Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους,

Ειμαι φοιτήτρια στην Αθηνα κ χρειαζομαι μια νεα συνδεση ίντερνετ σε συνδιασμο με σταθερό τηλεφωνο.Εψαξα κ κατέληξα πως η HOL και η CYTA με συμφερουν περισσότερο απ'όλες καθώς προσφέρουν

24 mbps Internet

Απεριόριστα σταθερά

300' προς κινητά

Βεβαια η hol επειδή ειμαι συνδρομητής στη Vodafone κοστιζει μηνιαίως 18 ευρω και 5 ευρω μειον στο λογαριασμό κινητου ομως η ενεργοποίηση ειναι 85 ευρω επειδη δεν υπάρχει γραμμη τηλεφώνου

Η cyta μηνιαίως 23 ευρω κ η ενεργοποιηση είναι 20 ευρω.

Θα ηθελα να μου πειτε ποια εχει το καλυτερο σημα κ γενικα ποια συμφερει περισσότερο.

και οι δυο έχουν 24μηνο συμβουλαιο κ πρωτη κανει θελει 15 εργασιμες για ενεργοποίηση ενω η δεύτερη 20.(μακροπροθεσμα η cyta βγαινει λιγο ακριβοτερη)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά για να πάρεις την έκπτωση από το συνδιαστικό πρέπει να έχεις πρόγραμμα με πάγιο από 25 ευρώ κ πάνω στη Vodafone. Έτσι παίρνεις το double play στα 18 κ 10% έκπτωση στο πάγιό σου. Για να πάρεις την έκπτωση μόνο στο double play στα 18 ευρώ πρέπει να έχεις πρόγραμμα από 20 ευρώ κ πάνω στη vodafone.

Το πρόγραμμα της Cyta είναι στα 22 ευρώ με 20 το κόστος ενεργοποιήσης και 160' κινητά όχι 300.

Σε όποιον κ από τους 2 παρόχους να καταλήξεις το πως θα παίζει η γραμμή σου θα εξαρτάται από την απόστασή σου από το αστικό κέντρο κ από άλλους παράγοντες όπως το χάλκινο ζεύγος που θα πέσεις, η εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού σου και άλλα.

Οπότε κοιτάς μόνο με βάση την τιμή.

Επίσης η Cyta έχει Voip τηλεφωνία. Θα πρέπει το ρούτερ να είναι πάντα ανοιχτό κ η τηλεφωνική συσκευή συνδέεται επάνω του για να έχεις τηλέφωνο. Οπότε αν πχ για τον άλφα βήτα λόγο έχεις αποσυνδέσεις από το ίντερνετ, κάθε φορά θα πέφτει κ η γραμμή αν μιλάς εκείνη την ώρα.

Αυτά!!

• Like 1
Δημοσ.

Ολες τις πληροφορίες μου τις εδωσαν απο τα αντίστοιχα κατασταστηματα,δεν είναι δηλαδή οτι το ειδα στις ιστοσελίδες τους κ εβγαλα συμπερασμα.

Ρωταω για το σημα γιατί ειδικα για τη cyta εχω δει πολλα αρνητικά σχολια τα οποια προφανως δεν περιμένω να ακουσω απο τον υπαλληλο..

Ευχαριστώ παντως για την απάντηση σου !

Δημοσ.

Γι αυτό ακριβώς σου διευκρίνισα ότι την συνδιαστική προσφορά HOL - Vodafone ΔΕΝ την παίρνεις με πάγιο κάτω απο 20 ευρώ!

Παράπονα θα δεις παντού. Κ αυτό θα συμβεί γιατί αν κάποιος πχ είναι στα 4-5km από το αστικό κέντρο όπου κ να πάει θα παίζει χάλια! Αν βάλεις τη διεύθυνση σου στο site της Cyta θα σου πει περίπου την απόστασή σου από το αστικό κέντρο. Όσο πιο κοντά, τόσο το καλύτερο. Επίσης πολλές εταιρίες όπως ΟΤΕ ή HOL μπορούν να σου πούνε μια εκτίμηση της ταχύτητάς τους, η οποία προκείπτει από τον μέσο όρο των ταχτυτήτων των συνδρομητών τους σε μια περιοχή. Που και πάλι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη γιατί εγώ μπορεί να κλειδώνω στα 15 κ ο γείτωνας μου στα 6.

Αυτό που ρωτάς δε μπορεί να στο πει ΚΑΝΕΙΣ με σιγουριά, γιατί πρόκειται για νέα γραμμή. Αν είχες ήδη γραμμή θα έπαιζες περίπου όπως κ παλιά. Τώρα με τον όρο "σήμα" πάλι δε μπορεί κανείς να σου πει τίποτα, γιατί ακόμα κ στον ΟΤΕ ένα βράδυ για περίπου καμιά ώρα δε μπορούσε κανείς να βγει στο ίντερνετ γιατί δεν τους έδινε IP.

Οπότε ότι σου έρχεται πιο οικονομικά. Η δέσμευση είναι 2 χρόνια κ στις δύο η τιμή χωρίς την προσοφρά είναι 22 για τη μια 23 για την άλλη, η μια σου δίνει 300 η αλλη 160 για κινητά. Οι βασικές διαφορές είναι το κόστος ενεργοποιήσης 85.80 στη HOL 20 στη Cyta και το Voip όχι σαν τεχνολογία, αλλά από την άποψη ότι άμα δεν έχεις μια αξιοπρεπή σύνδεση δε θα παίξει ποτέ σωστά. Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά για τη HOL είναι το πολύ καλό support της. Για το support της Cyta δεν έχω άποψη.

Edit: Βλέπω ότι είναι για πάγιο Vodafone από 15 και πάνω. Παλιά ήταν 20 ευρώ και άνω πάγιο έκπτωση hol και 25 ευρώ και άνω έκπτωση hol και έκπτωση 10% vodafone.

• Like 1
Δημοσ.

Το παγιο μου ειναι 25 ευρω αρα δεν υπάρχει θέμα απο αυτη την άποψη.

Αφου κ οι δυο εταιρείες παρεχουν σχεδόν τα ιδια πραγματα κ η μονη διάφορα ειναι το κόστος ενεργοποιησης το ερωτημα μου ειναι αξιζει να τα δωσω(85,80) στη hol οπου θα εχω κ μια μικρη εκπτωση στο κινητο ; Ποια είναι η εστω λιγο καλυτερη εταιρεία;

Δημοσ.

Άρα παίρνεις την έκπτωση.

HOL 18 x 24 = 432 + 85.8 = 517.8 για 2 χρόνια

Cyta 22 x 24 = 528 + 20    = 548 για 2 χρόνια

Άρα με HOL

• Κερδίζεις 30 ευρώ
  • έχεις ένα πολύ καλό support
  • δεν θα έχεις Voip, αλλά κανονική τηλεφωνία Pots
  • 300' για κινητά αντί για 160'
  • 10% έκπτωση στο πάγιο της Vodafone

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να το σκεφτείς παραπάνω...

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους,

Ειμαι φοιτήτρια στην Αθηνα κ χρειαζομαι μια νεα συνδεση ίντερνετ σε συνδιασμο με σταθερό τηλεφωνο.Εψαξα κ κατέληξα πως η HOL και η CYTA με συμφερουν περισσότερο απ'όλες καθώς προσφέρουν

24 mbps Internet

Απεριόριστα σταθερά

300' προς κινητά

Βεβαια η hol επειδή ειμαι συνδρομητής στη Vodafone κοστιζει μηνιαίως 18 ευρω και 5 ευρω μειον στο λογαριασμό κινητου ομως η ενεργοποίηση ειναι 85 ευρω επειδη δεν υπάρχει γραμμη τηλεφώνου

Η cyta μηνιαίως 23 ευρω κ η ενεργοποιηση είναι 20 ευρω.

Θα ηθελα να μου πειτε ποια εχει το καλυτερο σημα κ γενικα ποια συμφερει περισσότερο.

και οι δυο έχουν 24μηνο συμβουλαιο κ πρωτη κανει θελει 15 εργασιμες για ενεργοποίηση ενω η δεύτερη 20.(μακροπροθεσμα η cyta βγαινει λιγο ακριβοτερη)

οσες μερς κανει η μια εταιρεια να σε ενεργοποιησει τοσο κανει και η αλλη.την ενεργοποιηση την κανει ο οτε .οποτε μπορει 15 μερες μπορει 40.η cyta δινει voip που δεν ειναι οτι καλυτερο και δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ.θα προτιμουσα Hol απλα οταν ενεργοποιηθεις να ζητησεις μικροτερο Margin 9 ή 6 για να παιξεις πιο γρηγορα ακομα.

Δημοσ.

οσες μερς κανει η μια εταιρεια να σε ενεργοποιησει τοσο κανει και η αλλη.την ενεργοποιηση την κανει ο οτε .οποτε μπορει 15 μερες μπορει 40.η cyta δινει voip που δεν ειναι οτι καλυτερο και δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ.θα προτιμουσα Hol απλα οταν ενεργοποιηθεις να ζητησεις μικροτερο Margin 9 ή 6 για να παιξεις πιο γρηγορα ακομα.[/quo

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα δεν εχω ιδεα τι σημαινει το margin σε τέτοια περίπτωση !! :/

Έχεις δει καθόλου την Wind με 20 € το μήνα ;

Μόλις τωρα κοίταξα την προσφορα αλλα απευθυνεται κυρίως σε συνδρομητές wind..Μπορεί τον πρωτο χρονο να ειναι 20 ,τον δευτερο ομως παει στα 25 κατι που δεν με συμφερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...