Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω το lg g3 απο σκρουτζ παντα και θα ηθελα να μαθω αν εχω καταληξει σωστα η υπαρχει καμια καλυτερη λυση που μπορειτε να μου προτεινετε στα ιδια λευτα 

Δημοσ.

ειναι πολυ καλο για τα λευτα του...αλλα θα ερθει το OnePlus One στν Ελλαδα με τιμη τν 270-300 αν θυμαμαι καλα..

Δημοσ.

Σαν κάτοχος του τηλ εδώ και 3 μήνες το μόνο του σχετικό μειονέκτημα είναι η μπαταρία, και αυτό 45 λεπτά τόσο λιγότερη οθόνη, την μέρα την βγάζει. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Επισησ σκεφτομαι και το galaxy alpha το ξερω οτι ειναι 720 αλλα δεν ειναι τοσο εμφανης η διαφορα την αναλυσης με τα 1080P και ειναι γτηγοτη συσκευη οσο βλεπω στα benchmarks

Δημοσ.

<p>Επισησ σκεφτομαι και το galaxy alpha το ξερω οτι ειναι 720 αλλα δεν ειναι τοσο εμφανης η διαφορα την αναλυσης με τα 1080P και ειναι γτηγοτη συσκευη οσο βλεπω στα benchmarks</p>

άλλη κατηγορία το άλφα. Είναι μικρό και συγκρίσιμο με το Z3 compact το G3 φαφλετ με την καλύτερη φετινή κάμερα.

Δημοσ.

<p>Οντωε ισχυει αλλα δεν ξερω τα χρωματα του g3 τι ρολο παιζουν δεν με πολυ ψηνουν</p>

Έχω το titan grey και το βρίσκω πανέμορφο αλλά γούστα είναι αυτά. Από κει και πέρα για μένα η πρακτικότητα Είναι πολύ πιο σημαντική από την εμφάνιση. Θεωρώ πως παίρνεις μεγαλύτερη αξία στα λεφτά σου. Η απόφαση δική σου βέβαια

Δημοσ.

Εννωω τα χρωματα της οθονης σορρυ δεν το διευκρινισα

Είναι πολύ ρεαλιστικά και ότι πιο ξεκούραστο έχει πέσει στα χέρια μου για διάβασμα. Προέρχομαι από amoled οθόνη αλλά μέσα σε 2 μέρες την λάτρεψα. Είναι μαζί με την κάμερα το ποιο ισχυρό σημείο του τηλ. (βέβαια για τον ίδιο λόγο τρώει μπαταρία και είχε κάποιο λαγκ πριν τα updates)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...