kxs14 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 @paparovic πλάκα πλάκα τώρα που το ανέφερες έχω ακόμη ένα 3310 που λειτουργεί ακόμη μετά από 13 χρόνια... Ακόμη καλό value εβγαλε και το gx25 της sharp που έιχα , ακόμη δουλέυει από το 2005.. Για φαντάσου κάτι πράγματα έε? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μας δουλεύει η google νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparovic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 @paparovic πλάκα πλάκα τώρα που το ανέφερες έχω ακόμη ένα 3310 που λειτουργεί ακόμη μετά από 13 χρόνια... Ακόμη καλό value εβγαλε και το gx25 της sharp που έιχα , ακόμη δουλέυει από το 2005.. Για φαντάσου κάτι πράγματα έε? KAI τρέχει και την latest έκδοση του λειτουργικού του. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Έχω 5.0.2 σε nexus 7 2012-> αισθητα χειροτερο απο kk. θα γύριζα άνετα πίσω αλλα βαριέμαι. Σε άνοιγμα συγκεκριμένων εφαρμογών περιμένεις 5+ secs και πολλές φορες αργεί η δεν ανοίγει ποτέ το πληκτρολόγιο να γράψεις. 5.0.2 σε nexus 7 2013 -> ελάχιστα χειροτερο σε αυτά που συνηθίζω να κάνω εγώ, Αξίζει μονο και μονο γιατι νιώθεις σαν να είναι άλλη συσκευή Μοτο g 1st gen-> απλά δεν θα τη βάλω μέχρι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι που θα την βάλουν να πούν οτι αξίζει. Διαβάζω ακόμη και για χειρότερη μπαταρία. Στο Moto G δεν εχω δει έως τώρα κάποια διαφορά στο lag.Μου αρέσει περισσότερο το L λόγω notifications και εμφάνησης.Προσωπικά το έχω δύο μέρες αφορτηστο με wifi πάντα on και αρκετό σερφάρισμα και η μπαταρία είναι στο 30% οπότε θα την βγάλω και σήμερα(τρίτη μέρα) Για μένα κρατάει περισσότερο η μπαταρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δεν έχει παρα πολλές αλαγές μου άρεσε ομως αυτο με την ασφάλεια αν υσχύει όντως οτι θα παραμείνει κλειδωμένο ακόμα και αν κάποιος προσπαθήσει να επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις , επίσης κατι πρέπει να κάνουν με την κάμερα στο nexus 5 γιατι τρώει crash συχνά πυκνά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkairiakos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Όταν σοβαρευτεί η microsoft στο τμήμα mobile software και στο καταστημα της στραφούν σοβαροί developers δεν θα έχει για πολύ μέλλον η πατάτα του android 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλά αυτό με την κάμερα του nexus 5 ειν τραγικό. Το πούλησα για αυτό και την μπαταρία που δεν έφτανε ούτε για αστείο :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Στο Moto G δεν εχω δει έως τώρα κάποια διαφορά στο lag.Μου αρέσει περισσότερο το L λόγω notifications και εμφάνησης.Προσωπικά το έχω δύο μέρες αφορτηστο με wifi πάντα on και αρκετό σερφάρισμα και η μπαταρία είναι στο 30% οπότε θα την βγάλω και σήμερα(τρίτη μέρα) Για μένα κρατάει περισσότερο η μπαταρία. επίσης το έβαλε ένας φίλος μου στο moto g 1st gen και μαρέσε περισσότερο από κιτ κατ, Interface,smooth και ταχύτητα νoμίζω καλύτερα από κιτκατ. η μπαταρία μπόμπα κρατάει μια χαρά και έχει το ωραίο με την εξοικονόμηση όταν πέσει κάτω από 5-15%. άντε με moto g 1st gen και παίρνουν αναβάθμιση και άλλοι που δώσαν περισσότερα λεφτά τον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Έχω 5.0.2 σε nexus 7 2012-> αισθητα χειροτερο απο kk. θα γύριζα άνετα πίσω αλλα βαριέμαι. Σε άνοιγμα συγκεκριμένων εφαρμογών περιμένεις 5+ secs και πολλές φορες αργεί η δεν ανοίγει ποτέ το πληκτρολόγιο να γράψεις. 5.0.2 σε nexus 7 2013 -> ελάχιστα χειροτερο σε αυτά που συνηθίζω να κάνω εγώ, Αξίζει μονο και μονο γιατι νιώθεις σαν να είναι άλλη συσκευή Μοτο g 1st gen-> απλά δεν θα τη βάλω μέχρι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι που θα την βάλουν να πούν οτι αξίζει. Διαβάζω ακόμη και για χειρότερη μπαταρία. μια χαρά στο moto g 1st gen πολύ καλή,αλλά περίμενε να το βάλει κάποιος γνωστός σου για να δοκιμάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godaemon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πολλοί κατασκευαστές πχ Sony-LG δεν βγάλανε 5.0X για να πάνε απευθείας σε 5.1 λόγω bug fixes και άλλων γνωστών προβλημάτων όπως memory leaks κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffedon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ακομα δεν το καταλαβα, τα nexus δεν περνουν το device protection επειδη το εχουν ήδη? επειδη θα το βαλουν αργότερα? επειδη η google γουσταρει να χανει τα κινητα της? δωστε μου λιγο τα φωτα σας παρακαλω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μακάρι να έρθει και για το Nexus 4 μπας και βελτιωθεί η κατάσταση,διότι η 5.0 που έχει είναι πολύ χειρότερη από την 4.4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 άψογο είναι το nexus 4 με την 5.0.1 σε μένα, όπως και το nexus 7 2013 με την 5.0.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thessalonik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πως μπορουμε να μαθουμε αν για το κινητo πχ το δικο μας THL 5000 θα υποστηριχτει το Lolipop 5.1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εμείς με το g2 δεν θέλουμε το 5. Το κινητό είναι τέλειο με cloudyg3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα