rockfm81 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, σε 2 μήνες θα μεταναστεύσω μόνιμα Γερμανία και πριν φύγω θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο κινητό,που να συνδυάζει τα παρακάτω: -Να βγάζει καλές φωτογραφίες. -Να κάνω browsing. -Να μην ειναι πολύ μεγάλο,κατά προτίμηση κάτω από 4 ίντσες. -Να είναι ένα σχετικά διαδεδομένο μοντέλο ώστε να έχω υποστήριξη και στη Γερμανία. Για μεταχειρισμένο διαθέτω μέχρι 200€. Αξίζει να αγοράσω ένα iphone 4S 16 GB από τις αγγελίες; Είναι 3,5 ίντσες,βγάζει καλές φωτογραφίες και έχει τεχνική υποστήριξη παντού. Ξέρω ότι πλέον τα περισσότερα κινητά είναι μεγάλα και δύσκολα να βρω μικρό με καλή κάμερα. Τι λέτε για το 4S,αξίζει για τη χρήση που θέλω; Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση γράψτε
rockfm81 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μετά από αρκετό ψάξιμο,νομίζω ότι βρήκα αυτό που έψαχνα: Στις αγγελίες το βλέπω στα 200€. Τι λέτε;Διαβάζω γενικά πολύ καλά λόγια.
rockfm81 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 αστο αυτο για μενα. κοιτα ενα galaxy A3 Δεν το ήξερα το galaxy A3,από όσα διάβασα καλό μου φαίνεται. Αλλά το Z1 με έψησε πιο πολύ.
rockfm81 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλησπέρα και πάλι, να δώσω μια εξέλιξη για την περίπτωση που βρεθεί κάποιος στη θέση μου. Όπως είχα γράψει,έψαχνα μεταχειρισμένο κινητό,σχετικά μικρό με πρώτο ζητούμενο την καλή κάμερα. Έχοντας διαβάσει αρκετά,αλλά πηγαίνοντας να δω και κινητά από κοντά απέκτησα εδώ και κάποιες μέρες το Nokia 1020. Είχα ψαχτεί και για τα παρακάτω: -Sony Ericsson Z1 Compact που ήταν και σε προσφορά σε γνωστό πολυκατάστημα,αλλά παρά το γεγονός ότι είναι τούμπανο η φωτογραφική του για μένα δεν ήταν αυτό που περίμενα. -Samsung K Zoom με το χαμηλότερο SAR(0,14) που είναι ουσιαστικά μια ψηφιακή φωτογραφική που παίρνεις και τηλέφωνο. Δυστυχώς ενώ το τελευταίο μου άρεσε σαν ιδέα και σαν σχέδιο,η κάμερά του δεν υλοποιεί αυτό που υπόσχεται. Και πάμε στο Lumia 1020 που πλέον στις αγγελίες παίζει κάτω από 200 ευρώ. Στα συν -Απίστευτη κάμερα για κινητό,τη συγκρίνω άνετα με φθηνές dslr -Άριστη ποιότητα κατασκευής -Δεν κολλάει,δε λαγκάρει(όχι εξαιτίας των specs του,αλλά κυρίως λόγω του πανάλαφρου λειτουργικού) -Έχει δωρεάν navigator που λειτουργεί και offline -Εχει xenon flash -Πολύ καλό μεγάφωνο και μικρόφωνο Στα πλην -Η μπαταρία θα έπρεπε να είναι πιο μεγάλη.Με βαριά χρήση,δύσκολα να βγάλει ολόκληρη μέρα -Η amoled οθόνη είναι λίγο παρωχημένη σήμερα -Μεγάλα bezels -Το store υπολείπεται των android και ios σε πλήθος εφαρμογών,οι οποίες όμως θα ικανοποιήσουν το μέσο χρήστη. -Αν κάποιον δεν τον φθάνουν τα ενσωματωμένα 32Gb,δεν παίρνει εξωτερική μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα