Προς το περιεχόμενο

Επίσημο το Android 5.1 Lollipop

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για οσους εχουν θεμα με την lollipop στο 7 του 2012, δοκιμαστε να αλλαξετε τον launcher και θα δειτε βελτιωση.

Εχω εγκαταστησει τον Nova launcher free, δεν θελει ουτε ρουτ ουτε τιποτα εξειδικευμενο.

Τσουλαει πολυ καλυτερα και ελαχιστοποιηθηκε κατα πολυ το lag.

χμ..copy that!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απόψε έκανα αναβάθμιση στο nexus 10 που διαθέτω. Η αίσθηση που μου δίνει είναι ότι είναι πιο σταθερή η 5.1 αλλά ταυτόχρονα και πιο γρήγορη. Στο nexus 6 δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη ενημέρωση.

γιατι δεν βάζεις custom ?? έχω το s4 και έχω βαλει custom rom pure android (5.0.1) και τοχω κατευχαριστηθει. 2 χρόνια με το touchwiz δεν είχα καταλάβει τις δυνατότητες του κινητού!...

υ.γ αυτός είναι και ένας λόγος που διστάζω να σκεφτώ να πάρω το s6 (σε videakia παλι το βλεπω να laggarei)

Έχω το nexus 6, δεν ξέρω από που πήρες την πληροφορία σου αλλά το κινητό δεν κολάει πουθενά και σε τίποτα. Αντίθετα παλιοτερα κινητά που είχα (Samsung galaxy 4 το τελευταίο), με είχαν ταράξει στα κολλήματα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να κάνω ποδήλατο να τρέχω το rantastic και ταυτόχρονα να ακούω μουσική και στο 57ο χιλιόμετρο πάνω στο βουνό κυριολεκτικά στο πουθενά, το κινητό να κάνει επανεκκίνηση και να χάνω όλα τα δεδομένα. Το nexus 6 είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ από επιδόσεις και αξιοπιστία, το μόνο τρωτό του σημείο είναι η εμφάνιση του.

Απόψε έκανα αναβάθμιση στο nexus 10 που διαθέτω. Η αίσθηση που μου δίνει είναι ότι είναι πιο σταθερή η 5.1 αλλά ταυτόχρονα και πιο γρήγορη. Στο nexus 6 δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη ενημέρωση.

Έχω το nexus 6, δεν ξέρω από που πήρες την πληροφορία σου αλλά το κινητό δεν κολάει πουθενά και σε τίποτα. Αντίθετα παλιοτερα κινητά που είχα (Samsung galaxy 4 το τελευταίο), με είχαν ταράξει στα κολλήματα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να κάνω ποδήλατο να τρέχω το rantastic και ταυτόχρονα να ακούω μουσική και στο 57ο χιλιόμετρο πάνω στο βουνό κυριολεκτικά στο πουθενά, το κινητό να κάνει επανεκκίνηση και να χάνω όλα τα δεδομένα. Το nexus 6 είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ από επιδόσεις και αξιοπιστία, το μόνο τρωτό του σημείο είναι η εμφάνιση του.

Βγήκε και για N6

https://developers.google.com/android/nexus/images

Και αναφέρουν πως έχει μεγάλη βελτίωση στο N6

In case you're wondering why your Nexus 6 feels so darn fast and smooth on Android 5.1, besides all the improvements on ART and possibly a lot of code cleaning and optimizations on the Framework - the device is now running full quad-core mode all the time which helps tremendously because the Kernel task scheduler can distribute the workload through all these cores so you'll get the perception that the device is not hanging anymore.

https://plus.google.com/+FranciscoFranco1990/posts/KB6JYHDG5U8

https://plus.google.com/+FranciscoFranco1990/posts/3RKjDGjjPQ7

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Στο Nexus 6 βλέπω την 5,1 να πηγαίνει σφαίρα.  Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό λαγκάρισμα στο κινητό.

Γενικά προσφέρει πολύ καλή εμπειρία χρήσης !

Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Τουλάχιστον θα βγάλει τα χρήματά του το τηλέφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...