manolo89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Kαλησπέρα παιδιά ! Βρίσκομαι σε αναζήτηση καινούριου υπολογιστή και χρειάζομαι την άποψή σας! Διαθέτω έως 750-800 ευρώ (χωρις οθόνη μόνο για πύργο) και η χρήση που έχω στο μυαλό μου είναι λίγο απ' όλα! Θέλω να έχει τη δυνατότητα να κάνει multitasking αλλά ταυτόχρονα να τρέχει σε ικανοποιητικό επίπεδο και παιχνίδια όπως call of duty/f1 2015/rome total war 2. Ποια η γνώμη σας για το παρακάτω σύστημα? Κουτί 1 x A18 Piano Black - Midi (A1008) 22.90€ Τροφοδοτικό 1 x 650W Value Series II 54.90€ Επεξεργαστής 1 x CPU FX 8370 (AM3+,4.30 GHz,16 Mb) 229.90€ Ψύκτρες - Ανεμιστήρες 1 x Apache Cpu Cooler (CAC-D9IA0-U01) 14.90€ Motherboard 1 x 990FXA-GD65 (sAM3+, DDR3, 990 FX) 129.90€ Μνήμες 1 x RAM DDR3 4GB Dimm 1600MHz Dark 45.50€ Κάρτα Γραφικών 1 x R9 270X 2GB GD5 BstOC 209.90€ Σκληρός Δίσκος 1 x DT01ACA050 500GB HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) 47.90€ Οπτικά Μέσα 1 x DVD-RW SH-224DB/BEBE Black Bulk 15.50€
XMorsX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλησπερα. Μην πας στη παραπανω συνθεση, εχει πολλα προβληματα, τοσο στην επιλογη των κομματιων, οσο και στην τιμη που γραφεις απο κατω. Μπορεις να αγορασεις απο οπουδηποτε και να το συναρμολογησεις μονος σου ή θες το συστημα απο ενα καταστημα? Ρωταω γιατι οι τιμες που παραθετεις μου θυμιζουν τιμες Πλαισιου.
manolo89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !! Δυστυχώς φίλε μου δεν εχω τη δυνατότητα και τις γνωσεις να το συναρμολογησω μόνος..Είναι σύνθεση πλαισίου όντως...Να φανταστώ οτι υστερεί σε επεξεργαστή? Τι θα άλλαζες και τι θα μου πρότεινες? σκεφτομαι πλαίσιο για το after sales service που είναι κορυφαίο..
XMorsX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αρχικα θα σου προτεινα να μην παρεις απο Πλαισιο, η αξιοπιστια του after-sales service του ειναι αμφισβητισιμη, την πληρωνεις ακριβότερα απο οσο θα επρεπε κατα την αγορα και η ποικιλια του ειναι ελαχιστη. Για ολοκληρωμενο συστημα, συστηνω το visionstudio απο τη Θεσσαλονικη, το cosmodata, το e-shop, το e-gate, το computerbeast, ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλα καταστηματα τα οποια ειναι αξιοπιστα και θα αγορασεις υπολογιστη σε καλυτερη τιμη. Θα σου κανω μια ενδεικτικη συνθεση απο ενα καταστημα. Που μενεις? 1
manolo89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 χμμμ..δεν ειχα ιδέα οτι υπήρχαν τόσα καταστήματα...περιμένω τη σύνθεση με αγωνία!!! ξέχασα να πω οτι επιθυμώ το σύστημα να παίζει ευρώπη τουλάχιστον για μια 3ετία!!
XMorsX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Οριστε μια συνθεση απο το digital master. Προσφερουν δωρεαν συναρμολογηση και διαθεση σε ολη την Ελλαδα. Το επελεξα εκτος των αλλων και διοτι εχει την συγκεκριμενη 280x σε πολυ συμφερουσα τιμη. Οτι απορια εχεις για τις επιλογες μου με ρωτας. ΕDIT: Αλλαξα κουτι γιατι το προηγουμενο ηταν πολυ οριακο όσον αφορα την καρτα γραφικων. Η τιμη ξεπερασε τα 800 για αυτο το λογο και γιατι εβαλα αλλο ενα 12αρι ανεμιστηρακι, αν καταληξεις σε αυτο το συστημα ζητα τους να στα εγκαταστησουν στο μπροστινο μερος του κουτιου. EDIT2: Ξανααλλαξα κουτι γιατι δε μου αρεσε που το προηγουμενο ειχε το τροφοδοτικο ψηλα. To Zalman Ζ3 ερχεται και με προεγκατεστημενους ανεμιστήρες, οποτε βγαινει και φθηνοτερα. 1
manolo89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 πολυ καλο συστημα μου φαινεται...μικρός όμως δίσκος σε χωρητικότητα..δεν θα ήταν καλύτερο να βαλω καποιον hdd? όπως και η κάρτα γραφικών δεν είναι too much?
XMorsX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αν δεν αποθηκευεις ταινιες και τραγουδια δεν ειναι προβλημα. Αν θες παρε εναν εξτρα hdd, αλλα μην κοψεις τον ssd, χαρη σε αυτον το συστημα εχει αλλου επιπεδου ταχυτητα και αποκρισιμοτητα. Απο την στιγμη που χωραει στο budget η 280x black edition, ειναι κριμα να μην την αγορασεις. Ο λογος frames per second/κοστος ειναι απο τους καλυτερους στην ελληνικη αγορα. Δεν ειναι υπερβολη, δεδομενου οτι ηδη παιχνιδια σαν το dying light απαιτουν μεγαλυτερη καρτα για να τα παιξεις με υψηλα fps στο μεγιστο των δυνατοτητων τους στα 1080p.
manolo89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 φιλε μου η τεχνολογια εξελισσεται κ εγω εχω μεινει πολυ πολυ πισω...για επεξεργαστη amd να μην το σκεφτομαι καν πιστευεις?
XMorsX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 φιλε μου η τεχνολογια εξελισσεται κ εγω εχω μεινει πολυ πολυ πισω...για επεξεργαστη amd να μην το σκεφτομαι καν πιστευεις? Μην ανησυχεις, για αυτο ειμαστε εδω Οχι μην το σκεφτεσαι απο την στιγμη που εχεις χρηματα για i5. Δεν εχει κατι να αντιπαραταξει σε αυτην την κατηγορια τιμης με αναλογο κοστος. Αν θες περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο και δε σε πειραζει να ξεπερασεις το budget σου, δες και τον παρακατω συνδυασμο ssd + hdd. Ο Crucial ειναι καλυτερος ssd βεβαια αλλα κρινε εσυ τι προτιμας. Φυσικα μπορεις να κρατησεις τον Crucial και απλως να προσθεσεις τον hdd. SSD: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/120GB%7CKingston%20HyperX%20HyperX%20Fury%202-5-%20SSD%20120%20GB%20(%20SHFS37A-120G%20) HDD: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/1%20TB%7CHDA%201000GB%20WD%20WD10EZEX%207200rpm%2064MB(%20WD10EZEX%20)
manolo89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 το budjet ειναι το ανώτερο δυνατό φίλε μου...το τράβηξα όσο μπορούσα..!!!! χααχαχ..τα περιθωρια στενευουν για παραπανω ελιγμους..!! οπότε κάποιες κεντρικες κατευθύνσεις να φανταστώ είναι ο i5, τουλαχιστον 8gb ram και μια κάρτα γραφικών γύρω στο 250αρι??
XMorsX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 το budjet ειναι το ανώτερο δυνατό φίλε μου...το τράβηξα όσο μπορούσα..!!!! χααχαχ..τα περιθωρια στενευουν για παραπανω ελιγμους..!! οπότε κάποιες κεντρικες κατευθύνσεις να φανταστώ είναι ο i5, τουλαχιστον 8gb ram και μια κάρτα γραφικών γύρω στο 250αρι?? Ναι λιγο πολυ. Για την καρτα γραφικων, περισσοτερο θα ελεγα μια καλη και οικονομικη υλοποιηση της 280x. Αν τυχον θελεις να δεις συνθεση απο πιο κοντινο σου καταστημα, πες μου να δω και εγω αποψε που εχω χρονο.
manolo89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 νοτια προαστια αθηνα μενω αλλα δεν εχω μαγαζια υπ' όψιν μου για συνθεση pc....
XMorsX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι κακη περιπτωση το digital master τοτε. Σκεφτομουν μηπως εισαι βορεια ελλαδα οπου θα σε βολευε περισσοτερο το visionstudio. Δεν σου εδωσα και την ιστοσελιδα του μαγαζιου, οριστε. http://www.digital-master.gr/el-gr/
manolo89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 οποτε με την κάρτα γραφικών αυτή φαντάζομαι οτι τα περισσότερα παιχνίδια θα τα παίζω σε φουλ γραφικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα