Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα αλλαξα σκληρο εβαλα ssd εχω το cd των windows 8.1 απο το laptop μαρκας turbo x αγορασμενο απο πλαισιο αλλα δεν μου βρισκει το κλειδει ,τι μπορω να κανω για αυτο ? ειναι στην μνημη βιοσ τι κανω ?

Δημοσ.

Κανονικά βρίσκουν το κλειδί και ενεργοποιούνται μόνα τους 

Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις να το βρεις με πρόγραμμα (magic jelly bean, rw everything κα)

• Like 1
Δημοσ.

οταν εβαλα το γνησιο dvd μου κ εκανε εγκατασταση αλλα μου ζητηθηκε ενας κωδικος επειδη δεν ηξερα τι να βαλω εψαξα απο το ιντερνετ ενα κωδικο κ τον δεχτηκε ,επειτα οταν εγινε η εγκατασταση μου μετα απο κανα δυο ερες μου ανεβαζει οτι πρεπει να ενεργοποιησουν ,τωρα τι κανω ? 

Βαζω ενα απο τα προγραμματα πιο πανω οποτε να βρω τον κωδικο η ξανακανω εγκατασταση κ να βαλω των κωδικο που θα βρω με το προγραμμα ?

Δημοσ.

Αν ο υπολογιστής είχε εργοστασιακά win 8 , τότε αν κάνεις εγκατάσταση από win 8.1 dvd δεν δέχεται το κωδικό (και τούμπαλιν).

Βγάλε τον κωδικό από το BIOS με ΑΥΤΟ το πρόγραμμα (διάλεξε το MSDM). Αν δεν ενεργοποιηθούν με αυτό το κλειδί, θα πρέπει να κάνεις format με άλλη έκδοση των windows 8 (δηλαδή αν έκανες τώρα με 8.1, να κάνεις με 8 και τούμπαλιν)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...