Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

θα ηθελα την βοήθεια σας διότι μετά απο 8 χρόνια στην forthnet ψάχνω να φύγω διότι τους τελευταίους 5 μήνες το internet κανει συνέχεια αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σταθερό internet. 

Εχω μιλήσει πάνω απο 10 φορές με την forthnet εχουν εχει τεχνικοί αλλά αποτέλεσμα μηδεν ετσι και εγω πήρα σήμερα στον Οτε και μου πρότειναν την παρακάτω προσφορά

Απεριόριστα Σταθερά + 30’ προς Κινητά + Δωρεάν αναγνώρηση+ έως 30 Mbps + Family Pack = 57 euro 

θα ήθελα την γνωμη σας 

Ευχαριστώ,

Κώστας 

μπορείς να τους γράψεις στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799με το πρόβλημα που αναφέρεις 

Δημοσ.

Η κατασταση με την Forthnet ειναι τραγικη. Εχω τα ιδια προβληματα και το ιδιο ενας ακομα φιλος μου. Σημερα εκλεισα να φυγω στον πΟΤΕ(μετα απο 12 χρονια....). Δες την  προσφορα που πηρα μιας και με ενδιεφερε και το Tv.

Δημοσ.

Η κατασταση με την Forthnet ειναι τραγικη. Εχω τα ιδια προβληματα και το ιδιο ενας ακομα φιλος μου. Σημερα εκλεισα να φυγω στον πΟΤΕ(μετα απο 12 χρονια....). Δες την  προσφορα που πηρα μιας και με ενδιεφερε και το Tv.

αν καταλαβα καλα για Απεριόριστα Σταθερά + 30’ προς Κινητά + 24Mbps στο δίνουν με 35,9 euro/μήνα. το πακέτο οτε tv ποσο στο δίνουν? το full ειναι?

Δημοσ.

υπάρχουν όμως και αρκετοί που είναι ικανοποιημένοι με τη forthnet και δεν έχουν προβλήματα

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα για Απεριόριστα Σταθερά + 30’ προς Κινητά + 24Mbps στο δίνουν με 35,9 euro/μήνα. το πακέτο οτε tv ποσο στο δίνουν? το full ειναι?

Με 35,83 μου δινουν οσα προαναφερες + Full Ote Tv. Στην ουσια ειναι 24,90 η γραμμή και 10.90 το Ote Tv.

υπάρχουν όμως και αρκετοί που είναι ικανοποιημένοι με τη forthnet και δεν έχουν προβλήματα

Δεν ειπα το αντιθετο. Υπηρξα ικανοποιημενος πελατης της Forthnet για παρα πολλα χρονια και απο τους πρωτους που πηγαν εκει. Το θεμα ειναι οτι αν σου κατσει στραβη σε καποια φαση στην γραμμη σου πολυ απλα την εκατσες, αλλωστε απο το ποστ μου καταλαβαινεις το παραπονο μου που "αναγκαζομαι" να γυρισω στον πΟΤΕ.

Δημοσ.

πχ

Link Information

spacer.gif Uptime: 24 days, 17:46:58 spacer.gif DSL Type: ITU-T G.992.5 Annex M US 64

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...