Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω κατεβασει απο τον "θειο" το pro evolution 2015 για το pc αλλα μου εχει ενα παραξενο ( για μενα τουλαχιστον) προβλημα το οποιο δεν μπορω να βρω το πως φτιαχνεται . Εχω ψαξει αλλα δεν βρισκω καποια λυση . Το προβλημα πως ενω την πρωτη μερα που το εβαλα επαιζα κανονικα με πληκτρολογιο αλλαζωντας τα κουμπια μονο να κινουμε με τα βελακια και τις κινησεις με τα υπολοιπα  Q,W,E,A,S,D,Z,X,C επαιζα κανονικα ολα μια χαρα . Την επομενη μερα χωρις να αλλαξω τιποτα στις ρυθμισεις ΔΕΝ μπορουσα να χρησιμοποιησω ΜΟΝΟ τα βελακια  ενω ολα τα υπολοιπα λειτουργουσαν κανονικα . 

Δοκιμασα : 

Ξανα στις ρυθμισεις που ειχε αρχικα   2 4 8 6 για να κινειτε ο παιχτης παλι δεν λειτουργουσε 

Unistall / Install  του παιχνιδιου τα ιδια εκανε 

Τρεξιμο ως διαχειριστης ( μπας και... ) αλλα δεν εγινε κατι 

Επισης δοκιμασα χειριστηριο ενα απλο που μου εδωσε μια φιλη μου  . Παλι εκανε σουτ πασες και τετοια μονο που δεν λειτουργουσαν τα βελακια . 

Δεν θυμαμαι κατι αλλο που εκανα .Αυτα νομιζω ηταν τα ποιο λογικα που χρειαζονται να γινουν . 

Υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα ? Επισης δεν μου βγαζει κανενα error , δεν κολαει χαλαρα το παιζει  ουτε το σταματαει το firewall ή το antivirus (comodo internet security). 

τα χαρακτηριστικα του συστηματος 

windows 7 pro 64-bit 

WD 1TB σε αυτον εχω εγκαταστησει και το παιχνιδι 

AMD A10-5800K APU 

8GB RAM 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...