Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού το ξανασυναρμολογησα,μετά την εφαρμογή της πάστας δεν ανοίγει και κάνει 7 beep, στο google βρήκα ότι αυτό σημαίνει έχει πρόβλημα ο cpu!! Τώρα τι κάνω??

Πάστα έβαλα την COOLERMASTER RG-ICE3-TA15-R1 IC ESSENTIAL E2 THERMAL COMPOUND από e-shop

http://www.e-shop.gr/coolermaster-rg-ice2-ta15-r1-ic-essential-e2-thermal-compound-p-PER.806854

Δημοσ.

Κάτι δεν έκανες σωστά στην συναρμολόγηση.

Ξαναλύσε το και συναρμολόγησέ το ξανά με προσοχή.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά που μου έρχονται στο μυαλό είναι:

1. Μήπως ήσουν φορτισμένος με στατικό ηλεκτρισμό όταν έπιασες την CPU και έκανες καμιά ζημιά. Αποφορτίστηκες πριν ξεκινήσεις την επέμβαση?

2. Μήπως αντικατάστησες pads με κρέμα και δεν γίνεται σωστά απαγωγή θερμότητας.

Δημοσ.

δεν αποφορτίστηκα πριν το ανοίξω :(  , την πάστα την έβαλα στο γυαλιστερό μέρος του επεξεργαστή από πάνω..και λίγη ποσότητα !! πως θα καταλάβω αν έχω καταστρέψει τον επεξεργαστή?

Δημοσ.

τον επεξεργαστή τον έβγαλες ή καθάρισες από πάνω την παλιά και έβαλες καινούργια;

Δημοσ.

τον άνοιξα ξανά !! τα πάτησα καλύτερα! και τώρα κάνει 4 beep (memory failure ) του έβαλα άλλη ram Που δουλεύει όπότε δεν φταίει η ram . Τώρα τι ?/

Δημοσ.

If you can remove your laptop`s memory and reinsert them. If it didn`t work you can look for the cmos battery of the motherboard then remove it. Put it back after a minute and hope that your laptop will boot again.

Read more: Dell inspiron N 5510 Screen is Black, 7 short beeps? - Dell inspiron N 5510 Screen is Black, Everything fires up. When started, screen remains black. 7 short beeps happens about 20 seconds after start-up (With blank screen. Please tell me what these beeps refer to. Thank you.  Λεει αυτος

This is a memory error.  First, unplug the system, remove the battery and hold the power button for 30 seconds.  Remove and reinstall both memory modules (see service manual linked below).  Try powering up again.  If you still get no boot, try the modules one at a time in each socket in turn, until you isolate the bad module (replace it with a new one) or the bad socket (which means a replacement mainboard). Λεει αυτος για τα 4 μπιπ. 

Γουγλαρισε το κι αλλο θα το βρεις,  ετσι εφτιαξα εγω το bios μου που την ωρα που το εκανα update βγηκε το ρευμα του λαπτοπ.

https://www.youtube.com/watch?v=Yxek873a3yQ   ριξε μια ματια και σε αυτα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...