D.Luffy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πάντως μου αρέσει που όλοι μπήκατε κατευθείαν στη νοοτροπία του κροίσου για το που θα πρωτοδώσετε τα 10Κ σας... Ούτε λόγος πχ για το μοντέλο που ξεκινάει από τα 350. Πολύ φτωχομπινέδικο για τα γούστα σας ε? 4
Runner25 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δεν προσπαθώ να προσβάλλω κανέναν, δεν είναι γενικός κανόνας ότι σώνει και καλά πρέπει να έχει iphone, αλλά αν μιλάμε θεωρητικά για δυο ακριβώς ίδιους άντρες, σε χαρακτήρα και εμφάνιση (σαν δυο σταγόνες νερό στα πάντα), η πρώτη εντύπωση που γίνεται μετράει, και εκεί παίζει ρόλο, αν ο ένας έχει iphone, και ο άλλος κινέζικο, αλλά εξίσου καλό, νομίζω ότι το κορίτσι θα διαλέξει αυτόν με το iphone. Συμβολισμό αποτελεί το iphone, το ίδιο ισχύει και για αυτοκίνητο, σπίτι, ρολόι κτλ. Εκεί πατάει η εν λόγω εταιρία. ρε συ φιλε αμα ειναι να.... αυτο να σου δωσω το ιφονι μου μπας και χαλαρωσετε μερικοι
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 μας μαγεψε.. Site: How Christy Turlington Cost Apple $17 Billion: The Annotated Apple Watch Event https://www.youtube.com/watch?v=3uBRt3aRIIU
Anastazio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ωπα ρε αντρα, υγρανθηκα ναουμε...... Πέρα απο αυτο,εσύ όταν είδες το Apple watch...καυλωσες;γιατι μιλάμε για περίπου 0 γούστο στο μοναδικό κόσμημα που προβλέπεται να φοράει ένας άντρας. Cheers.
hackerW32 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι στοχεύει σε διαφορετικο κοινο, οταν καποιος θελει να εχει αυτο, και ας ειναι ζαμπλουτος, (πχ εγω) δεν πρόκειται να παρει ποτε apple watch και ας ειναι φτιαγμενο απο κρυπτονιτη
Silverage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Γελάει το σύμπαν όλο με τα 10 χιλιάρικά. Πρέπει να είναι κάποιος πολύ βλάκας για να δώσει τόσα χρήματα για ρολόι apple.
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Γελάει το σύμπαν όλο με τα 10 χιλιάρικά. Πρέπει να είναι κάποιος πολύ βλάκας για να δώσει τόσα χρήματα για ρολόι apple. Η' ψεκασμενος
star12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γελάει το σύμπαν όλο με τα 10 χιλιάρικά. Πρέπει να είναι κάποιος πολύ βλάκας για να δώσει τόσα χρήματα για ρολόι apple. Η Lady gaga η ο george clooney η οι bradjelina δεν θα χουν προβλημα να τα δωσουν,αφου τοσα ξοδευουν σε καθεμερινη βαση .Σιγουρα οχι τοσο για την Ελληνικη αγορα αν εξαιρεσεις τους πολυ ματσωμενους,,αλλα το χολυγουντ κ α θα το τσιμπουσαν και μη ξεχναμε τα κινητα με το τιτλο vertu συνεχιζουν να πουλαν
pcuser Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Κάτι που δεν παρατήρησε κανείς: Παρόλο που έχουν 2 μεγέθη (μεγάλο και μικρό) σε 3 εκδόσεις, όλες απευθύνονται σε δεξιόχειρες. Ίσως γιατί η χρηστικότητα δεν έχει τόσο σημασία ;-)
hackerW32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Κάτι που δεν παρατήρησε κανείς: Παρόλο που έχουν 2 μεγέθη (μεγάλο και μικρό) σε 3 εκδόσεις, όλες απευθύνονται σε δεξιόχειρες. Ίσως γιατί η χρηστικότητα δεν έχει τόσο σημασία ;-) μπορει να φοριέται αναποδα, ε κατι θα κανουν, ειναι καθαρα software θεμα ενα left handed mode
D.Luffy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γελάει το σύμπαν όλο με τα 10 χιλιάρικά. Πρέπει να είναι κάποιος πολύ βλάκας για να δώσει τόσα χρήματα για ρολόι apple. Φίλε μου η Apple με το edition watch δεν στοχεύει στον Κακομοίρογλου να μαζέψει 10 χιλιάρικα με το μισθάκο του και να πάει να το αγοράσει με 250 δόσεις.. Ο σείχης, οι celebrities κλπ όμως εαν θέλουν να φορέσουν οπωσδήποτε smartwatch αντί για κλασικό ρολόι, εννοείται ότι δεν θα βάλουν moto 360. Γιατί δεν τους ενδιαφέρει εαν το ρολόι κάνει καφέ, παστίτσιο ή πηγαίνει το πρωί τα παιδιά στο σχολίο και βγάζει το σκύλο βόλτα μόνο του. Τους ενδιαφέρει να είναι φτιαγμένο από χρυσό και σε αυτό ακριβώς το κοινό στοχεύει η Apple γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Luxury smartwatch. Και κάτι μου λέει ότι θα σαρώσει σε αυτή την κατηγορία γιατί παίζει μπάλα μόνη της προς το παρόν. 1
nickelodeon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πώς θα επιλέγει ο πελάτης ποιο συνδυασμό υλικού, χρώματος με δερμάτινο ή πλαστικό ή μεταλλικό λουρί. Θα κάνει η apple το δικό της Μoto-maker? Δεν ήταν ο Ive που πριν λίγες βδομάδες μίλησε αρνητικά για το moto maker? Παρατήρησε κανείς το νέο ανασχεδιασμένο logo της apple ειδικά για το ρολόι
Fotis13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πώς θα επιλέγει ο πελάτης ποιο συνδυασμό υλικού, χρώματος με δερμάτινο ή πλαστικό ή μεταλλικό λουρί. Θα κάνει η apple το δικό της Μoto-maker? Δεν ήταν ο Ive που πριν λίγες βδομάδες μίλησε αρνητικά για το moto maker? Παρατήρησε κανείς το νέο ανασχεδιασμένο logo της apple ειδικά για το ρολόι Εσυ θα το παρεις δεν μας ειπες ? Εγω μαλλον οχι .
nickelodeon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Εσυ θα το παρεις δεν μας ειπες ? Εγω μαλλον οχι . Όχι γιατί είμαι πολύ φτωχός. Και δεν μου αρέσει το ανασχεδιασμένο logo. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2015 από nickelodeon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα