Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν προσπαθώ να προσβάλλω κανέναν, δεν είναι γενικός κανόνας ότι σώνει και καλά πρέπει να έχει iphone, αλλά αν μιλάμε θεωρητικά για δυο ακριβώς ίδιους άντρες, σε χαρακτήρα και εμφάνιση (σαν δυο σταγόνες νερό στα πάντα), η πρώτη εντύπωση που γίνεται μετράει, και εκεί παίζει ρόλο, αν ο ένας έχει iphone, και ο άλλος κινέζικο, αλλά εξίσου καλό, νομίζω ότι το κορίτσι θα διαλέξει αυτόν με το iphone. Συμβολισμό αποτελεί το iphone, το ίδιο ισχύει και για αυτοκίνητο, σπίτι, ρολόι κτλ. Εκεί πατάει η εν λόγω εταιρία. 

Αντιλαμβάνομαι αυτό που θέλεις να πεις και εν μέρει συμφωνώ. 

Απλά πολλά κοινωνικά δεδομένα έχουν αλλάξει στις εποχές μας και ο άνθρωπος (μαζί με την τεχνολογία) εξελίσσεται. Αυτό που λες ίσως γίνεται πλέον κυρίως υποσυνείδητα σήμερα σε αντίθεση με παλιότερες εποχές.

Ενδιαφέρον αλλά offtopic όμως γι αυτό κι εγώ θα το διακόψω εδώ...

Δημοσ.

Αντιλαμβάνομαι αυτό που θέλεις να πεις και εν μέρει συμφωνώ. 

Απλά πολλά κοινωνικά δεδομένα έχουν αλλάξει στις εποχές μας και ο άνθρωπος (μαζί με την τεχνολογία) εξελίσσεται. Αυτό που λες ίσως γίνεται πλέον κυρίως υποσυνείδητα σήμερα σε αντίθεση με παλιότερες εποχές.

Ενδιαφέρον αλλά offtopic όμως γι αυτό κι εγώ θα το διακόψω εδώ...

Έχεις δίκιο, offtopic, και ναι, όλα υποσυνείδητα γίνονται...Δυστυχώς ή ευτυχώς, only time will tell...

• Super Moderators
Δημοσ.

There are 38 different models of the Apple Watch for sale. Even Samsung is confused by that one.

Μετράς και τα λουράκια? Jesus! :P

Δημοσ.

είμαι ο μόνος που δέν μου αρέσει καθόλου όμως σάν ρολόι??? θεωρώ οτι η lg και κυρίως η huawei έχουν μακράν ποιό όμορφα ρολόγια-κοσμήματα... αυτουνού το σχήμα με χαλάει. δέν νομίζω οτι υπάρχουν εκεί έξω πολύ άνδρες που θα φόραγαν ορθογώνιο ρολόι

Δημοσ.

Λογικό να θέλει η apple να πάρει την πίτα από τρίτους κατασκευαστές που φτιάχναν πχ χρυσά iPhone αλλά νομίζω ότι παραείναι niche market για μια εταιρεία του μεγέθους της.

Δημοσ.

είμαι ο μόνος που δέν μου αρέσει καθόλου όμως σάν ρολόι??? θεωρώ οτι η lg και κυρίως η huawei έχουν μακράν ποιό όμορφα ρολόγια-κοσμήματα... αυτουνού το σχήμα με χαλάει. δέν νομίζω οτι υπάρχουν εκεί έξω πολύ άνδρες που θα φόραγαν ορθογώνιο ρολόι

Οι αντρες θα φορεσουν κανονικο ρολοι .....κατι aplle & smartwatch ειναι για λυκειοπαιδα των φραγκατων προαστιων ......

Δημοσ.

Οι αντρες θα φορεσουν κανονικο ρολοι .....κατι aplle & smartwatch ειναι για λυκειοπαιδα των φραγκατων προαστιων ......

Ωπα ρε αντρα, υγρανθηκα ναουμε......

• Like 4
Δημοσ.

Eγω λεω να φοραω στο αριστερο χερι το Vacheron Constantin και στο δεξι, το apple smartwatch......  :devil:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι λε' ρε αππλε που θα δώσω 10 χιλ. για αυτή τη μαλακία. Με 10k παίρνω Ρολεξάκι και το έχω μέχρι τα δισέγγονα μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

στις 5 σελιδες του νηματος, μονο Rolex ακουω....... :-(

Χαθηκαν οι σοβαρες μαρκες ? :ph34r:

finally, κάποιος άλλος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...