Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα πέδες εκεί που είμαι face book και ανοίγω ένα παιχνιδάκι να περάσει η ώρα κολάι το ΠΣ κολλάνε όλα ποντίκια πληκτρολόγια η εικόνα στην οθόνη είναι το face book κολλημένο κάνω ρεσετ επιστρέφω και βλέπω την οθόνη no signal κλίνω και ανοίγω από το power όλα κομπλέ τη μπορεί να συνέβη?

Δημοσ.

Πολλά. Από τι αποτελείται αρχικά το σύστημα. Πρώτα θα επέκλεια το θέμα της θερμοκρασίας και μετά θα προχωρούσα παρακάτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

psu:xfx 550w

mobo:m5a97 r2.0

gpu:r9 280 windforce

cpu:fx 8320 οv 4ghz

cpu cooling:hyper 212 evo 

ram:G.SKILL F3-14900CL9D-8GBSR 8GB (2X4GB)

θερμοκρασιες ολα κομπλε τσεκαρω ανα τακτα χρονικα διαστηματα με hw τελευταιο μεγαλο τσεκ που εκανα γιατι ειχα bsod ητανε πριν κανα τετραμηνο ειχα τσεκαρι psu me occt prime 95 για cpu και memtest gia 4 ωρες δεν ειχα ερορς furmark για καρτα ολα κομπλε και εκει

Επεξ/σία από TonyMetalizer
Δημοσ.

δεν ξερω δεν το χρησιμοποιω δεν το κανει καθε φορα που μπαινω δοκιμασα σημερα εκανα ακριβως τα ιδια βηματα και ετρεξε το παιχνιδακι κανονικα δεν ειχα θεμα

Δημοσ.

Δοκίμασε λίγο να τεντώσεις το μηχάνημα. Και εγώ και κάποιοι ακόμα είχαμε πρόβλημα με κάποιους drivers με 8 και 8.1

Λύση δεν βρήκα ποτέ και το κάνει ακόμα και στα windows 10. Απλά εγώ το παθαίνω ότι η ελεύθερη ram πάει να τελειώσει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...