nautilus7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Θέλω να αγοράσω μια ψύκτρα low profile για Intel Xeon L5420 (50 watt TDP). Το κουτί που θα μπει είναι το Cooltek Coolcube Maxi, που απ' ότι λέει έχει περίπου 12 εκ. χώρο για την ψύκτρα. Έχω δει αυτές: 1. Scythe Big Shuriken 2 Rev. B 2. CoolerMaster GeminII M4 αλλά εννοείται ότι περιμένω τις προτάσεις σας. Δεν είναι απαραίτητο να είναι τύπου low profile, αρκεί να χωράει στο κουτί. Θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη και να επαρκεί και για cpu με μεγαλύτερη εκπομπή ισχύος, όπως ο Intel Core 2 Quad Q8200 (90 watt TDP) που επίσης έχω. Βασικά να είναι πιο αθόρυβη και να ψύχει τον επεξεργαστή καλύτερα από την stock ψύχτρα με ενδιαφέρει. Overclocking δεν πρόκειται να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ακόμα μια καλή low profile ALPENFOEHN SILVRETTA 24,20€ ή ακόμα και με 10,90€ την ARCTIC COOLING ALPINE 11 PLUS μιας και θέλεις ησυχία και δροσιά χωρίς o/c . Έχω την Scythe Big Shuriken 2 Rev. B στο htpc και είναι αθόρυβη , αλλά πιστεύω δεν αξίζει για 35+€ (χωρίς πολλές απαιτήσεις) , με δυσκόλεψε κατα την τοποθέτηση και μου έφαγε χώρο από τα dimm της ram 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nautilus7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Τις κοιτάω... Για αυτή τη γνώμη έχουμε; http://www.e-shop.gr/scythe-iori-p-PER.641602 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα