Samsung69 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα ποσο κοστίζει σπασμένη οθόνη να έχει σπάσει και το μέσα;
katanas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 http://www.makeitwork.gr/images/timokatalogoi/samsung/timokatalogos_samsung_service_othones.pdf.....εδώ κοιτά φίλε μου
Samsung69 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Κανά 200άρι...τρέλα λεφτά το ενα τρίτο της αξίας του κινητού και δεν ξέρεις αν αυτός που τη βάλει κανει σωστη δουλεια καλυτερα να το πουλησω και να πάρω άλλο έστω φτηνότερο άλλης εταιρειας
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 τρέλα λεφτά το ενα τρίτο της αξίας του κινητού και δεν ξέρεις αν αυτός που τη βάλει κανει σωστη δουλεια καλυτερα να το πουλησω και να πάρω άλλο έστω φτηνότερο άλλης εταιρειας Ρώτα κιόλας αλλά κάπου εκεί πρέπει να είναι, είναι ακριβό ανταλλακτικό!
La_MoRt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 τρέλα λεφτά το ενα τρίτο της αξίας του κινητού και δεν ξέρεις αν αυτός που τη βάλει κανει σωστη δουλεια καλυτερα να το πουλησω και να πάρω άλλο έστω φτηνότερο άλλης εταιρειας Αν το πας σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα που κάνει service δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα απολύτως. Όσο για το αν είναι ακριβό λογικό νομίζω είναι όλο όθονη είναι αυτό το κινητό και 5,7 ίντσες. Εγώ λόγω της δουλειάς μου έχω πάει για αλλαγή οθόνης και note 2 kai samsung galaxy mega 6,3 kai samsung s4. Πάντως για το αν θα γίνει σωστή δουλειά μην σε αγχώνει για το αν αξίζει εσύ το ξέρεις και η τσέπη σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα