Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

εχω το λαπτοπ HP Probook 6460b που προσφατα αναβαθμισα (πριν 2 μηνες συγκεκριμενα) με Caddy και SSD (Crucial MX100 120Gb).

Εχθες εκανα φορματ μιας και ειχα βαλει πειραματικα παρα πολλα προγραμματα απανω που δεν χρειαζομαι.

Μετα την εγκατασταση τον Win7 (Professional αυθεντικα, αργοτερα δοκιμασα και τα Ultimate πειρατικα) και εγκατασταση των Driver ο υπολογιστης δουλευε οπως πρεπει και χωρις κανενα προβλημα.

Αφου ο υπολογιστης εκανε τα Update (των Windows) εβγαζε Bluescreen. Απο εκει και περα δεν μπορουσα καν να μπω στο λογισμικο. Ουτε με safe mode, ουτε με Repair.

Αναγκαστηκα να ξανακανω φορματ και μετα τις αναβαθμισεις παλι το ιδιο.

Ειπα μηπως φταιει το λογισμικο και δοκιμασα οπως ειπα και πριν αλλη εκδοση των Windows, συγκεκριμενα τα Ultimate. Και σε αυτα παλι το ιδιο εκανε.

Εψαξα στο Google μηπως ειναι καποιο συγκεκριμενο αρχειο απο το Update που θα μπορουσε να κανει το προβλημα και το μονο που βρηκα ηταν αυτο KB2982791 που 1ον η Microsoft το εχει αποσυρει ειδη, 2ον δεν ειναι καν στην λιστα μου για εγκατασταση και 3ον δεν ειναι ακριβως τα ιδια συμπτοματα αφου μετα απο την εκατασταση απο αυτην την αναβαθμιση μπορεις να μπεις στα Windows.

Ξερει κανεις τι να φταιει; 

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Δυσκολα να βρει κανεις τι φταιει ετσι απλα, θελει ψαξιμο στα updates, logs, crash dumps klp...

Αφου εκανες κ αναβαθμιση γιατι δε βαζεις τα 8.1 update 1? Πολυ καλυτερα απο τα 7 , ευτυχως ή δυστηχως

• Like 1
Δημοσ.

Στην μπλε οθόνη δεν μπορώ να καταλάβω τι λέει. Βασικά δεν προλαβαίνω γιατί πετάγεται για 1 δεύτερο και κλείνει.

Τα 8 άρια δεν με βόλεψαν σαν λογισμικό. Και επειδή το έχω για την δουλειά προτιμώ τα 7 άρια που είναι σταθερά, ενώ τα 8 άρια που είδα σε φίλους όλο προβλήματα και πολλές φορές κολλάνε

Δημοσ.

δεν ισχυουν αυτα φυσικα αλλα οκ , περι ορεξεως...ακριβως τα ιδια ελεγαν οι χρηστες XP για τα 7 και παει λεγωντας...

το μηνυμα μπορεις να το δεις απο το event viewer

μετα εχει δουλεια....

http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/

• Like 1
Δημοσ.

Ωχχχ ωχχχ πολυ δουλεια φαινεται :) Αλλα τι να κανω εχω και αλλη επιλογη;;; :)

Μονο που σε περιπτωση που δεν ειναι το Hardware (που πολυ πιθανον να μην ειναι μιας και οταν δεν εχει τα Updates ο υπολογιστης δουλευει κανονικα και χωρις προβληματα) δεν μπορω να ελεγξω για ποιο λογο μου βγαζει το Bluescreen γιατι  δεν ανοιγουν καθολου τα Windows ουτε σε safe mode για να μπορεσω να τα τρεξω.

Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμασεις καποιο απο τα ετοιμα win 7 prof με ολα τα updates integrated, το κλειδι σου θα δουλεψει.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα αυτα που εχω εγω εχουν ειδη τo SP1. Υπαρχει εκδοση που να εχει και τα τελευταια Updates; Αν ναι ξερεις που μπορω να την κατεβασω;

Δημοσ.

Τα Ultimate αμα θυμαμαι καλα πρεπει με Torrent να τα ειχα κατεβασει μιας και απο σελιδες χωρις πειρατικο περιεχομενο εβρισκα μονο τα Home Premium και τα Professional.

Βρηκα τωρα απο την σελιδα της Chip ενα Update Pack (http://www.chip.de/downloads/CHIP-Windows-7-Update-Pack-64-Bit_69083447.html) Την ιδια δουλεια δεν θα κανει;

Δημοσ.

την ωρα που μπουταρουν τα windows...F8 και επιλεγεις την επιλογη που λεει disable restart on crash ή καπως ετσι

την επομενη φορα που θα φας μπλε οθονη , θα μεινει εκει χωρις να παει σε επανεκκινηση και θα δεις λεπτομερειες που ισως βοηθησουν.

• Like 1
Δημοσ.

Τα Ultimate αμα θυμαμαι καλα πρεπει με Torrent να τα ειχα κατεβασει μιας και απο σελιδες χωρις πειρατικο περιεχομενο εβρισκα μονο τα Home Premium και τα Professional.

Βρηκα τωρα απο την σελιδα της Chip ενα Update Pack (http://www.chip.de/downloads/CHIP-Windows-7-Update-Pack-64-Bit_69083447.html) Την ιδια δουλεια δεν θα κανει;

οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...