Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δηλαδη μας λες οτι με 10 χιλιαρικα θα χτυπαγες aplle και οχι ρολεξ ......και στο ρολεξ πληρωνεις το χρυσο αλλα πληρωνεις και μηχανισμο και prestige, εγγυηση και οτι αλλο βαλει ο νους σου ......

Αγαπητέ, αν ήθελα να δώσω 10.000+ για να πάρω ένα ρολόι, δεν θα με ένοιαζε αν ήταν rolex ή apple watch. Πιθανόν να τα είχα και τα 2... Σε αυτό το κοινό απευθύνεται αυτή η έκδοση. :)

• Like 12
Δημοσ.

Ευχαριστούμε ρε σύντροφε. Τώρα ησυχάσαμε. :P

έχει λάθος το άρθρο: 

το watch sport ξεκινάει από 349

το apple watch πάει απο 549

Ευχαριστούμε ρε σύντροφε. Τώρα ησυχάσαμε. :P

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι, δεν μου αρεσε, μαλλον ειμαι κλασικος τυπος, προτιμω ΜΟΤΟ, LG, Huawei...

• Super Moderators
Δημοσ.

δηλαδη μας λες οτι με 10 χιλιαρικα θα χτυπαγες aplle και οχι ρολεξ ......και στο ρολεξ πληρωνεις το χρυσο αλλα πληρωνεις και μηχανισμο και prestige, εγγυηση και οτι αλλο βαλει ο νους σου ......

Αγαπητέ, αν ήθελα να δώσω 10.000+ για να πάρω ένα ρολόι, δεν θα με ένοιαζε αν ήταν rolex ή apple watch. Πιθανόν να τα είχα και τα 2... Σε αυτό το κοινό απευθύνεται αυτή η έκδοση. :)

good lord, σταματήστε με τα Rolex, δεν είναι high end luxury... :P

• Like 1
Δημοσ.

Κλαιν μαιν.Το χειροτερο iphone σε αυτονομια που ειχα ποτε (και ειχα 2g,3g,4) ειναι το 6αρι που εχω.Δεν βλεπω να την βγαζει το ρολογακι πανω απο 4 ωρες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κλαιν μαιν.Το χειροτερο iphone σε αυτονομια που ειχα ποτε (και ειχα 2g,3g,4) ειναι το 6αρι που εχω.Δεν βλεπω να την βγαζει το ρολογακι πανω απο 4 ωρες.

Συνήθως η Apple δεν λέει ψέματα ως προς την αυτονομία των συσκευών της.

Έχω εδώ και μήνες το Sony SW3 με android wear που λέει πως βγάζει 2 ημέρες αλλά αυτό ισχύει μόνο αν απλά το κοιτάζω για να βλέπω την ώρα... Αν ασχοληθώ μαζί του ελάχιστα θέλει φόρρτιση κάθε βράδυ, ενώ αν χρησιμοποιήσω και το ενσωματωμένο GPS του, τότε κρατάει 5-6 ώρες...

Δημοσ.

Βγήκε και το iOS 8.2 και όσον αφορά το Watch

"Διατίθεται σε iPhone 5 και μεταγενέστερα μοντέλα"

βελτιώθηκε αρκετά η ταχύτητα μπορω να πω!
Δημοσ.

Μάλιστα.... Έπρεπε να περιμένουμε το Apple watch για να δούμε ένα update της προκοπής. Ελπίζω απο εδώ και πέρα να μην περιμένουμε να ξαναβγάλει κάτι για να δούμε ένα iOS update....

• Super Moderators
Δημοσ.

To ppi που εχει το apple watch ειναι τραγικο. Pixels!

Το Huawei με 286 ppi θα τα σμπαραλιασει ολα

1.4-inch 400 x 400 OLED display comes in at 286 pixels per inch,

http://www.phonearena.com/news/Huawei-Watch-hands-on_id66676

....ειναι και αντρικό! 

290ppi είναι το μικρό apple watch και 302 το μεγάλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...