Προς το περιεχόμενο

Gpu android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες εχω ενα sony z2

εχω ενεργοποιησει τις επιλογες που λενε...αναγκαστικη αποδοση gpu και απενεργ, επικαλυψεων HW

καπου διαβασα οτι ετσι θα τρωει λιγοτερη μπαταρια καθως το cpu θα ειναι παντα χαμηλα...τι ισχυει τελικα;σε νορμαλ χρηση skype,viber έχει διαφορα ή οχι;μηπως τελικα τρωει πιο πολυ μπαταρια σε νορμαλ χρηση;

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες εξοικονομηση βαλε το Greenify

Το θεμα ειναι η rom

Φιλε ο Saruman σου ειπε αν θες εξοικονομηση βαλε greenify. Απο το ποστ σου και εγω αυτο καταλαβαινω. Σου γραφει επισης και για καστομ ρομ η οποια ισως λυσει θεματα αυτονομιας. Δεν καταλαβαινω γιατι αρπαζεσαι. Αν νομιζεις οτι ξεκλειδωνοντας το hidden menu των developers εγινες και developer γελιεσαι. Ζητησε του μια δευτερη γνωμη και ασε τις λεπτομερειες του developing menu. Τιποτε δεν θα κερδισεις εκει. Φιλικα..

Δημοσ.

δεν ειπα πουθενα οτι εγινα developer.δεν αρπαχτηκα...ρωτησα κατι και απαντηθηκα για αλλο.ρωτησα εαν το gpu καταναλωνει παραπανω μπαταρια.δεν ειπα τι να κανω για να εχω χαμηλωτερη καταναλωση.και ο τιτλος αυτο γραφει για gpu.ουτε ρομ ειπα ουτε κατι αναλογο οποτε δεν καταλαβαινω πως εσυ καταλαβες κατι αλλο και μαλιστα με κατηγορεις οτι μιλησα επιθετικα!!!.......ξαναλεω και το τονιζω......καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια ενεργοποιώντας τις 2 επιλογες(αναγκαστικη αποδοση gpu και απενεργ, επικαλυψεων HW); ξερει κανεις;

ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν θα δεις ιδιαιτερες διαφορες σε καθημερινη απλη χρηση αλλαζοντας την αποδοση gpu κι αυτο γιατι ουτως η αλλως η cpu θα κινηθει στα χαμηλωτερα προγραμματισμενα ghz που κινειται και χωρις να <<πειραξεις>> την αποδοση της gpu,διαφορα <<πειραζοντας>> τετοιου ειδους επιλογες θα εβλεπες μονο σε underclock της cpu,με λιγα λογια χαμηλωνει μεν την καταναλωση της μπαταριας αλλα οχι σε βαθμο που γινεται αισθητη,ειδικα αν η χρηση ειναι απλη(οπως αναφερεις κι εσυ,viber κλπ κλπ...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...