Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση να έχεις απορία για μια τόσο σημαντική και συνηθισμένη πινακίδα (κόκκινη) και να οδηγείς.

Η απορία μου δεν είναι η σημασία της πινακίδας αλλά τι ισχύει εφόσον η μία πινακίδα "αναιρεί" την άλλη.

Δημοσ.

Στην οικοδομή μόνο εσύ έχεις αυτοκίνητο? οι υπόλοιποι πως λειτουργούν? έστω στη γειτονιά...

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάλι νομίζω πως κάποτε ο δρόμος ήταν δύο κατευθύνσεων και μετά λόγω πλάτους του δρόμου τον μονοδρόμησαν αλλά ξέχασαν να βγάλουν τα παλιά σήματα. 

Σε κάθε περίπτωση η τροχαία πρέπει να αναλάβει να ξεκαθαρίσει , νομίζω πως είναι στη δικαιοδοσία της η συντήρηση και σήμανση των δρόμων.

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά τι να κάνω; Να κατέβω για ξύλο ή όχι;  :lol:  :lol:  :lol:

Ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, πρώτα πρώτα παίζει ξύλο και μετά το συζητάει στο insomnia :P

Η απορία μου δεν είναι η σημασία της πινακίδας αλλά τι ισχύει εφόσον η μία πινακίδα "αναιρεί" την άλλη.

Πάρτο αλλιώς, για να φτάσεις στο σημείο να δεις την πινακίδα P-2(stop) έχεις ήδη κάνει παράβαση αγνοώντας την πινακίδα P-28(απαγορεύεται η στροφή δεξιά).

Δημοσ.

Αν και σίγουρα είναι μπερδεμένη η εικόνα προσωπικά πιστεύω ότι είναι μονόδρομος.

Το stop αν και κακώς υπάρχει δεν θα έπρεπε να ενοχλούσε κανένα αφού κανένας σωστά ερχόμενος στο δρόμο δεν θα μπορούσε να το δει. Δηλαδή αν έρχεσαι από εκεί που ήρθε ο τύπος θα είχες το stop πίσω σου (άρα άκυρο και άχρηστο) και αν ερχόσουν από τον αριστερό στο σχέδιο δρόμο θα σου απογορεύονταν να μπεις στο στενό, άρα και πάλι άκυρο το stop.

Οι σημάνσεις δεν μπαίνουν ποτέ με γνώμονα ποιος θα βγει από ποιο parking  αφού θεωρούν ότι μπήκες (και άρα θα βγεις) σύμφωνα με τα σήματα που είδες στη γωνία του δρόμου (άρα θα έπρεπε να έχεις μπει με φορά από δεξία προς τ' αριστερά και όχι αντίθετη)

Δημοσ.

Στην οικοδομή μόνο εσύ έχεις αυτοκίνητο? οι υπόλοιποι πως λειτουργούν? έστω στη γειτονιά...

Σωστό, οι άλλοι τι κάνουν; Μήπως να το δείτε όλοι μαζί; Είναι μεγάλη παράκαμψη να βγαίνεις προς τα αριστερά;

Δημοσ.

Μονόδρομος είναι, το στοπ έχει ξεχαστεί ή το έχουν αφήσει σκόπιμα, συμβαίνει σε πολλούς δρόμους.

Εσύ είσαι παράνομος, αλλά και ο άλλος μαλάκας που μπαίνει στο στενό με χίλια, θα μπορούσε στην θέση σου να βρίσκεται παιδί - σκυλί ή κάποιο άλλο σταματημένο όχημα που μπήκε πριν από αυτόν νόμιμα.

• Like 1
Δημοσ.

^Σωστός! Σε τυφλό στενό εντός πόλης προσέχεις πως στρίβεις! (εκτός κι αν το "με χίλια" ήταν υπερβολή του ts :P )

Δημοσ.

Το stop δεν αναιρεί τον μονόδρομο.

Σου έδωσα και λινκ που έχουν βάλει και αλλού, προφανώς για τυς ασυνείδητους που εξακολουθούν να κινούνται σε μονόδρομο.

Δημοσ.

μπορει να το αφηνουν σκοπιμα το στοπ οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω για αυτους που χχρησιμοποιουσαν τοσα χρονια τον δρομο πριν τον αλλαξουν μεχρι να μαθευτει οτι μπηκε απαγορευτικο.παντως εσυ καλο θα ειναι να πηγαινεις απο την αλλη μερια απο αυριο.εδω αθηνα παντως πολλοι δρομοι εχουν αλλαξει ετσι κοντα σε μετρο.και φυσικα οι μισοι πανε αναποδα οπως κατω απο το σπιτι μου με αρκετα αττυχηματα ως τωρα.

Δημοσ.

Ωραίο αμαξάκι πάντως, αλλά νομίζω θέλει φούσκωμα το μπροστινό λάστιχο :P

Εγω ξερω οτι σε ενα χωριο της θεσσαλιας, σε μια διασταυρωση, οι οδηγοι που ΔΕΝ εχουν στοπ παντα σταματανε γιατι ΞΕΡΟΥΝ πως αυτοι που εχουν το στοπ φευγουν αερα. Φακ λοτζικ.τζειπεγκ.

Αλιμονο στον ξενο που θα πατησει εκει...

ουυυυ καλά ξέρω πολλούς δρόμους που τουλάχιστον κόβω εγώ κι ας μην έχω στοπ επειδή οι άλλοι ουτε καν κόβουν. Ή που απλά δεν έχω στοπ αλλά με έχουν από δεξιά χωρίς να θυμούνται ότι πρέπει να παραχωρήσουν προτεραιότητα κι ας ειμαι από ξεκάρφωτο στενάκι.

Δημοσ.

διασταυρωση με 2 στοπ ενα στην ευθεια και ενα στον καθετο αν ΄τελικα τρακαρουν  θα φταιει αυτος που τον εχει απο δεξια ή αναλογα ποιος βρηκε ποιον απο την κεντρικη κολωνα(ή φτερο) αυτοκινητου και πισω ή να κανουν και οι 2 προσφυγη στον δημο,α.τ. υπεχωδε? :P

Δημοσ.

εαν στην διασταυρωση που ειναι δεξια στο σχεδιο δεν υπαρχει πινακιδα που να ενημερωνει για εισοδο σε μονοδρομο (στο δρομο που βλεπει το παρκιγκ σου) τοτε εισαι νομιμοτατος. Η πινακιδα που απαγορευει να στριψεις δεξια (αριστερα στο σχεδιο) δεν χρησιμοποιειται για να χαρακτηρισει το δρομο ως μονοδρομο, ισως τοποθετηθηκε για να περιορισει την κινηση. Σε καθε περιπτωση ρωτας τον δημο για να εισαι σιγουρος εαν χρειαζεται να επανεξεταστει η σηματοδοτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...