Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λαπτοπ με κάρτα γραφικών Intel HD 300. Μετά από φορμάτ όταν πάω να δω την κάρτα γραφικών μου, λέει ένα Standard Vga Graphics Adapter

Τι είναι αυτό; Πως διορθώνεται? Δεν μπορώ να παίξω κανένα σχεδόν παιχνίδι τώρα!

Δημοσ.

Πρέπει να περάσεις drivers απο το site του κατασκευαστή.

Επίσης να ξέρεις οτι βάζουμε περιγραφικούς τίτλους στα θέματα

Δημοσ.

<p>Πρέπει να περάσεις drivers απο το site του κατασκευαστή.</p>

<p> </p>

<p>Επίσης να ξέρεις οτι βάζουμε περιγραφικούς τίτλους στα θέματα</p>

Ευχαριστώ πολύ. Τι εννοείς πιο περιγραφικους;

Δημοσ.

Τo wtf ? που ειχες βάλει για τίτλο δεν δίνει καμια περιγραφή για το θέμα σου σε τι πράγμα αναφέρεσαι ( στο άλλαξα )

Δημοσ.

<p>Αφού "ξέχασες" αυτόν τον driver κοίτα μη και λείπει και κανείς άλλος.</p>

Ευτυχώς, δεν το ξέχασα εγώ. Το φορμάτ δεν το έκανα ο ίδιος(που μάλλον κατάλαβες ότι το έκανα εγώ) το πήγα σε τεχνικό. Δεν πιστεύω να ευθυνομαι εγώ; Έτσι δεν είναι;

<p>Τo wtf ? που ειχες βάλει για τίτλο δεν δίνει καμια περιγραφή για το θέμα σου σε τι πράγμα αναφέρεσαι ( στο άλλαξα )</p>

Ναι το ξέρω και συγνώμη...

Δημοσ.

ελπίζω ο "τεχνικός" να μην σου χρέωσε πολλά.

Είναι απαράδεκτο να το πάρεις πίσω χωρίς καν τον βασικό driver περασμένο μέσα.

Για καλό και για κακό,θα σου έλεγα να περάσεις και τους υπόλοιπους απ το site του κατασκευαστή του λάπτοπ, πιθανότατα δεν παίζει να σου έχει περάσει κανέναν άλλο.

Δημοσ.

ελπίζω ο "τεχνικός" να μην σου χρέωσε πολλά.

Είναι απαράδεκτο να το πάρεις πίσω χωρίς καν τον βασικό driver περασμένο μέσα.

Για καλό και για κακό,θα σου έλεγα να περάσεις και τους υπόλοιπους απ το site του κατασκευαστή του λάπτοπ, πιθανότατα δεν παίζει να σου έχει περάσει κανέναν άλλο.

Βασικά αυτός δεν λέγετε τεχνικός. Δεν γίνετε να ξεχνάει τους Drivers. Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή, θα το κάνω γιατί όντος μπορεί να λείπουν και άλλοι! Όσο για την τιμή έδωσα 45 ευρώ...
Δημοσ.

ρε συ πραγματικά έδωσες ΠΑΡΑ πολλά αν ειδικά δεν έχει περάσει drivers.

Και όχι τίποτα την τελευταία 3ετία και βάλε,τα λάπτοπ έχουν δικό τους partition στον δίσκο με το λειτουργικό,το κάνεις επαναφορά και τελείωσε το θέμα είναι σαν να το αγόρασες σήμερα.

Αν είχες κ εσύ κάτι τέτοιο ελπίζω να μη στα μάμησε όλα

τουλάχιστον τα windows που είχες πρίν σου πέρασε τα ίδια με το δικό σου κλειδί η πέρασε σπασμένα;

Αν χρειαστείς βοήθεια με κάτι γράψε εδώ.

Δημοσ.

<p>ρε συ πραγματικά έδωσες ΠΑΡΑ πολλά αν ειδικά δεν έχει περάσει drivers.</p>

<p>Και όχι τίποτα την τελευταία 3ετία και βάλε,τα λάπτοπ έχουν δικό τους partition στον δίσκο με το λειτουργικό,το κάνεις επαναφορά και τελείωσε το θέμα είναι σαν να το αγόρασες σήμερα.</p>

<p>Αν είχες κ εσύ κάτι τέτοιο ελπίζω να μη στα μάμησε όλα</p>

<p>τουλάχιστον τα windows που είχες πρίν σου πέρασε τα ίδια με το δικό σου κλειδί η πέρασε σπασμένα;</p>

<p>Αν χρειαστείς βοήθεια με κάτι γράψε εδώ.</p>

Τα Windows είναι με δικό μου κωδικό. Ναι ήταν κάμποσα τα λεφτά. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την προμήθεια να με βοηθήσεις! Δεν έχω κάτι άλλο να πω, ευχαριστώ και πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...