Προς το περιεχόμενο

Macbook 09' + Internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Έχω δύο θέματα που δεν μπορώ να το λύσω, γι αυτό θέλω τις απόψεις σας. 1ο.Το Macbook όταν μπαίνω από Σαφάρι ή Google Chrome αργεί ν ανοίξει τις σείδες ενώ στα τόρρεντ κατεβάζω από 850 κλιμπαιτ με 1.9 μεγαμπαιτ..2ο. Σε όποια ιστοσελίδα είμαι όταν πατάω σε υποκατηγορίες (όπως εδώ έχει πάνω τη μπάρα Φορουμ αγγελιεσ αρχεια) μου βγάζει άκυρα σίτε σε νέα καρτέλα και συνήθως είναι το MacKeeper, ενώ έχω το adblock. ¨Εχετε καμία λύση γιατί τα νεύρα μου αχαχαχ Σας ευχαριστώ για το χρόνο σαας..

Δημοσ.

Εγκατεστισε και εναν τριτο πλοηγητη για ιντερνετ και δες αμα και εκει σου κανει περιεργα με διαφημισεις.

Εαν ναι, εχει μολυνθει ολο το συστημα και πρεπει να του βαλεις τις ποιο προσφατες ενημερωσεις (Στις ενημερωσεις ενσωματονουν και τις ενημερωσεις ενως υποτυπωδη αντιικου που εχει ενσωματομενο με το μακOS) ή καποιο προγραμμα για τετιες καταστασεις (που ειναι ποιο δυσκολο σε σχεσυ με τα γουιντος να βρεις και να μην κανει συγκουση με το συστημα ελεγχου προγραμματων που εχει η apple)

Δημοσ.

Πρότασή μου είναι: Με απενεργοποιημένους τους όποιους torrent clients. Καθάρισε εντελώς το ιστορικό, κούκις κτλ. από τους browsers. Αν χρησιμοποιείς το μtorrent, τότε σβήσε το και αυτό εντελώς. Μπορείς προς το παρόν να χρησιμοποιήσεις το transmission ή την έκδοση 1.8.4 του μtorrent.

Οπωσδήποτε όμως να έχεις πάρει τις νεότερες ενημερώσεις πριν, όπως λένε και οι άλλοι φίλοι.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...