madrivermadonus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Όλα στο Low. Το περίεργο είναι οτι και στο high να το βάλω έχει πολύ μικρή διαφορά.Antialising και Anisotropic off. Ζόρια τρώει κυρίως οταν βρίσκομαι σε μεγάλες εκτάσεις. όταν είμαι μέσα σε κτίρια ανεβαίνουν πολύ τα fps.
TheELF Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Η ανάλυση που έχω είναι 1920χ1200 λόγω της 24αρας οθόνης. Και την 260 με αυτήν την ανάλυση την είχες; Πολύ ψιλή μου φαίνεται για τέτοιες κάρτες. (αν και δεν το έχω ψάξει)
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εφοσων εισαι καλυμμενος με επιδοσεις τις 4870 και απο οτι φανταζομαι δεν θελεις να κανεις αναβαθμηση μητρικης παρε την nvidia 750 (που εχει μηδαμηνη καταναλωση και ειναι 4 φορες πιο γρηγορη απο την 4870) και αργοτερα παρε ενα τετραπηρυνο με κανα 40αρικο- 50αρικο και εισαι κομπλε(q6600). 4 φορες πιο γρηγορη δεν ειναι. Αλλα ναι ειναι γρηγοροτερη γυρω στα 2χ. Εγω φιλε θα σου ελεγα να κανεις αναβαθμιση επεξεργαστη/μητρικης και να πουλησεις τα παλια. Δες στα μεταχειρισμενα για μια 5850 η 7770 που ειναι φθηνες και καλες καρτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα