη αποδοση gpu και απενεργ, επικαλυψεων HW καπου διαβασα οτι ετσι θα τρωει λιγοτερη μπαταρια καθως το cpu θα ειναι παντα χαμηλα...τι ισχυει τελικα;σε νορμαλ χρηση skype,viber έχει διαφορα ή οχι;μηπως τελικα τρωει πιο πολυ μπαταρια σε νορμαλ χρηση; 1
saruman123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Αν θες εξοικονομηση βαλε το Greenify Το θεμα ειναι η rom
nickvas19 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ναι οκ για το συγκεκριμενο ξερεις να απαντησεις;
nickvas19 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ε διαβασε φιλε μου το αρχικο μηνυμα...!
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Αν θες εξοικονομηση βαλε το Greenify Το θεμα ειναι η rom Φιλε ο Saruman σου ειπε αν θες εξοικονομηση βαλε greenify. Απο το ποστ σου και εγω αυτο καταλαβαινω. Σου γραφει επισης και για καστομ ρομ η οποια ισως λυσει θεματα αυτονομιας. Δεν καταλαβαινω γιατι αρπαζεσαι. Αν νομιζεις οτι ξεκλειδωνοντας το hidden menu των developers εγινες και developer γελιεσαι. Ζητησε του μια δευτερη γνωμη και ασε τις λεπτομερειες του developing menu. Τιποτε δεν θα κερδισεις εκει. Φιλικα..
nickvas19 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 δεν ειπα πουθενα οτι εγινα developer.δεν αρπαχτηκα...ρωτησα κατι και απαντηθηκα για αλλο.ρωτησα εαν το gpu καταναλωνει παραπανω μπαταρια.δεν ειπα τι να κανω για να εχω χαμηλωτερη καταναλωση.και ο τιτλος αυτο γραφει για gpu.ουτε ρομ ειπα ουτε κατι αναλογο οποτε δεν καταλαβαινω πως εσυ καταλαβες κατι αλλο και μαλιστα με κατηγορεις οτι μιλησα επιθετικα!!!.......ξαναλεω και το τονιζω......καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια ενεργοποιώντας τις 2 επιλογες(αναγκαστικη αποδοση gpu και απενεργ, επικαλυψεων HW); ξερει κανεις; ευχαριστω
biglinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν θα δεις ιδιαιτερες διαφορες σε καθημερινη απλη χρηση αλλαζοντας την αποδοση gpu κι αυτο γιατι ουτως η αλλως η cpu θα κινηθει στα χαμηλωτερα προγραμματισμενα ghz που κινειται και χωρις να <<πειραξεις>> την αποδοση της gpu,διαφορα <<πειραζοντας>> τετοιου ειδους επιλογες θα εβλεπες μονο σε underclock της cpu,με λιγα λογια χαμηλωνει μεν την καταναλωση της μπαταριας αλλα οχι σε βαθμο που γινεται αισθητη,ειδικα αν η χρηση ειναι απλη(οπως αναφερεις κι εσυ,viber κλπ κλπ...)
nickvas19 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστω το θεμα ειναι εαν ειναι χειροτερα σε απλη χρηση....εστω κ λιγο χειροτερα...
biglinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Οχι χειροτερα δεν ειναι σε καμια περιπτωση με απλη χρηση...
nickvas19 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 να σαι καλα ευχαριτω για τις απαντησεις. σε σκληρη χρηση ξερεις να μου πει καποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα