Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου απο το lumia 535 των 100ε και της υποτιθεμενης αξιολογης αγορας.
1)Εχει μεγαλο προβλημα σαν windows τηλεφωνο με τις εφαρμογες.Ναι οκ εχει τις κλασικες εφαρμογες facebook,twitter,viber,whatsapp.Αυτο ελειπε να μην τις εχει,ντροπη και αισχος δηλαδη.Δεν υπαρχει Whats up εφαρμογη,πολυ χρησιμη για οσους εχουν whats up κινητα,σχεδον δηλαδη η μιση Ελλαδα.Δεν υπαρχουν αξιολογα παιχνιδια και εφαρμογες που υπαρχουν σε android που ειχα πριν.
2)ΜΠΑΤΑΡΙΑ Δεν εχω δει χειροτερη μπαταρια,σε dual sim λες αντε να τραβαει λιγο παραπανω.Ναι αλλα οχι να τελειωνει η μπαταρια σε μερικες ωρες με ανοιχτο facebook,το παλιο μου κινητο 3 ετων κραταγε περισσοτερο.
Επισης,χρησιμοποιωντας το gps τρως 40% μπαταρια για να κανεις διαδρομη 30 λεπτων εκτος αν κανω κατι λαθος εγς.
3)Μηνυματα.Πρωτη φορα βλεπω να μην παραδιδονται μηνυματα και να σου στελνει ο αυτοματος "ελεγκτης" μηνυμα μετα απο μια μερα οτι δεν σταλθηκαν.
Επισης,ειναι δυνατον να ερχεται νεο μηνυμα καθε φορα που στελνεις για να δεις αν παραδοθηκε?Απαραδεκτο
4)Ασχημοι χαρτες οι here maps.
5)Απαραδεκτες απαντησεις Online απο μεριας windows/microsoft

Δημοσ.

Θελω να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου απο το lumia 535 των 100ε και της υποτιθεμενης αξιολογης αγορας.

1)Εχει μεγαλο προβλημα σαν windows τηλεφωνο με τις εφαρμογες.Ναι οκ εχει τις κλασικες εφαρμογες facebook,twitter,viber,whatsapp.Αυτο ελειπε να μην τις εχει,ντροπη και αισχος δηλαδη.Δεν υπαρχει Whats up εφαρμογη,πολυ χρησιμη για οσους εχουν whats up κινητα,σχεδον δηλαδη η μιση Ελλαδα.Δεν υπαρχουν αξιολογα παιχνιδια και εφαρμογες που υπαρχουν σε android που ειχα πριν.

2)ΜΠΑΤΑΡΙΑ Δεν εχω δει χειροτερη μπαταρια,σε dual sim λες αντε να τραβαει λιγο παραπανω.Ναι αλλα οχι να τελειωνει η μπαταρια σε μερικες ωρες με ανοιχτο facebook,το παλιο μου κινητο 3 ετων κραταγε περισσοτερο.

Επισης,χρησιμοποιωντας το gps τρως 40% μπαταρια για να κανεις διαδρομη 30 λεπτων εκτος αν κανω κατι λαθος εγς.

3)Μηνυματα.Πρωτη φορα βλεπω να μην παραδιδονται μηνυματα και να σου στελνει ο αυτοματος "ελεγκτης" μηνυμα μετα απο μια μερα οτι δεν σταλθηκαν.

Επισης,ειναι δυνατον να ερχεται νεο μηνυμα καθε φορα που στελνεις για να δεις αν παραδοθηκε?Απαραδεκτο

1) ok, απλώς αυτό ισχύει για όλα τα wp και όχι μόνο για το 535

2) Smartphone ήταν; Γιατί τα περισσότερα μέσα σε μερικές ώρες χρήσης τέζα. Άλλωστε έδωσες 100€ μην περιμένεις μπαταρία σούπερ ντούπερ

3) οκ, χαζομάρα

4) είναι free & offline ^_^

5) δεν έχω προσωπική εμπειρία

Δημοσ.

1) Συμφωνω, αν και δεν χρησιμοποιο fb και twitter, ενω τα viber και whatsapp τα εχω για περιστασιακη χρηση. Να σημειωσω πως η εφαρμογη του fb ειναι της ms οταν στο android η ιδια εφαρμογη φτιαχνεται απο το facebook και εχει χαρακτηριστει απο τις χειροτερες εφαρμογες σε καταναλωση πορων, μνημης και μπαταριας.

Το facebook messenger φτιαχνεται απο το facebook και στις 2 πλατφορμες.

2) Εχοντας ενα 620 που εχει μπαταρια 1300mah, δηλαδη περιπου 33% μικροτερη απο το 535 σου, εχω διαπιστωσει πως καταναλωνει πολυ περισσοτερη μπαταρια οταν ειναι συνδεμενο σε ασυρματο δικτυο και εχει ανοιχτο καποιον browser.

Μεσα απο το "οικονομια μπαταριας" μπορεις να δεις ποιες εφαρμογες σου τρωνε περισσοτερη μπαταρια και να τις απενεργοποιησεις απο το να τρεχουν στο παρασκηνιο.

Σε εμενα πχ, που δεν εχω αφησει τιποτα να τρεχει απο πισω, το τηλεφωνο και ο web browser (opera mini) μαζι τρωνε πανω απο το 80% της μπαταριας καθημερινα. Δεν μπορω να κανω κατι, γιατι θελω να σερφαρω στο ιντερνετ και μιλαω τουλαχιστον 30 λεπτα τη μερα στο κινητο :P

3) Το sms που σε ειδοποιει αν εφτασε το μηνημα που εστειλες το στελνει ο παροχος και ειναι η λεγομενη αναφορα. Απλα σε wp φαινεται σαν κανονικο sms, σταλμενο απο τον παροχο. Αν θες, απενεργοποιειται.

Το οτι σου ερχεται το μηνυμα μετα απο μια μερα ειναι επειδη το χρονιο οριο παραδοσης του sms σου ειναι 24 ωρες. Δεν μπορει να οριστει απο καπου ομως.

4) Μια χαρα τους βρισκω εγω, τους εχω βαλει και σε φιλους με android.

5) Οπως?

Κατοχος ενος 620 απο τον Οκτωβριο του 2013.

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις ένα κινητό κοιτάς από πριν κάποια πραγματάκια εγώ που ήθελα αυτονομία πχ έδωσα βάση στην μπαταρία πήρα με 3.200 Mah και βγάζω δύο μέρες. Η μόνη λύση τώρα είναι κάποιο power bank.

Δημοσ.

1)Ναι εχεις δικιο γιατι ως γνωστον οι Ελληνες εχουν και το παρατσουκλι''Σκαμε ενα καρο λεφτα σε κινητα πχ 500-700 ευρω αλλα καρτα 1 φορα το 4μηνο. Τρομερο μειονεκτημα λες και πχ ολοι οι Ελληνες δεν εχουν Messenger και Facebook και Skype στην εφαρμογη Watch up κολλησαμε.

2)Οσο για την μπαταρια χρηση Wi fi κανεις τι ακριβως περιμενεις. Και εγω που ειχα παλια πχ το Lumia 1520 με μπαταρια 3400MA αν ειχα συνεχεια ανοιχτο το Wi fi επεφτε για την πλακα η μπαταρια.

3)Ειμαι χρηστης WP και δεν το εχω πετυχει ποτε αυτο

4)Τσαμπε ειναι αν δεν σου αρεσουν πληρωσε για να παρεις αλλους καλυτερους ή παρε Mls.

5)Εν μερη δεν εχεις αδικο αν και δεν αναφερεις συγκεκριμενα τι εννοεις. Επισης να σου πω οτι Online πολλες φορες τους ζαλιζουν το κεφαλι για πραγματα που με ενα απλο γκουγκλαρισμα τα βρισκεις ευκολα,οπως πχ το οτι δεν μπορει να κανει Update το κινητο αν εχεις βαλει εξοικονομιση μπαταριας.

2 κακα εχει πραγματικα για μενα το 535,το πρωτο ειναι το γνωστο προβλημα με το Touch που το εχει αναγνωρισει και η Ms και ειτε σου φτιαχνει μεσω Update ειτε το στελνεις γιατι καλυπτεται μεσω εγγυησης και το αλλο ειναι η 5αρα οθονη που για την αναλυση που εχει δεν ειναι και οτι το καλυτερο.

Το υποτιθεμενη αξιολογη αγορα για 100ευρω που κολλαει δηλαδη???Παιρνεις κινητο αλαγκαριστο που θα παρει την αναβαθμιση σε Windows 10 χωρις πολλα πολλα οπως πχ σε Android που μερικες συσκευες περιμενουν μηνες,και εχεις και 36μηνη υποστηριξη απο MS και φυσικα 2 χρονια εγγυηση,οταν καποιοι πανε και σκανε περιουσιες στα μηλα για 1 μολις χρονο εγγυηση.

Δημοσ.

Δικιο εχετε σε ολα αυτα.Επισης,το touch νομιζω διορθωθηκε,ειχα βρει και μια επιλογη που απενεργοποιουσες το zoom με δυο δαχτυλα και γινοταν αισθητα καλυτερο.Πλεον δεν εχω κανενα προβλημα.

6)Ξεχασα να αναφερω το προβλημα που εχει στη camera.Ειναι δυνατον να μην μπορεις να κανεις ζοομ οταν τραβας βιντεο?Δεν ξερω πολλα κινητα που το κανουν αυτο.

Οταν λεω για το μηνυμα εννοω οτι ολα τα κινητα  οταν παραδοθει το μηνυμα σου βγαινει ενα "tik" (ν) απο κατω που σημαινει οτι παραδοθηκε.Γιατι πρεπει να μου ερχεται καινουργιο μηνυμα καθε φορα?Το θεωρω λιγο ασχημο.

Διαβασα επισης στο internet οτι πολλοι εχουν αυτο το προβλημα και δεν ξερω ποια ειναι η λυση του.Πολλες φορες οταν στελνω ενα μηνυμα δεν παραδιδεται ποτε και αυτο μου εχει συμβει μονο με τη microsoft.Και απλα μετα απο 24ωρες μου στελνει οτι δεν παραδοθηκε το μηνυμα με το εξης απο τον παροχο:

Mobile operator: the message you sent to number wasn't delivered. Make sure the address is correct, then try sending message again.

Δημοσ.

Για το προβλημα με το sms, μηπως εχεις βαλει λαθος το νουμερο? 1,5 χρονο με wp 8 και 8.1 δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο.

Αυτο με την καμερα ισχυει αλλα μπορεις να βαλεις τη lumia camera και να κανεις ζουμ με pinch :/

Δημοσ.

Έκανα και εγώ το ίδιο λάθος και αγόρασα το 535.

Για εμένα το πρόβλημα όπως και πολλών άλλων είναι στο GPS το οποίο δεν δουλεύει σχεδόν ποτέ σωστά.

Διαβάστε εδώ τι γίνεται στο forum της ΜS.

Φαντάζομαι ότι θα είναι hardware πρόβλημα.

Καταλαβαίνω ότι είναι budget phone αλλά αυτό δεν δικαιολογεί στο ελάχιστο τέτοια προβλήματα.

Δημοσ.

Υπηρεσιες Cosmote λεγεται για τα windows phone παρομοιο app του Whatsup.

Η μπαταρια δεν ειναι καθολου κακη. Εγω που εχω το s4 επισης με την χρηση που του κανω ουτε 8ωρο δεν βγαζει. Καλη την λεω.

100 ευρω συσκευη ειναι, δεν μπορεις να μην την πεις αξιολογη..

Δημοσ.

Για το προβλημα με το sms, μηπως εχεις βαλει λαθος το νουμερο? 1,5 χρονο με wp 8 και 8.1 δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο.

Αυτο με την καμερα ισχυει αλλα μπορεις να βαλεις τη lumia camera και να κανεις ζουμ με pinch :/

Εχεις βρει λυση με το lumia camera?Γιατι εγω δεν βρισκω κατι :/

Δημοσ.

Δεν ισχυει κατι τετοιο για το lumia 535. Εψαξα και σε site της microsoft,ειναι απο τα ελαχιστα lumia που δεν κανουν zoom.

Επισης,αθλιο και απαραδεκτο το οτι χρειαζομαι διαφορετικο προγραμμα lumia για διαφορετικα ειδη φωτογραφιων
Lumia selfie,lumia camera,Lumia creative studio,lumia refocus,lumia storyteller,lumia video trimmer και αλλα.Γιατι οχι ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ προγραμμα?Γιατι καθε φορα να ψαχνω για το συγκεκριμμενο?

Παρατηρησα επισης,ισως και να μην ισχυει βεβαια οτι το dual sim με μια καρτα κραταει περισσοτερο η μπαταρια του απο οταν το χρησιμοποιω και με τις δυο.

To menoy "Αθλητικα-sports" επισης δεν εχει ολες τις ελληνικες ομαδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...