Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και πάλι! <br>

Αυτή τη φορά έχω άλλο πρόβλημα χδ <br>

Βασικά δεν το έχω εγώ αλλά ο ξάδερφος μου... Ο ξάδερφος μου λοιπόν, έχει ένα σταθερό υπολογιστή ο οποίος είχε τα Windows xp. Μετά από ένα φορματ που έκανε ο ίδιος αποφάσισε να βάλει τα Windows 7.Το πέτυχε αυτό αλλά δεν έβαλε το product key και έτσι έχει το "trial". Προσπαθεί όμως να κάνει activate τα 7 αφού τελείωσε το περιθώριο του trial και δεν τον δέχεται τον κωδικό (διότι τον έχει βάλει σε άλλο υπολογιστή) . Αποφάσισε να επιστρέψει στα xp αλλά μόλις βάλει το cd ή επιλογή εγκατάσταση των xp είναι αόρατη δηλαδή δεν μπορεί να επιλεχθεί! Πρέπει να ενεργοποιησει τα 7 για να μπορεί να ξανά αλλάξει λειτουργικό; <br>

Το θέμα του είναι ότι ή κάρτα γραφικών που έχει δεν υποστηρίζεται στα 7 και για αυτό το λόγο επιμένει να γυρίσει στα xp...Υπαρχει καμια άλλη λύση για να ξανά πάει στα xp; Μήπως δεν φταίει ότι δεν έχει ενεργοποιησει τα 7; <br>

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο jim. Boot από το cd πρέπει να κάνει και μετά να διαγράψει ΚΑΙ το 100ΜΒ partition γιατί αλλιώς δεν θα τον αφήσει να κάνει φορμάτ.

Ποια κάρτα γραφικών έχει; Υπάρχουν τρόποι να στήσεις παλαιότερες κάρτες στα 7άρια.

Δημοσ.

Πρεπει να ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ απο το δισκακι, οχι να το βαλει οταν τρεχουν τα 7.

Ευχαριστώ πολύ. Λύθηκε το θέμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...